Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szorgos népünk győzni fog. Ha előtte éhen nem döglünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,018,900 forint, még hiányzik 1,981,100 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A V4-es országok megmutatták a világnak: meg lehet állítani az illegális migrációt.

Németh Szilárd

ved

Hazánkat újra a támadják a kerítés miatt.

Minket nem érdekel sem a zsarolás, sem a nyomásgyakorlás, ezután sem fogunk egyetlen illegális bevándorlót sem beengedni Magyarországra.

Fidesz

Magyarországot és Bulgáriát, vagyis azt a két országot minősített le a Transparency International, amelyek kerítést építettek az illegális bevándorlás megállítására. Minket nem érdekel a zsarolás és a nyomásgyakorlás, ezután sem engedünk be egyetlen illegális bevándorlót sem, a kerítés pedig marad.

Magyarország Kormánya

Amúgy meg az a helyzet, hogy ma ismét tüntetnek a diákok a normális oktatásért. Ugyanis a múltkori tüntetésen felolvasott követelésik közül nem hogy semmi nem teljesült, de még csak nem is reagált a kormány rájuk. Szokás szerint a maguk kreálta, a Fidesz érdekeit mindenben kiszolgáló kamu-szervezetekkel tárgyalnak, az oktatás valódi résztvevőivel nem.

A parlamenti választás tétje az is, hogy sikerül-e megvédeni az otthonteremtési programot – mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője pénteken Budapesten újságíróknak.

A Központi Statisztikai Hivatal friss jelentése szerint az elmúlt évben 14 389 új lakás épült, 4395-tel, 44 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

Puskás Imre reagálásában hangsúlyozta: a lakásépítési adatok jelzik, hogy az otthonteremtési program segítségével egyre több család tud új lakást vásárolni, illetve építeni, “robbanásszerűen nő az új lakások száma”.

Szerinte azonban ha az ellenzéken múlna, akkor a családok nem kapnának semmiféle támogatást az otthonteremtéshez, a baloldalon ugyanis “ugyanazok készülődnek”, akik korábban elvették a családoktól az otthonteremtési támogatásokat.

Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk idején egyetlen tollvonással szüntették meg az első Orbán-kormány által létrehozott otthonteremtési kedvezményrendszert, kiszolgáltatottá téve ezzel a családokat, és több mint a duplájára emelték az új lakás építésének az áfáját – mondta a Fidesz szóvivője.

Mindennek az lett a következménye a kormányzásuk alatt – folytatta a politikus -, hogy belekényszerítették a családokat a devizahitelezés csapdájába, több százezer család küzdött ezzel az óriási problémával, amelyet 2010 után az Orbán-kormány szüntetett meg, és szabadította ki a családokat ebből a csapdából.

Hozzátette: az LMP is megszüntetné az új lakás után járó családi otthonteremtési kedvezményt, “ami azt jelenti, hogy megszüntetnék a csokot”.

Puskás Imre összegzése szerint ha az ellenzéken múlna, ha ők kapnának lehetőséget, akkor visszatérne az a rendszer, amely a családokat kiszolgáltatottá, az otthonteremtést bizonytalanná, az új lakáshoz jutás lehetőségét pedig drágábbá tette.
Amíg azonban a Fidesz-KDNP kormányoz, addig Magyarországon megmarad az otthonteremtési program és a csok – jelentette ki a szóvivő.

MTI

Jó. Akkor nézzük meg a Központi Statisztikai Hivatal adatait. Ugyanis fideszék valahogy mindig olyan viszonyítási pontot keresnek a hülyeségeik alátámasztására, ami igazolja a hazugságaikat. Íme az adatok, jól látható, melyik évben hány új lakás épült.

Forrás: KSH

Forrás: KSH

Hát erre nincs miért büszkének lenni. A válság kellős közepén is nagyobb volt a lakásépítési kedv, mint szeretett kormányunk áldásos működése során bármikor. A szisztéma a szokásos: fogtak valamit, szétverték, majd amikor egy pici javulás látható, akkor nagy büszkén bejelentik, hogy lám, javult. Aha. Ahhoz képest, hogy előtte mennyit romlott, tényleg javult.

Végül itt egy friss adat, bár ezt még nem reklámozta a kormánypárt, pedig igazán beleférhetne két kerítésvédés közé:

minimal

Szorgos népünk győzni fog. Ha előtte éhen nem döglünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!