Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Két úr lehet: a törvény és nép

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nahát, ezt nem gondoltam volna! Láttam a Sorost. A Soros Pistit, Soros Lacit, Soros Marit, Soros Jucit, Soros Ferit, Soros Kálmánt, Soros Mátét, Soros Ágit, Soros Zsuzsit, Soros Matyit… Nem tudom most mindet felsorolni. Budapesten tízezernél több Soros volt az utcán, Pécsett, Szolnokon, Tapolcán, Szombathelyen szintén nagyon sok Soros állta a hideget. Tízezernyi Soros, de a Soros György nem volt közöttük. Hogy a francba lehet? Ja, értem, csak finanszírozza a tüntetőket. Ezt mondja az új Fidesz-csillag, Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató. „Soros a bevándorláspárti erőket akarja megerősíteni, ezért mindenütt mozgósítja az őt támogató pártokat és szervezeteket, hogy azok támadják a bevándorlást ellenző kormányokat”. Meg aztán ez a Soros György átkozott egy ember, mert úgy készül a magyar EP-választásokra is, hogy kelti a zavart, erőszakra biztat, sőt hidegrázást hoz az intézmények dolgozóira, megfélemlítésükre. Yes.

Ma reggel hallottam a királyi közpénz rádióban, hogy a Soros hergeli a sok magyar Sorost, nehogy már bejöjjön ide az ellenség. Meg hogy terroristává kellene nyilvánítani a Sorost, mert kever-kavar Ámerikában is. Jól van, legyen terrorista, eddig úgyis csak sátánista volt, aztán majd számon kérhetjük azt is, hogy mennyi pénzéből tanultak a kitömött magyar Soros-terroristák. Agyterroristák. A szentségit, ezt is megértük, becipelte az országba a terrorizmust Orbán Viktor, Németh Zsolt, Kövér László, Deutsch Tamás, Kovács Zoltán, Schmidt Mária. És még fizettek is nekik. Kérem szépen, a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs.

Nekem mindig röhögnöm kell, mert érdemes lenne megkérdezni a tüntetőket, hány migránstól kaptak idegbajt az elmúlt hetekben. Kettőtől? Na jó, legyen tíz. Érted, Orbán? Ennél sokkal több újnáci veri a bakancsát az országban. Ez tetszik, Orbán? Ja, ők a saját szélsőjobbosaitok? Házi nácik. Az más. Oh, mein Gott! Még jó, hogy van tüntetés, mert a rendőrök munka nélkül maradnának a déli határon, azt meg nem vennénk a lelkünkre, hogy ne fizessenek nekik, ne tudják eltartani a családjukat. Akkor inkább menjenek a Parlamenthez egy kis könnygázt szórni azok ellen, akiknek nincs munkájuk, akiket rabszolgaságba döntenének Orbánék, és nem tudják eltartani a családjukat. Ekéző zsernyák tekézők. A magyar soros elégedetlenkedők szarnak a kormány öndicsérő plakátjaira, ez rendben, de most már sokkal jobban kellene beleordítani a hatalom képibe, hogy takarodjatok! A várnak kurva erős falai vannak, de ha milliók ordítanak, behallatszik a királyhoz is, állhat ott őr hadseregnyi.

Ordítsák torkuk szakadtából: ne fenyegess, ne csalj a választáskor! Add vissza a tévéinket, rádióinkat, újságjainkat, az ellopott milliárdjainkat. Meg a CEU-t is. Ne hurcold el a hajléktalanokat, ne tedd ki a lakásukból az embereket! Ne hallgattass le, ne figyeltess, ne büntesd a kisembereket! Ne szórd a mi pénzünket a határon túl, sehol se szórd, nem te dolgoztál érte! Csuhásokat, térdre! Korrupt brigantikat, térdre! Diktátorokat, térdre!

Üvöltsék: nem vagyunk lumpenprolik, cselédek, nem dolgozunk többet a gazdagodásotokért! Ne satírozd ki az életből, aki nem téged imád. Nekünk kell a hajrá Brüsszel. Többet nem híztok rajtunk. Kegyelmes urak, nincs kegyelem. Parancsolgassatok otthon a fürdőszobában. Uraktól, hatalmi bolondok szabadulni kell. Egy úr lehet: a törvény és a nép.

Hé, Orbán és luxuszabálók! Ha mégsem szűrődik át a falatokon a hangos követelés, akkor a milliónyi háborgó magyar Soros szorosra fűzi veletek a kapcsolatát: szoros őrizet alá kerültök. A szó szoros értelmében.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.