Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Máriának üzent Orbán Viktor

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudom, ezernyi fontos dolog történt, például népünk vezére nemrég a Facebookjára jelentkezett be éjjel kettőkor valami halandzsával, hogy megállította ő a migránsokat, miközben nem az volt a téma az EU csúcson, de oda se! Első a harcolás és küzdés, a rinya és a gürc. Közben a nyugdíjasok már tömött sorokban állnak a libamájért, mert megjött a választási bözsiuti, a nagyonnagycsaládosok hálaimát rebegnek a drágaminiszterelnökúrnak, amiért csökkentette a rezsit, ami húde jókor jött, mert a nagycsaládosok sokkal fázékonyabbak, mint a kiscsaládosok. Valakinek az offshore számláján véletlenül van egymilliárdocska, de az nem is az övé és mindenkit feljelent, az OLAF vizsgálja a szegényeknek szánt élelmiszercsomagok körüli kormányzati bohóckodást, mert kizárták az induló cégeket, hogy túl olcsó az ajánlatuk, inkább drágábban vették meg a cuccot, amire aztán ráírták, hogy a magyar kormány (ők nagy kezdőbetűvel írták, de én inkább nem szeretném) juttatta el a delikvensekhez, miközben nem, egy cég juttatta el és az Unió fizette.

Az Origo talált egy Svédországba migrált erdélyi magyart, aki az ottani nyomorúságáról mesélgetett, mert jönnek, vagyis mennek a migránsok és ezt a migráns magyar nehezen viseli. De ez nem egy újabb svédországi magyar migráns, hanem egy használt, akit most felmelegítettek. A mai sztori az, hogy egy muszlim három lakást is kapott a svéd államtól, mert három felesége van! Őrület!

A frissen örökbe fogadott Morvai Krisztina is szállítja a migránshíreket szorgosan. Például G. Fodor lapjának, amiről eddig is tudtuk, de mostmár legalább biztos is, hogy az orosz propagandát tolja teljes mellszélességgel. Közben a Magyar Idők az Origóra hivatkozva világgá kürtölte a nagy hírt, hogy a jobbikosok Simicskához járnak pénzért. Ezt onnan lehet tudni, hogy lefényképeztek két jobbikost az utcán.

Nade.

Sokan találgatjuk napok óta, hogy kit, pontosabban kiket fenyegetett meg Orbán Viktor minden idők legbeszaribb, leggyávább nemzeti hörgésén. Kinek üzent a jóember? Nyugi, ez csak olyan szófordulat, mert mégsem írhatom, hogy rosszember. Szóval kinek szólt az üzenet? Én már tudom. Eláruljam? A saját híveinek. A frusztrált kisembernek, aki a büdös életben nem vitte semmire a maga erejéből, szar az élete, az összes örömét abban leli, hogy a nyájhoz tartozástól úgy érzi, ő most erős és nagy, hatalma van. Na, neki üzent a fényestekintetű. Mondom, honnan tudom.

Szétnéztem Deutsch Tamás oldalán, hátha nyilvánossá tette a stadionokba szánt beléptetőkapuk kapcsán elvert milliárdok sorsát. Azt nem, viszont felrakta a 444.hu cikkét arról, hogy Semjén Zsolt, a kutyák és énekesmadarak védőszentje nem csupán egy korrupt geci, amikor milliós nagyságrendben fogad el ajándékot, ráadásul olyan vállalkozótól, amelyik százmiliós nagyságrendekben nyert állami pénzeket, hanem ráadásul háziállatot lőtt le nagy bátran, mégpedig engedély nélkül. A lelőtt szarvas tulajdonosa jelentkezett egy svéd lapnál (lassan amúgy össze is költözhetnénk a svédekkel, mert két hét alatt többször fordulnak elő a hírekben, mint a megelőző kétszáz év alatt) és azt mondta, bepereli a helyettes fényestekintetűt. Deutsch ezen nagyon elvicceskedett, hogy höhö, egy másik lapnál a szarvas bátyja jelentkezett sírva, de nem ez a valami, hanem az erre érkezett kommentek. mutatom.

s2

Szóval Mária, aki bizonyára szorgalmasan jár templomba, szerető édesanya, odaadó feleség és mindenben megfelel a fideszes erkölcsi elvárásoknak, likvidálni szeretne. Mert az ő egészsége megsínyli, ha valami olyasmit olvas, ami nem fér össze a világképével. Péter nagyvonalú, ő csak a nyelvét tépné ki a hazugoknak. Szép is lenne a sok némán tátogó miniszter, szóvivő és propagandista. A hívek azt hinnék, kollektíven megsüketültek.

De a lényeg: Máriának üzent Orbán Viktor! Hogy már csak egy kis kitartás és mindjárt valaki lehet, likvidálhat, vagy amit akar. Ehhez csak az kell, hogy Mária szorgalmasan szavazzon a Fideszre és akkor végre majd leveheti a nájlon otthonkát, nem kell a gyerek szaros pelenkáját cserélnie, sem az ura büdös zokniját előkotorni az ágy alól, hanem fényes tergálpulóverben, a kezében kivont csatabárddal mehet likvidálni. Máriának azt ígérte az ő bálványa, hogy végre súlya lesz (a fürdőszobamérlegen kívül is mérhető módon), végre hatalma lesz. Végre valaki lesz. Attól tartok, Mária csalódni fog. Megint.