Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Én meg arra gondolok, hogy sz*rok a fenyegetésére

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vinnyognak. Egyre hangosabban, egyre szánalmasabban. Jurák Kata újságíróhoz, nőhöz és emberhez méltóan (a sorrend tetszőleges és lényegtelen) nyilatkozik meg:

Néha tényleg nem értem, hogy egyes ellenzékiek mi a túróért nem húznak el ebből a „k…rva országból”, ha itt ilyen rossz, ahol elnyomják őket, ahol nincs szólásszabadság, sőt diktatúra van, na és persze elnémítják az ellenzéki sajtót, megbélyegzik a másságot. (magyaridok.hu)

Bayer Zsolt pedig videóüzenetben hergeli azokat, akiket lehet. Menjenek el a békemenetre, mert ki kell állni, meg kell mutatni, meg kell védeni. Nyugi, EGYELŐRE (a videó feliratán egyenlőre, biztosan valamelyik rajongó feliratozta) nem kell fegyvert fogni. Még nem. Mondja Bayer Zsolt.

Két túlfizetett bérfirkász, miért kell velük foglalkozni, teszi fel rendszerint a kérdést a kedves, vagy kedvetlen olvasó. Azért kell velük foglalkozni, mert ezek nem önjáróak. Nem azt mondják és írják, amit gondolnak, hanem amit a gazdájuk parancsba ad. Többnyire velük és a hasonszőrű társaikkal üzenik meg, mire lehet számítani. Igen, oda kell figyelni. Akkor is, ha nem tetszik, amit látunk. Ugyanis a mi bőrünkre megy mindez.

Az országból való kiutálás gondolata nem újkeletű. Ez is fideszes találmány. Gyurcsányra hivatkozva mondogatják, egy hazugságra építették fel ezt a panelt is, mint minden mást. Akit érdekel, itt a mondás eredete. Akár még Jurák Kata is elolvashatná, ha bokros teendői megengednék.

El lehet innen menni – mondta Széles Gábor

A lényeg: ez az ország mindannyiunké. Senki, sem Jurák Kata, sem az atyaúristen nem küldözgethet innen el senkit. Sem most, sem soha az életben. Erre a nyivákolásra pedig majd térjünk vissza mondjuk fél év múlva. Rendkívüli módon érdekel, mi lesz a véleményük a jelenleg közpénzből zabáltatott propagandistáknak, ha azzal szembesülnek, hogy valaki elzárta a pénzcsapot és meg kellene élni a reklámpiacon, mégpedig nem úgy, hogy az állami cégek tíz- és száz milliókat öntenek az ölükbe, hanem a tényleges olvasottság alapján adják el a reklámfelületet. Vagy – ez a másik lehetőség – olvasói adományokból, vagy előfizetésből kell talpon maradni. Meddig sikerülne vajon? Pontosítok: érdeklődve várom, meddig fog sikerülni és hány jelenlegi propagandista fog kuncsorogni a média azon részénél, amelynek kivéreztetésén lelkesen tapsikoltak. Mert ugye munka kell, fizetés kell, élni kell. Ezt nem most mondják, majd akkor fogják mondani, amikor kidől alóluk a döglött dakota lovas. Máris érdemein felül foglalkoztam a hölggyel, de nem is róla volt szó egy percig sem, ő érdektelen. Az az érdekes, amit képvisel és amilyen üzenetet közvetít.

Bayer Zsolt éppen annyira érdektelen, mint a fentebb taglalt illető. Amit mond, pontosabban amit rajta keresztül üzen a hatalom, az nem érdektelen. EGYELŐRE még nem kell fegyverrel megvédeni a franc tudja mit. Kitől megvédeni? Mitől megvédeni? Én itt egy megvédendőt látok: az országot. Amit Orbántól és a köré kövesedett parazitáktól, például Bayer Zsolttól kell megvédeni. A pánikban menekülő vőtől, a földbirtokos feleségtől, a bányatulajdonos családtól, a helikopteren vadászgató gazemberektől, a fizetése többszörösét költő politikusnak csúfolt élősködőtől, a milliárdos gázszerelőtől, a milliárdokból fenntartott propagandagépezet seggnyalóitól. Ez néhány tízezer ember mindössze. És ez a néhány tízezer ember belekerül ennek az országnak annyiba, amennyiből rendbe lehetne tenni az egészségügyet, lenne fűtés az iskolákban, egyetlen gyereknek sem kellene éheznie, egyetlen idős ember se fagyna meg a saját lakásában, lennének járható utak, a kórházakban lenne tiszta ágynemű és gyógyszer, rendbe lehetne tenni a vidéket, támogatni a becsületes magyar vállalkozókat és élhető, normális országot lehetne csinálni ebből a szartengerből, amit ez a néhány tízezer szarházi szétlopott.

És Bayer azt óhajtotta a tudtunkra adni, hogy az a néhány tízezer ember azt üzeni: akár fegyverrel is meg fogják védeni a lopás jogát, a hazudozás jogát és a büntethetetlenség jogát. Ellenünk. Nem, nem elszólás volt, bár bizonyára megmagyarázza majd valaki, hogy mire gondolt a költő. Értjük, mire gondolt. Fenyegetett. Én meg arra gondolok, hogy szarok a fenyegetésére. Bizony.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.