Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Elég volt!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Mirkóczki Ádám, a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos elnöke rendkívüli ülést hívott össze a mai napra, amelyre a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatója, Dr. Végh Zsuzsanna mellett Pintér Sándor belügyminiszter is meghívást kapott. Míg az előbbi meg sem jelent az ülésen, az utóbbi ugyan tiszteletét tette, mégsem válaszolt érdemben semmilyen neki feltett kérdésre. Mirkóczki mellett jelen volt még az ülésen az MSZP-s Molnár Zsolt, valamint a fideszes Halász János is, aki egy másik fideszes tag nevében is szavazott. Ez pont arra volt elég, hogy Halász – illetve ugyanaz a Halász – mint a Fidesz képviselete nem fogadta el az egyetlen napirendi pontot, amelyet a Gruevski-ügy képezett. Halász János magyarázata a napirend elutasítására a következő volt:

A Gruevszki-ügy bolhacirkusz, amit az ellenzék azért fúj túl, hogy ezzel reflektorfénybe kerülhessen, miközben az igazán fontos nemzetbiztonsági kérdésekről, mint a migráció vagy Soros György, nem tárgyal a bizottság.

Ki a retkes úristent érdekel Soros György vagy a migráció? Nem elég, hogy a Fidesz képtelen bármi másról beszélni immár évek óta mint Soros és a migráció? A magyarok hócipője is teli van már a kormány agyatlan, uszító, az embereket teljesen kreténnek néző propagandájával. Soros György nem nemzetbiztonsági kérdés, mint ahogy a hazánkba egyébként maximum tucatszámban érkező menekültek ügye sem az. Az viszont nemzetbiztonsági, sőt egy országot valóban érdeklő kérdés, hogy a magyar államvezetésnek mégis hogy volt pofája befogadni egy szökött köztörvényes bűnözőt? Nem emlékszem, hogy erről tartottak volna nemzeti konzultációt, márpedig véleménye biztosan lett volna az embereknek.

A magyar kormány Európa szégyene. Itt élünk egy olyan kontinensnek a közepén, amelynek legalapvetőbb törvényeit és erkölcsi szabályait sem tartjuk be. Milliárdos nagyságrendben lopunk – na nem a magyar nép, hanem a kormány – a közösből, miközben teli pofával uszítunk az ellen a szövetség ellen – EU – amely nélkül ma Ukrajna szintjén sem lennénk. Hamarosan eljutunk oda, hogy magyarként külföldön járva/élve titkolnunk kell származásunkat, ugyanis egy elmebajos diktátor, az ország népének nevében tesz elfogadhatatlan dolgokat. Magyarország – még ha nem is szeretnénk hogy így legyen – hamarosan egyenlő lesz Orbán Viktor népével, amely csendben tűri, hogy Európa közepén kiépüljön egy ótvar diktatúra.

A Nemzetbiztonsági Bizottság, egy teljesen értelmetlen, funkcionalitását vesztett testület, csak úgy mint a Parlament, melynek működése mára teljesen feleslegessé vált. A már csak díszletként funkciónáló egykor tisztelt ház az egykori demokrácia emléke. Egy ország, amelynek külügyminisztere gond nélkül nyilatkozza azt a sajtó kameráinak kereszttüzében, hogy nincs azzal semmi gond, hogy magyar diplomaták országokon keresztül segítették egy elítélt bűnöző szöktetését, annak nincs túl fényes jövője. A kormány miniszterei, államtiktárai és hasonló, az arcunkba havi milliókért belehazudó funkcionárusai azt képzelik, ők rendelkeznek egy nép felett, elfeledkezve arról, hogy a valóságban ők a nép szolgái. Szijjártó Péter, Halász János, Rogán Antal, de még a felfuvalkodott Orbán Viktor is csak egy szolga, ha jobban tetszik egy cseléd. Az ő feladatuk az, hogy képviseljék az emberek érdekeit.

Ők ezzel pontosan tisztában vannak, mégis hatalmukkal visszaélve azt tesznek, amit csak akarnak. Ennek véget kell vetni, ugyanis már nincs hova hátrálni. Megszűntek a határok, a fékek és ellensúlyok rendszeréről pedig már évek óta nem is beszélhetünk. Rosszabb persze még lehet, és tartok tőle hogy lesz is, azonban ez nem ok arra, hogy miért ne tegyünk most valamit, a már amúgy is élhetetlen állapotok ellen. Hadd mutassak erre egy példát.

Semjén Zsolt az ország legkeresztényebb háziállat vadásza benyújtott egy törvénymódosítást, miszerint megdupláznák a kedvező adózás hatálya alá eső jövedelem felső határát a hivatásos, első osztályban versenyző sportolók számára. Ez a valóságban annyit jelent, hogy évi akár 500 000 000 forintot is kereshetnének a hazai focisták. Ez havi szinten közel 40 000 000 forintot jelent. Mégegyszer megismétlem, havi szinten 40 millió forintot. A javaslat minden bizonnyal át is fog menni a parlamenten annak rendje és módja szerint. Ez tehát azt jelenti, hogy az amúgy is a MI pénzünkből rommá támogatott, egyébként siralmasan szar magyar focisták még több pénzt vihetnek haza.

Hogy ezzel mégis mi a gond? Minden! Ugyanis idehaza nincs pénz a tanárok fizetésének megemelésére, és nincs pénz az ápolók, nővérek fizetésének megemelésére sem. Nincs költségvetés arra sem, hogy az otthon gyermeküket, esetleg saját szüleiket ápolók számára emberi körülményeket biztosítsanak. Nincs pénz arra sem, hogy a tűzoltók, esetleg a mentősök normális béreket kapjanak. Teljes kórházi osztályok kénytelenek bezárni, mivel az éhbérért dolgozó ápolók és orvosok képtelenek tovább ott dolgozni. Kórházak tucatjai halmoznak fel milliárdos tartozásokat, miközben fertőtlenítőszerre, de még gumikesztyűre sincs pénz.

Van viszont pénz tehetségtelen futballisták megfizetésére. Egyszerűen nem lehet ezt már tovább tűrni, hiszen minden egyes nap egyre lejebb süllyedünk. Ha nem akarunk szemtanúi lenni egy újabb Ceaușescu-i rémálomnak a saját országunkban, akkor itt az ideje annak, hogy nemet mondjunk. Nem majd jövő tavasszal, vagy épp nyáron, amikor jó lesz az idő, hanem most azonnal. Már nincs idő, így is elkéstünk. A Rogánoknak, Halászoknak és Orbánoknak meg kell mutatnunk, hogy ki is szolgál itt kit, máskülönben mi magyarok, örökké szolganép maradunk.

Lássuk mai cikkeinket:

A magma alól erkölcsről prédikálni

A Belügyminisztériumnak, a Külügyminisztériumnak, a Jóistennek és Orbán Viktornak együttesen sincs annyi hatalma, hogy bármit ellenmondást nem tűrően leszögezzen

Szegénységből nem lehet várat építeni 

Kásler és Áder a koronára licitált

Agyonütni? Az is jó

Számadás

Demokraták? Keresztények?

A nap kommentje pedig Csabánétől érkezett:

Van még értelme normálisnak lenni ebben az országban?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.