Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek után inkább zárjuk be az internetet, jobban járunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét kívánok! Az azért mennyire nagyon demokratikus jogállami sejehujahajj, hogy miközben Szijjártó Péter habzó szájjal védi a hont Brüsszelben, mer’ a magyar emberek úgy döntöttek, hogy a háromszor kétharmadot szeretik ők, a Fidesszel semmilyen kapcsolatba nem hozható Valtonos biztonsági emberek faátültetések ellen tiltakozó civileket vernek agyba-főbe a Városligetben. Próbálom nem eltúlozni ezt az újabb felháborító sztorit és nem öncélúan orbánozni, de az mégis hogyan fordulhat elő, hogy egy 40 kilós nőt egy kétszerhármas szekrényajtó konkrétan földre terít? Már ha eltekintünk (de ne tekintsünk el) az egyéb részletektől, miszerint: dulakodás, taszigálás, lökdösődés, pofozkodás, ütlegelés. Ha ez egy bejelentett rendezvény volt, márpedig az aktivisták szerint az volt, akkor felmerül a kérdés, hogy ugyanbiza hol tartózkodott a rendőrség, illetve amikor a helyszínen voltak véletlenül, miért nem avatkoztak közbe? Ez nem derült ki egyáltalán se, ezt viszont igen:

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja és súlyos testi sértés kísérlet bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. Válaszadásunkig a nyomozók egy főt hallgattak ki gyanúsítottként. A folyamatban lévő nyomozás érdekeire való tekintettel további információt a rendőrség nem ad.

Nagyon helyes, szerintem se adjanak ki információkat, de azért kurvára érdekelne, hogy ezek a lények hogyan lettek biztonsági emberek, és egyáltalán hogyan vetemedhetnek ilyen típusú agressszióra? A kérdést nyilván költőinek szántam, pláne és különös tekintettel arra a szomorú történetre, amelynek eredeti forrása eltűnt a közösségi oldalról, de a sajtóbeszámolók alapján eléggé súlyosan rekonstruálható. Az eset a Budapest–Szob egyik vasúti járatán történt: egy magyar lány indiai barátjával utazott hazafelé a fővárosból, amikor a viszkető tenyerű, ökölbe szorult magyar nemzeti identitástudat kikönyökölt az egyik utas száján:

A kurva anyád, te büdös, rohadék geci! Takarodj az országunkból! Látod, az én bőröm fehér, a tiéd meg barna! Magyar vagyok, érted?! Te nem vagy az, te rohadt köcsög!

Az évek óta hergelt, kiművelt emberfő rasszista, primitív hörgésének szerintem legundorítóbb része mégis csak az volt, amikor az indiai fiú mocskolása után nekiesett a lánynak:

Miért nem valami magyar fiúval vagy? Miért ennek a faszát szopod?

Remélem, előkerül valaki, aki elmagyarázza, hogy miért nem szabad egyetlen esetből messzemenő konzekvenciákat levonni és gyalázatos, manipulatív módon általánosítani, meg biztos az egész meg se történt, és ha meg is történt, ugye a magyar emberek nem ilyenek és bezzeg a legendás magyar vendégszeretet és Szent István is megmondta. Valóban, a lelkem legmélyén én is még mindig hiszem, hogy a többség nem ilyen, de ezek az esetek már távolról sem elszigeteltek. És kurvára nem is lehetnek elszigeteltek, és akárhány Lázár János is magyarázza el, hogy a propagandának semmi hatása nincs az emberek gondolkodására, mert az emberek képesek önállóan, a saját kútfejükből, a saját tapasztalataik alapján dönteni, ez nyilvánvaló hazugság. A fenti történet főszereplőjeként futó büdöstahó pontosan szimbolizálja a feneketlen, elmegyógyintézeti retorikával rommá zsibbasztott populációt. Amelyik beleköt a vele szemben utazó, sötétebb bőrszínű, békés, normális embertársába a vonaton. Mert őt kibaszottul zavarja a pöffeszkedő magyarságában, hogy nem egyedül van az univerzumban és hogy egy magyar lány beleszerethet egy indiai fiúba.

Biztos, hogy Szijjártó Péter Morvai Krisztinával megtámogatott hősies helytállása a brüsszeli koncepciós eljárások tengerében, igen fontos történése volt a mai napnak, de most semmi kedvem kommentálni a teremfocistából lett nemdiplomata útszéli tajtékzását.

Ellenben az nagyon is érdekelne például, hogy Magyarország vajon miért vétózta meg az EU-Afrika csúcs megállapodását? Merthogy ez a megállapodás elvileg arról szól, amiről óbégatni tetszenek reggeltől estig, hogy nem a bajt kell idehozni, hanem. Nos, ennek az együttműködésnek a fő célja, hogy az EU pénzt ad az afrikai országoknak, azok meg cserébe szerepet vállalnak a migráció megfékezésében. Kérdés: miért áll érdekében Magyarországnak egy teljesen éven át előkészített csúcson aláírandó közös nyilatkozat megvétózása, aminek a célja a migráció megfékezése? Miért érdeke Magyarországnak egyedüliként az európai országok közül keresztbe tenni egy olyan megállapodásnak, amelynek céljai egybeesnek azokkal az állításokkal, amelyekkel a Fidesz évek óta zsibbasztja a lakosságot és amelyek hátán – és kisebb-nagyon jogsértések (erről majd holnap) segítségével behúzta az újabb kétharmadot ? Engem nem az európai kultúrnépek jogos felháborodása érdekel, hanem az, hogy mit gondolnak erről a büszke honvédők? Mi a büdös franc folyik itt, elvtársak? Elmondom addig is, ameddig Bayer-Bencsik-Lomniczi és az összes többi jól fizetett pártfogó magához tér. Az van – az Európai Unió nyilvánvaló bomlasztásának letagadhatatlan vergődésein túl -, hogy ezek a híres államférfiak és gondoskodó atyák baszottul nem érdekeltek abban, hogy a migrációs válságot kezelhető mederbe terelje Európa. Ez a szuverén vergődés arról szól, hogy amikor véletlenül sikerül megtalálni a közös hangot és a közös, egybehangzó cselekvési irányokat, akkor Putyin ánuszrózsájának nyalogatói keresztbe tesznek. Mert kik, ha ők nem? Így válik egy súlyos, reális veszélyt jelentő problémából egy mindenkori politikai érdekeit mindenek fölé helyező bűnbanda játékszere. Ez a legundorítóbb beismerő vallomása annak, hogy Európa védelmezői valójában a káosz fenntartásában érdekeltek, tesznek ők magasról a magyarok biztonságára. Gyönyörű munka.

Még szívesen megemlékeztem volna arról is, hogy miként fogja beszántani a Fidesz a fővárosi kerületi önkormányzatokat, de szembejött az év híre, úgyhogy ezer bocsánat. Szóval azért, hogy jól aludjunk el, idézni szeretném a lopott pénzből működő Magyar Idők névtelen cikkét, mely szerint Bayer feljelentette a rendőröket gyalázó tüntetőket. Bárki, tényleg, akárki, de basszátok meg, Bayer? A taknyon-véren csúszás nagymestere, a cigányok nem emberek típusú hozzáállás szellemi atyja, az embereket emberi mivoltukban gyalázó, orgoványi erdőző szellemi-erkölcsi hulladék moralizál és jelentget? Hogy tudniillik a parlament védelmére kirendelt rendőrök provokálása, egyiküknek pedig női mivoltában történő megalázása, valamint egy másik hatósági személy vélt etnikai származása miatti provokációja kimeríti a közösség elleni izgatás tényállását. Tényleg ide jutottunk, hogy a nemzet első számú uszítómestere veszi a mosdatlan szájára a közösség elleni izgatás tényállását?

Á, ezek után inkább zárjuk be az internetet, jó éjszakát!

Ezek voltak mai írásaink:

Elbohóckodnak ott, ahogy az elődeik az elmúlt években

Szabadsága is van mindenkinek, hiszen mindenki abba az országba menekülhet az emberi élet reményében, amelyikbe csak akar

Szolgalelkek, hülyék, gazemberek

Gálvölgyi

„Megesznek” minden baromságot, amit a neten eléjük raknak

Mi pedig jól elleszünk itt a sürgősségin ügyelő bőrgyógyásszal, a pénz hiányában kiválthatatlan gyógyszerekkel, a hetente egyszer rendelő vendégorvosokkal

A látó

Zsuzsa szerintem megragadta a magyar rögvalóság egy nem is oly apró szeletének lényegét, ezért a nap kommentje így szól:

Nagy a sötétség széles e hazában! De hát ahol az elios világít ott csak sötétség lehet! És meg van lejjebb!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.