Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


A magyar labdarúgás felemelkedése

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nézem a labdarúgó világbajnokságot és azt látom egyre színesebb lesz, nem a futball, a játékosok. A francia, belga, német csapat tele van színes bőrű hazai állampolgárokkal.

Itt jön az én elképzelésem, látom mi is színesítünk labdarúgásban és más sportágakban is, de akkor ezt tegyük tudatosan a mi szeretett kormányunk irányításával. Így több igényt is ki tudunk elégíteni. Mindenkit vonjunk be a közös munkába és tegyük naggyá a magyar focit. 8 év múlva robbantanánk a magyar focibombát. Akkor lesz lehetőségünk, hogy a surranópályán bejussunk a VB-re, mert 16 csapattal növelik a létszámot, ez egyszer már sikerült 2016-ban az EB-n. Kiestünk? De ott voltunk. És még 50 évig tudjuk mondani és ezzel erőt adunk a játékosoknak és a szurkolóknak.

Igaz az óta megaláztak olyan futball nagyhatalmak, mint Andorra, Luxemburg, Feröer szigetek és még sorolhatnám, de a mi csak a jövőre gondoljunk és bosszuljuk meg a pályán és az egonkon esett sérelmeinket.

Pénz van rá és még kérhetünk hozzá, különböző magyaros trükkökkel. Terveimben először szerezzünk egy Soros hajót, pénzt és 40 – 50 futballhoz nem értő párthű „szakemberrel” hajózzuk körbe a világot, Afrikát, Közel- és Távol Keletet, Izraelt, Albániát és esetleg Dél-Amerikát tehetséges labdarúgókkal rendelkező, de csak katolikus migráns családokért, akiknek van 1-2 esetleg több, 10 -17 éves tehetséges labdarúgója, majd mi beintegráljuk a válogatottba. Vagy akikhez rakhatunk egy – két magyart is.

Megérkezik a hajó a menekültekkel és a sivatagi éghajlatot bíró állatokkal, növényekkel (birkák, tevék, kaktuszok, stb.) Mindent vigyünk le Akasztóra és környékére. Közben az akasztói stadiont felújítják és nemzetközi mérkőzések játszására alkalmassá teszik a stadiont építő magyar cégek. Így Stadler József álma megvalósulhatna.

A magyar gárda majd máshol keres magának területet az összejöveteleihez.

Ez lenne a magyar labdarúgás új központja. Innen indulhatnának az új sztárjaink a világhódításra. A családok itt és környékén kapnának letelepedéshez és megélhetéshez szükséges házakat, területeket. Az arabok, négerek, kínaiak és latínók szaporodási rátáját ismerve hosszú időn keresztül biztosítva lenne az utánpótlás és a Fidesz kétharmados hatalma, amit további migránsok bevonásával négyötödre tudna növelni. Az integrációs és adminisztratív feladattal Semjént bíznánk meg, jutalmul kilőhetne egykét tevét is.

Kérhetünk pénzt a menekültek letelepítéséhez a brüsszeli bürokratáktól és rögtön nem pofázhatnának. A tevékkel rögtön munkát adhatnánk az ott élőknek és nem segélyt. Létrehoznánk egy korszerű, a megváltozott igényekhez (elsivatagosodás, vízhiány) alkalmazkodó környezetbarát szállítási vállalatot, fosszilis üzemanyag felhasználása nélkül. A tevekaravánok alkalmasak a szállításra, az uniós pénzt  munkahelyteremtésre és a széndioxid kvótacsökkentésre kapnánk.

A csapat edzésével megbíznánk azt a szíriai edzőt, akitől megijedtünk és elbuktattunk, a buktató hölgy sűrű bocsánatkérés mellet felajánlaná, hogy vállalja társadalmi munkában (jó tao pénzért) a csapat szóvivői és újságírói feladatait. Minderre 8 évünk van, nem kapkodva, de határozottan elindíthatjuk a csapataink felemelkedését, tao és egyéb pénzek továbbra is ömölhetnek a jó cél érdekében. Az MLSZ elnökének a feladata, hogy adminisztratívan bevezesse ezt a csapatot a nemzetközi köztudatba, tapasztalata van hozzá.

Az ultrák kárpótlásul az ellenzéki tüntetéseken, összejöveteleken felügyelet nélkül rendet rakhatnának, mert azok úgy is csak hazaárulók.

Elérhetjük, hogy az ellenfél csapat játékosai és nézői úgy könyörögnének imáikban, hogy “ a magyarok góljaitól ments meg Uram minket“

„Góóól” hangjára tértem vissza a valóságba,

Mindebből csak az iszonyatos ellenőrizetlen pénzpazarlás, trükközés, a magyar válogatott és a klubcsapatok további megalázása az igaz.

Kis Gábor

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.