Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Németh Szilárd meg fogja védeni a hont. Pont

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Szijjártó Péter levelét megküldte. Nem is akárkinek, a címzett ugyanis az osztrák államfő, Alexander Van der Bellen volt, akinek Magyarország külügyminisztere elküldte a Soros-tervet. Azt a Soros-tervet, amellyel a kormány hónapok óta riogat, mégsem látta még soha senki. Az osztrák államfő azért részesülhetett eme csodás ajándékban, mert azt merte mondani, hogy szerinte Soros Györgynek nincs köze az Európába irányuló bevándorlási hullámhoz.

Több se kellett Szijjártónak, azonnal megküldte a papírokat, hisz a világnak tudnia kell Soros György titkos tervéről, mellyel a fél világot próbálja leigázni. Ezek után ha Ausztria nem riad meg, akkor vessen saját kormányára, hisz Magyarország, illetve annak vezetése figyelmeztette a szomszédainkat.

Ha Alexander Van der Bellen egy migránsokkal elárasztott Ausztriát szeretne, akkor erről majd az osztrák választóknak kell elszámolnia. A magyar kormány nem migránsokra, hanem békében és biztonságban élő magyar családokra akarja építeni az ország jövőjét

Szijjártó levelének volt még egy apropója. E hónap elején ugyanis a kormány át fogja tolni a Stop Soros törvénycsomagot a parlamenten – hisz kétharmaddal azt tesznek, amit csak akarnak – hogy ezzel megbélyegezzen és tönkretegyen több civil szervezetet is. Ezzel eddig is megpróbálkoztak, noha nem voltak kétharmados többségben. A törvénytervezetet már eddig is tudósok és professzorok százai ellenezték, ez történt most is. 77 külföldi – a világ 28 országából – oktató és tudós ítélte el a kormány törvénycsomagját. Az az elleni fellépésre hívták fel az emberek figyelmét, megítélésük szerint ugyanis a törvény életbelépésével egy dominó effektust hozhatnak létre, amelyet már túl késő lesz megállítani. Vagyis ha itthon sikerül egy ilyen törvényt elfogadtattatni, más országok is követhetik a magyar kormányt, melynek beláthatatlan következményei lehetnek a civil társadalmakra.

Mészáros Lőrinc – az ország mostmár hivatalosan is leggazdagabb emberének – lánya, Mészáros Beatrix a Mátrai erőmű felügyelőbizottságának elnöke lett. Úgy tűnik, Mészáros 33 éves lánya mindenhez ért, aminek misem jobb bizonyítéka, mint hogy apuka cégei közül 20-ban tölt be valamilyen tisztséget. Ezzel veri testvérét, Ágnest, aki „mindössze” 12 apuka által birtokolt cégben tölt be valamilyen szerepet. Szép is ez a kis családi biznisz, mondanom sem kell. Matolcsyéknak van még hova fejlődni. De hát nehéz ez a NER-élet.

Napközben az is kiderült, hogy Németh Szilárd többé nem vonulhat ki a nemzetbiztonsági bizottság üléseiről – ezt a szerepet Németh Zsolt kapta meg – , arra hivatkozva, hogy Szél Bernadett nemzetbiztonsági kockázat. Viszont gond egy szál sem, hisz mint azt a 24.hu megtudta, Németh Szilárd a rezsi megvédése után mostmár a hont is megvédheti. Ugyanis a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára – miniszterhelyettes – lesz. Ezek után lesz csak igazán dolguk a nemzetrontó, sorosista libsi bérenceknek. Németh Szilárd meg fogja védeni a hont. Ennyit mára.

Lássuk mai cikkeinket:

Lenyűgöző ez a magas szinten űzött, stratégiai szánkba ürítés

Az összes határon túli szavazatot a kukába kellene dobni

Nemzeti cicafiúk

A Nemzeti Pedagógus Kar még hisz a csodákban

Mi mindenképpen halálra vagyunk ítélve

Még 3 év és 11 hónap a következő választásokig

Kiszámítható, beszámítható, kezdődik a folytatás

A zsidók kivonulása 

A nap kommentje pedig Singing Jungle-é:

Üdvözlöm a Nemzeti Pedagógus Kar megjelent tagjait.
Kedves egybegyűltek, drága feleim. Úgy vélem, a tárgyalások feleslegesek, hiszen az Úr mindenre megfelelő iránymutatást adott. A közös ima után, annak szellemében elmondanám az új iskolai rendet.

– Azon gyermekkel, ki nem figyel a pedagógusra, mondjon el egy imát, majd az gyermek az úr színe előtt tegyen bizonyságot, hogy ily cselekedetet többet el nem követ.

– Ha még is elkövetne ily tettet, vitessék az igazgató irodájába, ahol megvesszőztetik. Ezután sem él Isten szent intései szerint. Nem tiszteli a tanárát, nem bír fegyelmével: Vetkeztessék mezítelenre, és társai szeme láttára, nyilvánosan vesszőztessék meg.

-Az gyermek, ki tanulmányai helyett henyél, vagy egyéb Istentelen cselekvéssel tölti az idejét, s nem leckéjét csinálja, az vitessék el a legközelebbi templomba, hol Felházrendi testvéreink az Ördögöt kiűzik testéből.

-Az esetben, ha a gyermek továbbra is az Ördög uralja, keze köttessék meg, és a teste vetessék a legközelebbi, a Felház áldását bíró folyóba, mert az Ördög felett csak az Úr ítélkezhet, az ember nem.

…Kérem. Miért vannak felháborodva? Írást? Írást kérnek erről? Van írás. Úgy hívják Biblia. Az EMMI által átdolgozott kiadást a Klebersberg központ már eljuttatta az összes tankerületbe. Hamarosan kézhez kaphatják…..

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.