Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ünnepi figyelmeztetés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Így mindannyian: a magyar iszákosok, ingyenélők (á la Kósa), hazaárulók, hülyék, panelprolik, sötétek, nyuggerek, utcára szórt 16 évesek, gyűlölt nők és férfiak, nemzetietlenek, rabszolgák, jobbágyok, cselédek, hajléktalanok, romák, homoszexuálisok, betegek, robotok, közmunkások, elüldözöttek, kizártak, munkanélküliek, bezártak, kirekesztettek, lumpen prolik, otthon nélküliek, hitetlenek milliónyian. Bemutatkozunk: mi vagyunk a nép.
Nem köszönjük meg nektek ezt az évet sem. Áder, Orbán, Polt, Kövér, Kósa, Erdős, Lázár, Hegedűs, Németh, Rogán, Kásler, Semjén, Novák, Selmeczi, Czunyiné, Bencsik, Tarlós, Schmitt és Schmidt, Szijjártó, Kocsis, Hende, Hoppál, Lezsák, Tállai, Mészáros, Habony, Tiborcz, Völner, Gulyás, Palkovics, Trócsányi, Rétvári, Latorcai, Harrach, Seszták, Garancsi, Simicskó és sokan mások onnan az orbáni fellegekből: ti vagytok a népnyúzók. Tudjátok, nincs vége a dalnak.
Néhány napra elcsendesedünk. Eszünk, amink van, fűtünk, amivel tudunk. Szarunk a tévétekre, rádiótokra, újságotokra. Szeretgetjük régen látott fiunkat, lányunkat, unokánkat. Megsimogatjuk a nagypapa, nagymama arcát. Kirándulunk, sétálunk transzparensek nélkül. Olvasgatunk, kézimunkázunk, játszunk a gyerekekkel. Alszunk túlórában. Dolgozunk is, ha muszáj. Kicsit több ünnepi csontot, bőrkét adunk kutyáknak, cicáknak, ők is a mieink. Melegségre vágynak. Keserédes karácsonyunkon megmarad a csendes dörmögésünk, ahogyan sok éve megszoktuk. Szusszanunk egyet, erőt gyűjtünk, hogy az utcán újra olyan lármát csapjunk, hogy megsüketüljetek.
Orbán és csókosai, a diktatúrával eddig betelni nem tudó elit, úgy illenék, ugye, hogy kívánjak valamilyen karácsonyi ünnepeket. Nem teszem, nektek nem. Nem érdemlitek meg. Ebben az országban mindenki éhes: megtömtünk luxusra hangolt gyomrotokat libamájjal, lazaccal, szarvasgombával. Zabáltátok a birkafejet, gerinctelenként a soros őzgerincet. A jóllakottak fölényesek. Emésszetek. Emésszétek meg a jövőtöket. Bennünket nem kínáltatok meg, sértődősek, türelmetlenek lettünk, ezért megyünk együtt a nagy közös kondérunkhoz kivenni belőle a részünket. Ez nektek az ünnepi figyelmeztetésem. Tamás Barnabás egykori fideszes parlamenti képviselő egyszer azt mondta: „Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és enged esetleg olyan embereket a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem guillotine alá.” Sült/főtt hülye ez az emberetek is. Ha nem is guillotine alá, de alávalóak vagytok.
A napokban pihenünk, aztán jövünk. Ehhez kívánok magunknak kitartást, elszántságot és békés, nyugodt karácsonyt.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.