Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Reméljük, hamarosan érkezik a lovagkereszt is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Lovas István email fiókját feltörték! Valami mocsok liberális Soros-zsoldos lehetett a tettes, aki behatolt Lovas István, az Echo Tv, valamint a Magyar Idők újságírójának email fiókjába. Ez az információ azután került napvilágra, hogy egy Ungár Péterrel történt igencsak undorító levelezés eljutott a sajtóhoz. Lovas azonban nem merte felvállalni, hogy ő maga a sorok szerzője, így a kormánytagok és miniszterek által is előszeretettel használt feltörték az email/facebook fiókomat-féle védekezéshez folyamodott. Azonban meglepő módon, azt írta, az emailek tartalmával elvileg egyetért.

Tehát az itt idézett sorokkal egyetért Lovas István:

Neokon seggnyaló férgek! Már a ti időtök is lejárt. Menjetek holnaptól Torinóba: házhoz jött egy csomó neokon, akiket leszophattok… Ne feledjétek megkúrni John McCaint is, mielőtt az nekrofília lesz… Figyelj, te mocskos patkány,Tudnál még egy hozzád hasonló férget említeni…Anyád mit szólna, ha az övét tennéd ki, mocskos pióca? Kurvára vigyázz magadra!

Mindenesetre mi borzasztóan örülünk annak, hogy Lovas István továbbra is a nemzeti elitet képviseli és írásaiban kiműveli a magyarok többségét. Lovasnak ugyanis – úgy tűnik – helye van a kormánymédiában, hisz pont az általa képviselt értékek azok, amelyek őt a kormány szemében nemzetivé teszik. Reméljük, hamarosan érkezik a lovagkereszt is, hisz rég láttunk már olyat, aki Bayer Zsolt után ennyire megérdemelte volna e nemes kitüntetést.

Napközben az is kiderült, hogy Fekete-Győr András újra a Momentum elnöke lesz. A választások kudarca után lemondó elnökség élére a szavazók 56%-os támogatásával került ismét Fekete-Győr. Az Azonnali.hu szerint az elnök mellett dolgozó négy elnökségi tagot még a mai napon meg fogják választani, akik ezzel 2 évre szóló mandátumot kapnak. Fekete-Győr támogatottsága tehát töretlen a párton belül, hamarosan pedig az is kiderül, hogy mik a párt tervei a jövőre nézve.

Egy világsikernek is részesei lehettünk a mai napon, ugyanis kiderült, hogy továbbra is Magyarországon végzik a legtöbb amputációt Európában. Az európai átlag két és félszerese a combot és lábszárat érő amputációk száma, mely könnyedén az első helyre repíti Magyarországon az európai listán. Ez azonban még nem elég, a felmérés több listáján is az első helyet szereztük meg. Ugyanis a nagy amputációkat követő halálozások számában is listavezetők vagyunk. A felmérés szerint minden ötödik beteg életét veszti, még a kórházban. Reméljük, a kormánynak lesz még egy két szava – a sejthetően Soros György által pénzelt – az European Journal of Vascular and Endovascular Surgery című folyóirathoz, mely az adatokat közölte.

Volt azonban örömhír is a mai napon. A tegnapi nagyszerű kézilabda vb selejtező győzelem után ma tovább folytatták kajak-kenusaink azt, amit napokkal ezelőtt megkezdtek. Vasárnap ugyanis nem kevesebb, mint 9 érmet nyertek a belgrádi kajak-kenu Európa Bajnokságon, melyből 4 arany volt. Kozák Danuta pedig egy újabb arannyal bizonyította be, hogy gyermeke születése csak még erősebbé tette őt. Ezúton is gratulálunk a teljes csapatnak, amely ismét csodálatos eredményekkel térhet haza egy világeseményről.

Lássuk mai cikkeinket:

Varga Mihály álma teljesült

Félünk, hallggatunk, elfogadjuk, feladjuk

Vajon hányszor lehet ellopni az EU korrupció elleni harcra szánt milliárdjait?

Súlyos sárdagasztók

Mit tudhatott ebből István, a magyarok királya, midőn a kereszténység felvétele mellett döntött? 

A propagandamédia beszáll az önkormányzati választásokba

Oly szomorú, hogy oly nehéz megélni

A nap kommentje pedig Adreáé:

Szerintem volt ő a katonaságon… a konyhán ( Németh Szilárd )

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.