Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A finnyás Soros-hálózat válogat a lakásokban, a kormány pedig hazudozik, mint a vízfolyás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Valószínűleg eléggé sok ideges Quaestor károsult van jelenleg az országban, miután az a fránya szivárgást csak nem képes megállítani Orbán Viktor. Pedig nem is olyan régen adott szakmai tanácsokat csőtörés-ügyileg, tehát valószínűleg nagyon ért a dologhoz. Ha mégsem, még mindig kérhetne tanácsot a mangalicaszerelő szomszédjától, aki tudvalévőleg okosabb, mint Zuckerberg. Onnan tudjuk, hogy ő maga mondta.

Szóval szivárgás van. Az már biztosnak tűnik, hogy nem kellett volna bedőlnie a Quaestornak, ha valakik nem akarták volna bedönteni. Felételezem, a következő napokban fel fog még merülni néhány kérdés, ami már felmerült, de akkor valahogy senkit nem érdekelt igazán. Na, majd most fog. Például az, hogy Szijjártóék miért is tartották ott a minisztérium pénzét, amikor azt semmiféle jogszabály nem teszi lehetővé. Az is érdekes lesz, hogy kinek állt érdekében bedönteni a céget. Ki járt jól ezzel? Miért nem engedték kifizetni a károsultakat? És akkor még csak a legkézenfekvőbb kérdéseket feszegettem, a többi ezek után fog felbukkanni a feledés mélynek hitt, de egyre sekélyebbnek bizonyuló kútjából.

Pörög az Orbán-vő ügye is, mellé minden napra jut valami fincsiség. Tegnap például az, hogy Rogán Antal letelepítő- és feltalálóművész cége egyenesen egy svájci számlára tolja a nyereséget, vagy aminek nevezik a nemtudommit. Azt meg eddig is tudtuk, hogy Andy Vajna paróka-, fánk- és filmszakértő szintén külföldre menti szépen a vagyonkát, amit a kisajátított kaszinópiacon sepreget össze. Talán emlékszünk, ez az a pénz, amiből majd felszámolja valaki a gyermekszegénységet. Ez volt a mese, amikor őszakállassága zsebébe tolták a bizniszt. Ehhez képest ezidáig csak Vajna Tímea profitált a dologból, ő meg már régebben maga mögött hagyta a gyermekkort.

Az a nagyon nagy baja a Fidesznek, hogy képtelen tematizálni a közbeszédet. Erőlködnek a migránsokkal és Sorossal, de már olyan szinten lezsibbadt mindenki agya tőle (a fideszeseké is), hogy senkit nem érdekel. Ráadásul egyre látványosabban és még annál is szánalmasabban vergődnek a fiúk. De annyira, hogy az Orbán poszterrel kitapétázott hálószobában alvó nénikék sem veszik be a vergődést. Pedig a propaganda-manufaktúra fáradhatatlan. Bayer Zsolt udvari költőtől az Origó névtelen népművészéig mindenki izzadt felsőtesttel kubikol, de csak nem sikerül elterelni a figyelmet a szétlopott milliárdokról. Az van, hogy most érik be nyolc év termése. Ezt pedig le kell aratni. Akár tetszik, akár nem.

Azon már csak röhögni lehet, amikor Tetszőleges Mindegyki összehívja a hatszázadik sajtótájékoztatót és drámai hangon bejelenti: az ellenzéki pártok/a baloldal/a Soros-szervezetek (ez szabadon variálható) migráncsokkal akarja telerakni az összes üresen álló laktanyát, lakást és később majd azokat a lakásokat is, ahol speciel már laknak valakik.

Az MTI tojt is egy közleményt, éles kanyarral beelőzve a húsvéti nyuszit:

A kormány nyilvánosságra hozta azt az adatigénylési dokumentumot, amely álláspontja szerint bizonyítja, hogy a „Soros-hálózat már most keresi az ingatlanokat a bevándorlók betelepítéséhez”.

Jó. Nézzük a dokumentumot!

lakas

Hát ez aztán dokumentum a javából! Ha kedvem lenne (nincs, és időm sincs ilyen hülyeségekre) bármikor gyártanék ilyet, tetszőleges témában. Egyrészt. Másrészt ezek szerint fideszék azt állítják, hogy a rohadtmocskos sorosisták kizárólag azokra az önkormányzati lakásokra fenik a fogukat, amelyek tavaly kerültek az állam tulajdonába, de abból is  csak a budapestiek érdeklik őket, de még ezen belül is kizárólag azok, amelyek öröklés útján kerültek az államhoz? Olyan hihetőnek tűnik. Ja, mégsem.

Idő közben megoldódni látszik a Fidesz problémája, ugyanis a kormány Facebook oldalán, a fent bemutatott adatkérés alatt jelentkezett az ügyvéd, aki beadta azt:

ugy

Ez 16 órával ezelőtt történt. Azóta a kormánypárt nem adott választ arra, hogy a Vagyonkezelőhöz benyújtott adatigénylés hogyan került hozzájuk és hogy képzelték, hogy ezt nyilvánosságra hozzák, mégpedig egy sunyi hazugsággal nyakonöntve. A kommentelők azonban kifaggatták az ügyvéd urat, így már tudni lehet, hogy azért adta be az adatigénylést, mert semmi közelebbit nem tudni az elhunyt vagyonáról, csupán annyit, hogy Budapesten rendelkezett ingatlannal. Azt is tudjuk már, hogy azért nem név szerint igényelte (mármint az elhunyt neve szerint) az adatokat, mert erre nincsen mód, névre szóló adatigénylésnek nem tesz eleget a Vagyonkezelő. És így értelmet nyer, hogy miért egy adott év érdekli csak és miért az öröklés útján állami tulajdonba került ingatlanokra korlátozza a kérését.

Az viszont nem derült ki, hogy a kormány(párt) hogy jutott ehhez az adatigényléshez és hogy merészelnek visszaélni vele, milyen alapon használják fel a saját hazugságuk bizonyítására.

Szóval vicces. ez. Nem baj, toljátok a rozsdás bicajt ügyesen. Előre a megkezdett úton! Már csak 11 napot kell kibírni (nekünk, nagyjából épeszűeknek), aztán kénytelenek lesztek új hülyeségekkel előállni. Mert a régit már mindenki unja. A végén pedig ott figyel a valóság, ami a felszínre fog kerülni. Akár tetszik nektek, akár nem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.