Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egyemmeg, hogy lobogtatja a Soros-tervet, mint egy jóllakott napközis

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hála legyen a gondviselésnek, megint péntek. Túléltük Soros európai vérpadján a sortüzeket, bár ennek aligha lehet szívből örülni. Ezek a józan ész utolsó foszlányaitól is elszállt nemzeti érzelmű izék azt hiszik, hogy a hazaáruló büdöslibsik örömüket lelik abban, hogy ők, a nemzeti érzelmű izék nem tudnak késsel-villával enni, és hogy miattuk Magyarország állandóan téma (ha csak az erőtlen ejnyebejnyék szintjén is) Európa asztalánál. Ezek tényleg azt hiszik, hogy nekünk, akik baromira unjuk már az álhadakozást, a rezzenéstelen pofazacskóval mellébeszélést, a terelést, a migráció mögé bújó mindent elpusztítást, kibaszottul fasza, hogy európai népek konkrétan debilnek tartanak.

Utoljára írom le a tarajos sül (tiszteletem Holoda Attilának, tőle olvastam tegnap) tegnapi brüsszeli jelenése kapcsán: a jogállam lebontásának semmi köze a migrációhoz, a gazdasági bevándorlókhoz és a terrorizmushoz. Lehet nyugodtan tovább suhogtatni a karikás ostort ebben a kérdésben, lehet sorosozni, de a lényeg ettől nem változik: a civil társadalom átláthatóságra hivatkozó basztatása, a sajtó Mészárosokkal, Habonyokkal, Vajnákkal és egyéb könnyűsúlyú erkölcsi virtuózokkal való felzabáltatása, az állami intézmények ráuszítása a politikai ellenfelekre nem Soros műve és nem is normális. Mármint Putyin seggében normális, Európában nem normális. Pont.

Miközben a tehetségtelen teremfocistába oltott anyuciék drága kisfia Brüsszelben kotkodácsolt (kösz, Robi!) és védte a védhetetlent, Némethszilárd civilizációs zsákutca itthon foltozgatta a szakadt mundért, és tett hitet a Fidesz aggasztó agyhúgyköve mellett: a pártutasításnak megfelelően Szilus változatlanul látja a nemzetbiztonsági kockázatot a Soros-hálózatban. Ezt onnan tudjuk, hogy a parlament nemzetbiztonsági bizottságának tegnapi zárt ülésén a magyar titkosszolgálatok a Soros-hálózat nemzetbiztonsági kockázatáról számoltak be.

Hogy ez a bizonyos beszámoló miről szól, azt a büdös életben nem fogjuk megtudni, mert 2037-ig, azaz 20 évre titkosították. Most nem az a lényeg, hogy főtahó elvtárs hogyan személyeskedett és terelt Szél Bernadettel kapcsolatban, amennyiben az intelligencia birkózóbajnoka szerint az LMP miniszterelnök-jelöltje politikai showműsorrá, pletykaközponttá akarja változtatni a nemzetbiztonsági bizottság üléseit; erre jó példa, hogy pökhendi módon, asztalt csapkodva faggatta az Alkotmányvédelmi Hivatal vezetőjét. A lényeg az, hogy mindaz, amivel hosszú hónapok óta etetik a nyálcsorgatva gyűlölkdő híveiket, az nem megismerhető számukra. A Fidesz titkolja a hívei elől (szándékosan nem az egész országot írom, mert ezt a vaskos összeesküvés-elméletet a fogalmatlan fanatikusokén kívül eső intelligencia aligha zabálja kétpofára), hogy mire alapozva hazudják nekik, hogy mindmeghalnak. Amúgy a normálisabbak szerint nincs Soros-terv, nincs nemzetbiztonsági kockázat, kábé összeszedték az internetről, amit össze lehetett (gondolom, a Mindenegyben blogot a Tudnodkell.info-val összekötő álhíroldalakról), de belerángatják a titkosszolgálatot is ebbe a méltatlan népbutításba.

Ebbe, mutatom. A bátor, érdemi kérdések és viták elől soha meg nem futamodó fényességes telihold Rogánostúl beaffektált Lölö tévéjébe, amit kurva sok pénzből megcsináltak csillivillire, hogy a szerintük polgári-jobboldali-nemzeti-keresztény oldalnak is legyen tisztességes tévéje. Jaj, dehogy lopott pénzből csinálták, hát hiszen megdolgozott érte a kiváló képességű disznószerelő, a kormány közpénzből finanszírozott társadalmi hirdetései is szépen hoztak, és immár van hol igét hirdetni a Bayer-féle mikrofonállványok érdemi kérdéseknek csúfolt alákérdezéseire.

 

Egyemmeg, hogy lobogtatja a Soros-tervet, mint egy jóllakott napközis! Ide jutottunk. Meg oda is, hogy Brüsszellel nincs demokráciavita, csak mindenféle ürüggyel támadnak minket, báncsák a magyart. Azt is mondta a tudatrepedés, hogy a brüsszeli gépezetnek az EP a leginkább politikailag motivált része. Ha Magyarországon olyasmi történik, ami nagyhatalmak, nagy cégek vagy nagy emberek érdekét sérti, az EP az első, amelyik ugrik és megtámadja hazánkat. Én úgy tudtam, hogy a senki által meg nem választott bürokratákból álló Európai Biztottság az, mert eddig ez volt a mantra, de nyugi, mindig éppen azok a leggecibbek, akik ujjal mutogatnak Viktorkára, hogy mekkora disznóságokat művel. A belem kifordul.

De legalább megérkezett Soros György újabb válasza a zsibbasztó, hazug, gyökér elmebajra, érdemes elolvasni, ajánlom mindenkinek szeretettel, most csak egy részletet pakolok ide ízelítőül:

A „nyílt társadalom” nem nyitott határokat és tömeges bevándorlást jelent, azzal a kormány által elhitetni akart állítólagos céllal, hogy ez megsemmisítse a magyar és európai keresztény identitást. Ezzel szemben szigorú, közös, európai határvédelmet javasoltam, hiszen az egyes országok –közös cselekvés nélkül – csak más tagállamok kárára szigetelhetik el időlegesen magukat a menekülők elől. A nyílt társadalom azon a feltevésen alapul, hogy egyikünknek sincsen kulcsa a biztos igazsághoz, és a békés egymás mellett élés érdekében tiszteletben kell tartanunk mások, embertársaink, beleértve a kisebbségek véleményét. A nyílt társadalom (…) mindenek előtt a kritikus gondolkozáson, és a közérdeket érintő kérdések aktív társadalmi vitáján alapszik.

És miközben a magát a világ urának képzelő, nehéz gyerekkorú küldetéstudat kedélyesen bájcsevegett Bayerékkel, Vona Gábor a Hír Tv Egyenesen műsorából üzent miViktorunknak, aki lassan egy évtizede csak olyanokkal áll szóba, akik egyetértenek vele mindenben:

Idefigyelj, Viktor, te korrupt zsarnok! Hogyha azt hiszed, hogy én félek vagy mi félünk, akkor nagyon tévedsz. Sem én nem félek tőled, sem a Jobbik nem fél a Fidesztől, és azt látom, az emberek sem félnek a Fidesztől. Neked kell félned! 2017-ről azt hitted, hogy a lázadás éve lesz, de tévedtél. 2018 lesz a lázadás éve, és az emberek el fognak söpörni téged és el fognak számoltatni téged, úgyhogy erre készülj!

Az üzenet előzménye az, hogy két nappal ezelőtt az Állami Számvevőszék segédletével kábé ellehetetlenítették a pártot és veszélybe sodorták a Jobbik választásokon való indulását. Nem vagyok Schiffer András nagy rajongója, de azt hiszem, a jogi érvelése ebben a kérdésben teljesen rendben van. A probléma szerinte a párttörvény szabályozásában rejlik, amivel még senkinek nem jutott eszébe visszaélni. Mostanig. A lényeg a lényeg, két megoldás kínálkozik a Fidesz lánctalpas menetelésével szemben: a Jobbik haladéktalanul alkotmányjogi panasszal fordul az Alkotmánybírósághoz és/vagy az ellenzéki frakciók közösen kezdeményezik a párttörvény vonatkozó paragrafusának utólagos normakontrollját.

Akkor hajrá! Ez nem a Jobbik magánügye, tessék beleállni, mielőtt jön a következő, meg a következő. Még annyi minden van, amire nem jutott idő, meg hely (például a házirendről is akartam egy kisebb eszmefuttatást, mert aktuálissá vált, majd legközelebb), de hamarosan folytatódunk. Szép napot mindenkinek!

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.