Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mit tegyél, ha nem akarsz lemaradni a Szalonnáról

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kedves olvasók! Mint azzal valószínűleg már eddig is sokan szembesültetek, a Facebook ismét változtat a hírfolyamán (news feed). Ezzel van akinek jobb, van akinek rosszabb lesz. A változást korábban a hazai sajtó kivesézte, erről itt lehet bővebb információkat megtalálni. Ha azt szeretnétek, hogy cikkeink továbbra is megjelenjenek a hírfolyamotokban (news feed), akkor a következő lépéseket érdemes megtennetek.

A Facebook jobb felső sarkában található kis nyílra kattintva megjelenik egy legördülő menü. Ott válaszd ki a hírfolyam beállításokat (news feed preferences).

Első lépés:

foto

Ott kattints az első lehetőségre, az elsőként megjelenő beállítására (prioritize who to see first) ott pedig válaszd a Szalonnát. Majd a kész (done) gombra kattintva készen is vagyunk.

Második lépés:

syalonna

A Facebookon követni is lehet bennünket! Ehhez nem kell mást tenni, mint a követed (following) gombra kattintva, a legördülő menüből a megjelenés elsőként (see first) opciót kiválasztani.

 

untitled

Emellett ha még nem tetted belájkolhatod Facebook oldalunkat is: https://www.facebook.com/beszol/

Köszönjük a figyelmet!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.