Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ilyen nevű ember

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem fogok a női ruhában Orbán Viktor házának spájzában, a cseresznyebefőtt mögött bujkáló macedón elítéltről fecserészni, de Havasi Bertalanról, aki leginkább a főnöke pelushordozójának tűnik, amennyiben mindenhol ott van és mindenki ellen testével védelmezi a gazdáját, ejtenék pár szót. Illetve nem is róla, mert ő nem érdekes. Olyannyira nem, hogy Orbán bukása után tizenhét másodperccel már élő ember nem fog emlékezni sem a nevére, sem az arcára. Legfeljebb a vádhatóság. Inkább az a mondat érdekes az egész figurából, amit tegnap volt szerencséje előadni. Miután felröppent a hír, hogy őfelcsútisága megosztja puritán otthonát Nikola Guevszkivel, aki ugye hogy került az országba útlevél nélkül, azt találta mondani Havasi Bertalan a 24.hu erre vonatkozó kérdésére, hogyaszongya:

A miniszterelnök tegnap hazament, Flóra és Róza nevű hölgyekkel találkozott, de ilyen nevű emberrel nem. Így a hírt kacsának kell minősítenünk.

Ilyen nevű ember. Ismerős ez valakinek? Mert nekem igen. 2015 áprilisában az Index újságírója megkérdezte Orbán Viktort, hogy kicsoda is tulajdonképpen Habony Árpád és milyen kapcsolatban áll magyarország miniszterelnökével. Igen, akkor még előfordulhatott az, ami ma már elképzelhetetlen. Újságíró kérdezhetett a felcsúti zsenitől. Erre a kérdésre válaszolta azt a puritánságáról méltán híres – igen, a magánrepülővel focimeccsre járás egy tipikusan puritán vonás – főfideszes, hogy:

Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népesség-nyilvántartóhoz.

A keresztény gyökerek és jobboldali erkölcsök – valamint Európa és a világegyetem – elkötelezett védelmezője úgy kerülte ki a kérdést és röhögött bele a társadalom pofájába, hogy a szeme sem rebbent. Az ilyen nevű ember akkor már hosszú évek óta ott lihegett Orbán seggében, intézte az ügyeit, adta a felbecsülhetetlen tanácsait, szolgálta a családot és persze húzta a hasznot a szolgálatai után, de a gazdájának fogalma sem volt róla, ki a fene lehet ő. Jó, én sem lennék rá büszke, ha egy munkanélküli gipszfaragó tanácsaira szorulnék vezető politikusként. Azóta Habony Árpádot eltüntették szem elől, a háttérben kavarja a szart és vastagon kiveszi a részét az együgyűek manipulálásából is, az ország kifosztásából is és köszöni szépen, éli világát.

Mindeközben a Ripost nevű termék lehozta az évszázad bombahírét! Egy szemfüles olvasójuk (gratulálnak, jár a 15 000 forint a fotóért) lefényképezte! Orbán Viktort! A Parlament erkélyén! INGUJJBAN!!! (mekkora parasztság három felkiáltójelet tenni, nem??!!!%%%444). Ééééééés OLVASOTT! Könyvet. Mármint Orbán Viktor. Saját kezűleg fogta a könyvet (én mondjuk a fotó alapján elsőre kutyatányérnak néztem, de lehet akár könyv is) és a tulajdon szemével nézte! Sőtpláne! Ezt most nem másolom be, ide fotó kell:

Édesjóistenemazégben! Magyarokanyjanehagyjel! Hát micsoda ehhez képest a kerék feltalálása vagy a penicillin felfedezése? Semmi, nudli, smafu és piha. Ez a szent ember, ez a világ csudája ingujjban (!!!!!!!!!) – jelzem a Ripost magasan képzett alkotóinak, hogy ez az ingujj NINCS feltűrve, hanem le van tűrve. Szóval kicsit túlheroizálták (van ilyen szó egyébként?) a gazdit, de nem baj, szereti ő az ilyet – olvas a zimankóban! Mindjárt az után, hogy járt a vízen és kisüsti pálinkává változtatta a klóros csapvizet.

Esküszöm, egy ország kap a szívéhez, hiszen ilyen ember nincs még egy a Föld kerekén, aki képes lenne tíz fokban egy csukott könyvet (vagy kutyatányért) bámulni az erkélyen! Ezt senki nem bírná ki élve, az teljesen biztos! Hálaajóistennek az Origo már le is csapott a szenzációra, megírták, hogy a Ripost megírta, hogy a drágaminiszterelnökúr egy szál pendelyben…

Oké, örvendek. Nem, eszembe sem jut olyan disznóságot gondolni, hogy akin elég vastag szalonnaréteg van, az jobban bírja a hideget (így vannak vele például a fókák is), de még csak le sem írok ilyesmit.

Nézem a fotón szereplő szétesett alakot (na nem úgy, a fotó szétesett) és azon töprengek, hogy ki a franc lehet ez? Oké, Orbán Viktornak hívják. De én ilyen nevű embert nem ismerek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.