Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Súlyos nyomokat hagy ám az emberben, ha főállású homofóbként éli a mindennapjait

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A minap elkezdtem szívből aggódni a kormánymédia szakmunkásainak mentális egészségéért. Azt értem, hogy van az a pénz, amiért akár az ember lába is korpásodni kezd. Vannak olyan emberek – mindig voltak és mindig lesznek – akik abban hisznek, amiért megfizetik őket. Valahogy úgy gondolhatják, hogy ez is egy meló, valakinek meg kell csinálnia és ha megfizetik, akkor miért is ne? Ha nem ők, megcsinálja más.

Persze ez az önigazolás is hamis, mert bizony nagyon sokan vannak olyanok, akiknek semennyi pénzért sem. Vannak olyan őrültek szép számmal, akik nem adják sem az elveiket, sem a gerincüket. Akkor sem, ha nagyon kellene a pénz.

Most nem súlyos politikai kérdések kapcsán kezdtem aggódni, mert azok el fognak múlni, amint nem éri meg a szélsőségesnél is szélsőségesebbnek lenni. Ha majd nem térül meg a mélységes vallásosság, a máshogy gondolkodók rugdosása, a gyűlöletkeltés, hazudozás, akkor el fog ez múlni. Sőt, villámsebesen kiderül, hogy ők mindig is belülről bomlasztották a rendszert. Láttunk már ilyet, fogunk is látni ezután is.

Azonban a melegek és transzneműek ellen folytatott hadjárat súlyos nyomokat hagyhat, ebből nem lesz olyan egyszerű kilépni, mint a libsigyűlöletből. Úgy tűnik, két portál kapta (vagy önként vállalta) a munka dandárját, a napi szintű buzizást. Van ennek logikus magyarázata, hiszen amelyik rendes magyar keresztény hazafi nem gyűlöli eléggé a baloldaliakat, liberálisokat, vagy akit kell – mert például ismer párat és tudja, hogy teljesen normális emberek, csak éppen nem kedvelik a kormánypártot -, azoknak még mindig itt vannak a szexuálisan elfajzottak. Miután homoszexuális, pláne transznemű ember sokkal kevesebb van a társadalmon belül, mint baloldali gondolkodású, kevesebb a személyes tapasztalat. Ellenük hatékonyabban lehet hergelni.

Hergelnek is. A 888.hu kifejezetten élen jár ebben az ügyben. Nap nem telik el úgy, hogy ne kongatnák a vészbilit és marokra fogott nemi szervekkel ne ugrálnának fel a szerkesztőségi íróasztalokra, mert veszélyben a férfiasságuk.

Én attól tartok, hogy szegények a végén így maradnak. Súlyos nyomokat hagy ám az emberben, ha főállású homofóbként éli a mindennapjait. Ennek már most is ékes bizonyítéka virít a portálon. Íme, a cím:

Homoszexuális esküvői torta ügyén vitázik az USA Legfelsőbb Bírósága

Szegény médiamunkások! Már nem is elég nekik attól rettegni, hogy jönnek a gaz libsigenderbuzik és váratlanul átoperálnak mindenkit ellenkező neművé és/vagy semleges neművé, hanem már a cukrászsütemények is kezdenek szexuálisan elfajzani.

Szerintem ideje lenne egy munkaköri pszichiátert delegálni a kormánymédiához, hogy kéznél legyen a segítség, mielőtt maradandó károsodásokat okozna a munkavégzés. Éppen elég közpénzt önt oda a kormány, pár szakemberre biztosan futja belőle.

Felhívnám a kormány figyelmét arra, hogy megfelelő kezelés hiányában hamarosan biszexuális mignonokról, nővé operált rigójancsikról és transzvesztita puncsszeletekről és gyilkos homoktortákról olvashatunk az egyébként nagyon objektív és végtelenül fontos portálokon.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.