Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egyre fokozódik tehát a nemzetközi helyzet, mindenki figyelje az eget!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét mindenkinek! Erős volt a mai nap is, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy tegnap a fél Orbán família tiszteletét tette Erdogan beiktatásán. Országunk vezetője és fia – aki elég sűrűn felveszi a kapcsolatot Jézussal – bizony az első sorokban ült, hogy megnézhesse, milyen is az, amikor egy teljhatalmú diktátort immár hivatalosan is beiktatnak. Ez fontos lehetett Orbán számára, hisz nincs kizárva, hogy hasonló babérokra tör ő is, ami látva az elmúlt választásokat, simán benne van a pakliban. Ezt követően – azt nem tudni a teljes família-e, vagy csak Orbán Viktor – elutazik a világbajnokságra, hogy ott megcsodálja a még hátralévő mérkőzéseket. Azt nem tudni, hogy ha már ott lesz, beiktat-e egy gyors, nem hivatalos találkozót Putyinnal, vagy sem.

Zalaszentmárton vezetése bizony szintén elég erős véleménnyel rukkolt elő a minap, ami mellett mi sem mehettünk el szó nélkül. Az alacsony IQ-jú, fiatal, Afrikából behozott feka kanokat vizionáló Zalaszentmártoni Önkormányzat által kiokádott komment a mai napon bejárta a sajtót. Mit mondjak, nem ok nélkül. Volt az összeesküvés-elméletektől hemzsegő posztban minden, ami számít: az ENSZ-től kezdve, Soroson át, egészen a Bilderberg csoportig. Egyre fokozódik tehát a nemzetközi helyzet, mindenki figyelje az eget, hátha megpillanthat egy csoport, Afrikából érkező menekültet ahogy épp a kert végében landol.

Nemzetünket ért támadások azonban nem csak az afrikai kontinensről, de szeretett Európánkból is érkeznek. A támadás központja ezúttal Brüsszel volt, amely 154 milliárd forinttal próbálja meg befolyásolni a honi választókat. Galád módon – Sorossal a háttérben persze – ekkora összeget bocsátanak a rendelkezésünkre, hogy azt a hármas metró felújítására használja fel a kormány. A teljes vonal síncseréje, valamint mind a 20 állomás felújítása is a tervek között szerepel, mely végre a 21. századba röpítheti a fővárosi tömegközlekedést. Az összegre – mely nagyobb a főváros által biztosított összegnél – a kormányfő még nem reagált, azonban bízunk benne, hogy lesz magyarázat arra, miért fogadja el a mocskos Nyugat alamizsnáját, mikor mindenki tudja, hogy a magyar gazdaság az Unió segítsége nélkül is vidáman kigazdálkodná a vonal teljes felújítását.

Magyarország 2030-ra Európán belül az öt legjobb ország közé kíván kerülni, ahol érdemes élni és dolgozni – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter. (MTI)

Fontos gondolat ez Varga Mihálytól, ezzel ugyanis azt hiszem minden magyar ember egyetértene. Azonban az, hogy az ország oda szeretne kerülni, meg hogy oda fog-e kerülni, az két különböző dolog. Például én is meg kívánom nyerni az eheti ötös lottó főnyereményét, azonban elég kicsi ennek az esélye, hasonlóan Varga Mihály kívánságához. Ehhez a célhoz európai bérek, magasabb nyugdíjak és működőképes szociális ellátás kellene. Az emberek ugyanis nem attól lesznek boldogok egy országban, hogy mit mond a miniszterelnök, vagy annak megvásárolt lapjai, hanem véleményüket a mindennapok tapasztalatai formálják. Ez a cél tehát – hogy Európa legjobb 5 országa közé kerüljünk – olyan messze van, hogy arról még álmodozni is korai.

A Magyar Helsinki Bizottság adatigénylésének hála kiderült, hogy a belügyminiszter 2012  óta 29 elítélt rendőrnek és börtönőrnek adott felmentést. Magyarán 29 (összesen 50 kérelmet nyújtottak be) súlyos bűncselekményt elkövető, jogerősen elítélt személy maradhatott az állomány tagja. Ez az adat 58%-os arányt jelent , mely esetben – annak ellenére is, hogy az elmített rendőrök és börtönőrök súlyos bűncselekményt követtek el – miniszteri pardont kaptak és továbbra is végezhették munkájukat. Ezek után ki csodálkozik, hogy a bántalmazások miatti feljelentések nyomán feltűnően kevés vádemelés történik? Mindössze évi 1–4%-uk jut el bíróság elé, melyre magyarázat lehet a köteléken belüli érinthetetlenség. Szolgálnak és védenek, egymást legalábbis biztosan.

Az MKKP úgy döntött, hogy Felcsúton elmókázza ugyanaazt, amit a Fidesz csinál Miskolcon. Vagyis, egy a Fidesz jelöltjével és a korábbi polgármesterrel is azonos nevű jelöltet indít, mely akár meg is zavarhatja a helyi választókat. Felcsúton a Fidesz jelöltje Mészáros László, aki mit ad isten, Lőrinc jó barátja. Ellenfele az MKKP színeiben szintén Mészáros László lesz, aki már meg is kezdte a kopogtató cédulák gyűjtését. Mi szurkolunk, győzzön a jobbik Mészáros László!

Lássuk ma cikkeinket:

Az agyatlan szolgaságnál nincs visszataszítóbb

Kezdjünk már aggódni egy kicsit

És mi megint a legvidámabb barrakként gürizhetünk 40 évig, hogy legyen mit ellopni

Hogy kerül megint ide, az Orbán Viktor megénekelte magyar észjárás?

Jól tartjuk az egyszercsak üzletasszonnyá lett Timikét, Cilikét, Récsört

Feneketlen ostobaságba oltott nemzeti elborzadás

Adagio

A nap kommentje pedig Jánosé:

Most már értem, miért kellett taccsra vágni a Malévot. Ha ezt nem tették volna meg, most Soros 10ezer számra reptetné a migránsokat az országba. Szerencse, hogy ilyen előrelátó nemzethy kormányunk van.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.