Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Narancsos bukta

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Már csak egyet kell aludni és kiderül, ki nyeri meg a 2018-as választásokat. Ugyan a kampány az utolsó percekig folyik, a visszalépések időszaka lejárt. Ennek oka pedig az, hogy a világ nyugati felén már megkezdték a voksolást. Intézetek és különböző honlapok óránként adnak ki újabb becsléseket és találgatnak arról, hogy mi is történhet a holnapi napon. Az igazság azonban az, hogy még bármi lehet. A magas részvétel és a jól átgondolt szavazás még megcáfolhatja az előzetes becsléseket.

A brit Telegraph magazin birtokába került egy, Menczer Tamás által írt email, ahol a magyar külügy arra kérte több ország nagykövetségét is, hogy küldjenek anyagokat no-go zónákkal és integrációs problémákkal (migránsok ) kapcsolatban. A cél tehát az volt, hogy negatív képet alakítsanak ki különböző országok nagyvárosairól úgy, hogy a menekülteket tegyék ezért felelőssé. A Telegraph által leközölt email pontosan megmutatja, mi mindenre volt képes a kormány azért, hogy újabb indokokat találjon a gyűlöletpropagandája alátámasztására.

Küldhettek nekem mindent, integrációs problémákkal, no-go zónákkal, oktatási nehézségekkel, stb. kapcsolatban. … Ha tudtok találni olyan kint élő magyart, aki a hazaköltözést tervezi, vagy súlyos negatív tapasztalatai vannak, és ezekről beszélne, kérem, ezt is jelezzétek – Menczer Tamás

A lap megkeresésére sem a magyar kormány, sem Menczer Tamás nem válaszolt.

Percekkel a 11 órai határidő lejárta előtt több helyen is történtek visszalépések az esélyesebb jelöltek javára. Szekszárdon az MSZP-s Harangozó Tamás lépett vissza Hadházy Ákos (LMP) javára. Emellett az Index információ szerint másik két visszalépés is történt az esélyesebb jelöltek javára. Nem világmegváltó számok ezek, de talán a végelszámolásnál még fontosak lehetnek.

Közben Orbán Viktor a mai napon videók sokaságával szórta meg Facebook oldalát, hogy egyszerre nyerje meg az időseket, a kutyabarátokat, valamint a halászlét kedvelőket. Személyesen hívott fel egy asszonyt, hogy meggyőzze, a Fideszre kell szavazni. Orbán elmondta, azért őt hívta, mert az ő nagymamáját is pontosan ugyanúgy hívják. Hát nem szívet melengető? Meg kell őrülni, olyan emberi a mi Viktorunk.

Mészáros Lőrinc vidéki lapjai a mai napon hozták a kötelezőt. Minden egyes lapban főoldalon jelent meg az utasítás, szavazzon mindenki a Fideszre. Az agymosás tehát egy nappal a választások előtt sem állt le, inkább csak megélénkült.

A HVG kiderítette, mi volt az oka annak, hogy meghosszabbították Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását. A lap információi szerint cellatársa köpte be Czeglédy-t, akit így az új információk alapján továbbra is rácsok mögött tarthatnak a hatóságok. Igen ám, csak az mennyire életszerű, hogy egy ügyvéd végzettségű politikus egy vele egy cellába kerülő ismeretlennek meséljen a Gyurcsányhoz fűződő kapcsolatáról, valamit arról, hogy egy külföldi trezorban aranyat rejteget? Csak nem arról van szó, hogy mivel a mai napig nem sikerült semmit sem bizonyítani a Fidesz által nap mint nap mantrázott ellopott milliókról és átvert ezrekről, így megpróbálnak vádat gyártani?

Czeglédy Csaba addig ártatlan, ameddig bűnössége be nem igazolódik. A nyomozóhatóság a mai napig nem volt képes egy olyan vádat felállítani, ami a bíróságon megállná a helyét. Viszont még Czeglédy a börtönben tartózkodott, addig Fideszhez közeli emberekhez került cégének irodaháza. Persze én is tévedhetek és lehet , hogy az ügyvéd végzettségű Czeglédy Csaba terhelő vallomást tett saját maga ellen egy ismeretlen cellatársának. Végül is a Mikulás is létezhet, csak igen kicsi rá az esély.

Kora este egy férfi kisteherautójával egy étterem vendégei közé hajtott a németországi Münster városában. Az esetnek legalább 3 halálos áldozata és 26 sérültje van. A kisteherautó sofőrje a helyszínen végzett magával. Jelen pillanatban még nem tudni, hogy terrortámadás áll-e az eset hátterében. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. Sajnálatos, hogy egy ilyen hírrel kell befejezzem a ma esti posztot.

Mai cikkeink:

Mi lesz ezzel a mocsokkal április 9-én?

Szerepzavaros Döbrögi

Kösz, Berci! Megnyugodtunk

Amikor az ellenfél a saját vérében és taknyában, összezúzott arccal hever a ringben, akkor vége lesz? 

A magzat, mint kampányelem

Mert elég volt ebből a rendszerből!

A kérdés valóban egyszerű: eltakarodtok, vagy sem?

Nekem sajnos tényleg nincs még négy évem erre a bűzölgő mocsárra, ezekre a folyton csatázó, handbandázó tahókra, a velejükig romlott idiótákra

Litánia

A nap kommentje pedig Szonjáé:

Tudom, hogy inni nem lehet előre a medve bőrére, de enni esetleg? Mert akkor nagyon optimistán megkeresném a narancsos bukta receptjét.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.