Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Figyeljetek! Rohadt hitványak vagytok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Figyelj! Figyelnek

Az oroszok már a spájzban vannak! Dehogy, Molnár tizedes, az oroszok és a németek is elmentek az országból. A spájz maradt. Úgy tűnik, nem jönnek vissza egyhamar. Az oroszokhoz páratlan művészetük csodálására el-eljárunk; kaja ügyben, gázért, egy kis kiképzésért Orbán szaladgál Putyinhoz. Sokan és egyre többen a senyvedő, átkozott demokratikus Németország spájzába mennek enni. És nyugodtan aludni. Élni, tizedes. Itthon a hatalom végzett már az éléskamrákkal: millióknál nincs ott semmi ennivaló, az a kicsi zsír meg a több napos kenyér hidegen hagyja őket, mert hosszú távon gyomorfájást, hasmenést okoz. A gyerekszobába sem érdemes bemenniük, ott egy kedves, nevető plüssmacin kívül semmi más nincs: a számítógépeket, a hifiket, teniszütőket, a könyveket nem ezekben tárolják. Ágy az van. A felnőtteknek is, abba évek óta bemásznak a hatalmi kukkolók, drukkolnak: szüjjé’ mán, akkor tijéd lesz a világ! Péntek reggel a rádiós hadovában megmondta az Orbán: „Mi magyarok költjük a legtöbbet a családokra”, ennek az az oka, hogy „szeretjük a gyermekeket, szeretjük az asszonyokat”, de a népesség így is csökken, ha ez így megy tovább, a magyarok el fognak fogyni.” Milyen jól tudja: mi magyarok, lefogyva fogyunk el, ha még mindig tűrünk.

Figyelnek és büntetnek. Ha a saját erkélyeden rágyújtasz, a dohánybáró Lázár kijelölt felügyelői, a közös képviselők kötelesek lesznek jelenteni, hogy melyik házban csapott le a tüzes istennyila. Itt ez a kút és gyümölcsfa bejelentési mizéria, ha nem teszed, rápacsálsz, pénzed bánja. Hiába az adatkezelés, nem ugrunk utánuk a kútba, és egy rohadt szem szilvát nem kapnak a mienkből, ha arra játszanak a burzsujok.

Még csak most lépünk ki az utcára. Ott remek felvételeken szórakozhatnak központilag, a közterületi kamerákat bekötik a kormányagyhoz, ott tárolják a képeket. Biztos, ami biztos. Sok pénzbe kerül, lesz rá kiválasztott haver. Kéretik a polgármesteri hivatalok előtt is rendesen viselkedni, semmi orrtúrás, köpködés. Működik az egész országban az átkosbeli K-vonal, Orbán alatt egyirányú lesz: téged látnak, lesnek, még azt is, ha koszos a körmöd (Bocs’, Kásler).

A nagyeszű Rogán és a még nagyobb eszű Semjén törvényjavaslata létrehozná a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központot. A magyar szálláshelyeket köteleznék, hogy minden vendég adatait rögzítsék benne. A rendőrség szabadon kutakodhat az adatainkban. Neve, születési ideje, úti okmánya adatai, meddig lébecol ott a melós ahelyett, hogy dolgozna. Az önkormányzatoknak és a NAV-nak is szabad a vásár. Be leszünk tárolva és tározva. Gondoljátok meg, proletárok, hogy kivel mentek szabadidőtökben szállodába. A közpénzből hancúrozók már jó előre tudhatták, hogy valami készül, ezért aztán Lázár vagy Hende inkább külföldi hotelekben bújtak el. Emlékeznek, amikor kiderült, hogy Hende Csaba akkor éppen honvédelmi miniszter két napig Párizsban lamúrozott a titkárnőjével luxushotelben? Közpénzből. Lebukott, a magánélet szent szférájában nehéz elbújnia bárkinek is, hiszen gyakran akadnak kamera szemű, magnó fülű anonymusok, akik begyűjtik a tuti bizonyítékokat, és szétszórják a köznek. Lázárnak kétmilliós számlát fizettünk a közösből négy luxuséjszakáért. Máig nem tudni, ki a plusz személy a hivatalosok mellett. Amikor az Origo (Pethő András) a Transparency International segítségével perelte, az elsőfokú ítélet után gyorsan kiadott egy cinikus, vérig sértett közleményt. A hatalmi arrogancia, a kivagyiság nem ismer határokat. Fideszes társaságnak minden luxus jár, ami másnak nem.

Hende Csaba miniszter férjként, apaként megalázta a nagy nyilvánosság előtt feleségét és két gyermekét. Magyarország plebejus kormányának honvédelmi minisztere közpénzből kufircolt, mert feltételezem, hogy nem az ólomkatona gyűjteményét mutogatta a luxusszállodában a titkárnőjének. Titokban, a keresztényi szellemiség jegyében. Lapított az ájtatos kereszténydemokrata egylet is, pedig Hende miniszter fölrobbantott egy szent családot, elhagyta a gyermekeit. Éljen és virágozzék a magyar szent család! Milyen érdekes, egyikük sem valamelyik balatonfüredi vagy mátrai szállodában élvezkedett – közpénzből. Figyelj, téged pedig megfigyelnek, ha pihensz egy kicsit. Hány migránssal lubickolsz a medencében; miért egy szobát kértél két férfinek vagy két nőnek – talán más vagy? A kislányod, a kisfiad miért nincs veled? Meg egyáltalán honnan van saját pénzed kikapcsolódni?

Családbarát kormányklub, tapossátok a magánéletünket! Figyeljetek! Rohadt hitványak vagytok.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.