Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tunkolj, Viktor

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Orbán Viktor végre megérkezett Kirgizisztánba, természetesen a kormánygépnek semmiképpen sem minősíthető kormánygéppel, amit a magyar honvédségtől kapott ismételten kölcsönbe. A lényeg persze, hogy országunk és persze Európa megmentője kényelmesen utazzon keletre, hogy ott találkozhasson diktátorok tucatjaival, hisz mégis ez a legfontosabb a magyar nemzet fennmaradása szempontjából. A vendéglátók tökéletesen tisztában voltak azzal, hogy a mi drága Viktorunk bizony szereti a hasát, így megérkezésükkor feleségét egy csokor virággal, Orbán Viktort pedig körülbelül 2 kg olajban sült valamivel üdvözölték. Mivel a miniszterelnök nem akart udvariatlan lenni, azonnal rámarkolt egy szép darabra és tunkolást követően azonnal közölte az asszonnyal, hogy ez rákhús, vagy rágós. Én bizony nem értettem.

Ezt követően Orbán megindult a vendégek felé, hogy minden hölgy kezét közelről leköpje. Ez már-már a védjegyévé vált, így meglepetést sem okozott. Majd valamiért magyarul – esetleg magyar delegáltak lehettek? –  sorban köszöntötte az ott ácsorgókat, hogy dolga végeztével meginduljon az autója felé. A videóból kiderül, hogy Orbán Viktor egyre szebben gömbölyödik. Jót tett neki az az egy hónap szünet, mi tagadás. Na de hogy mégis mi haszna lesz a magyar népnek abból, hogy kormányunk tagjai meglátogatják az országot? Lássuk hát:

Magyarország megfigyelői státust kapott a Nemzetközi Türk Akadémiában – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter kifejtette, a részvétel a Nemzetközi Türk Akadémia munkájában azt jelenti, hogy a türk népek történelmét kutató, turkológiai kutatásokat végző nemzetközi intézmény munkájában ezentúl magyar kutatók is részt vehetnek.

Micsoda öröm ez a magyar nép számára, kedves barátaim. Minden turkológus határon innen és  túl örömkönnyekben tört ki. Na de menjünk is tovább, hisz voltak még nagyszerű hírei a mai napnak. Ilyen például a következő MTI hír is:

Az iskolának, a pedagógusoknak, az egyháznak és a szülőknek közösen kell „egy irányba” nevelniük a gyermekeket – jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi, nemzetiségi kapcsolatokért és az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Geszteréden.

Tehát Soltész Miklós szerint az egyházi nevelés nem mint egy lehetőség van jelen idehaza, hanem egyenesen kötelező. Szerinte ugyanis az egyházaknak kifejezett feladata, hogy gyermekeinket egy irányba nevelje. Ugyan gyermekem még nincs, de igencsak kikérném magamnak, ha bármely egyházi vezető, esetleg pap nevelni akarná az én gyermekemet anélkül, hogy én erre őt megkértem volna. Ugyanis ne egy pap döntsön arról, mi jó az én gyermekemnek és mi nem jó, bármennyire is szeretné azt. Nem mellesleg az iskolák és velük a pedagógusok feladata a gyermekek tanítása, nem pedig a nevelése. A nevelés a szülők feladata és felelőssége.

A mai napon Kenderesen sikeresen lebonyolították a Horthy Miklós emléknapot, ahol szem nem maradt szárazon. Lássunk pár mondatot az ott elhangzott beszédekből:

Horthy Miklós egész életében a hazáját szolgálta, neveltetése, tehetsége és lehetőségei szerint – fogalmazott beszédében Kovács Sándor

Szem előtt tartva és tisztelve elődeink munkáját, őrizzük és erősítsük a magyar hazát, és ne feledjük el, hogy a Trianon utáni csonka Magyarország fennmaradása Horthy Miklósnak, Bethlen Istvánnak, Klebersberg (sic!) Kúnónak és társainak köszönhető

Horthy Miklós tehát egy hős volt, aki többedmagával  megmentette a hazát, így köszönettel tartozunk neki. Jó lenne erről megkérdezni azokat is, akik családtagjaikat vesztették el Horthy nemzetmentő cselekedetei közepette. Ők lehet, hogy egy kicsit máshogy látnák a helyzetet.

Voltak persze pozitív hírek ma is, ilyen volt például az, hogy végre megtudhattuk, leköröztük Németországot. Ezt Kiszelly Zoltán kormánypolitológustól mondta el, aki az M1-nek a következőket nyilatkozta:

Németország ott tart, ahol 2010 előtt Magyarország. Akkor a magyar társadalomban úrrá lett a „kilátástalanság, a reménytelenség”. Most a német társadalom is kilátástalannak látja helyzetét – vélekedett a szakértő. Szerinte a nagyvárosokban az átlag német egyre nehezebben tudja életszínvonalát fenntartani. Emellett a migráció is megváltoztatja a hétköznapokat. Mindezekre a politika nem ad választ – fűzte hozzá. 

Emellett Németországban gondot jelent a munkaerőhiány: nincs, aki a gyerekekkel foglalkozzon, nincs gyári munkás – mondta Kiszelly Zoltán, hozzátéve, hogy emiatt Angela Merkel német kancellár egy „új Soros tervet” akar végrehajtani. Ennek lényege, hogy a jelenleg Olaszországban lévő 600 ezer menedékkérőt visszaküldenék, de ugyanennyi embert hoznának be legálisan repülőn. Őket pedig kvóta alapján osztanák szét az európai országokban – fejtette ki a szakértő.

Úgy tűnik egyre inkább elmentek otthonról a kormány szakértőinek, akik hétről hétre képesek egyre nagyobb baromságokat közölni a csatorna nézőivel. Mi a jó isten az az új Soros terv, kedves Zoltán? Régi sem volt, erre itt az újabb? Egyáltalán kinek a fejéből pattannak ki ezek a mérhetetlen baromságok, amivel a mindentől rettegni képes magyarok agyát kívánják megfertőzni? Ausztria után Németország is elesett tehát, így nincs értelme elhagyni a biztonságos és munkahelyekkel teli Magyarországot. Nincs még egy olyan hely a világon mint kicsiny hazánk, amely immár mindent és mindenkit lekörözött nem csak Európában, de a világon is. Amennyiben ezt képesek elhitetni az x millió szavazójukkal – sikerülni fog – úgy tényleg menthetetlenek vagyunk.

Lássuk mai cikkeinket:

Aki nem elég ügyes, az ott sza*ja össze magát, ahol van

A fideszes éppen úgy üvöltve fog megdögleni a sürgősségi várójában, mint a szocialista

Kötelező hazafiasság

Megvannak az ázsiai gyökerek is

Ingyenes szájbarágó elvetemült politikai kalandorok számára

Ez a mi kilencedik éve tartó kis gyalázatunk. Szinte természetes

Emberi csönd

A nap kommentje pedig Zsuzsannáé:

De nincs ingyen tankönyv, ingyen ebéd!! Az mind az adózók forintjai, amivel gazdálkodnak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.