Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kormánypropaganda sorozatlövővel támadja az országot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét, kellemes dühöngést! Nem tudom, ki hogy van vele, de én minden nap azt gondolom, már leértünk az aljára. És nem. Volt szerencsém végignézni Szijjártó Péter mai szereplését az Európai Unió egyik kisebb színpadán. Ritkán fordul elő velem, hogy másvalaki büdöstahósága miatt ég a pofámon a bőr. Most sem történt ilyesmi, de igen kényelmetlenül éreztem magam a bőrömben, az biztos.

Ott volt ez a semmihez nem értő szerencsétlen, aki soha életében nem végzett semmi hasznos munkát (tudom, hogy politikusnak lenni munka és ennek tudatában mondom, amit mondok), a szektatársaihoz hasonlóan az iskolapadból nyalta be magát a Nemzeti Együttharácsolás Rendszerébe és olyan kínos produkciót adott elő, hogy az még a mi égövünk alatt is ritkaság. 12 végtelennek tűnő percig kotkodácsolt arról, hogy márpedig ők (gondolom ő és Orbán haverja) megvédik a magyaremebereket, meramagyaremeberek azt akarják hogy megvédjékőket, meramagyaremberek fosnak, mint az üreginyúl, de a magyarkormánymegvédi a magyarembereket a migráncsoktól  ésmég az unijóvalszemben is megvédikamagyarembereket.

Nagyjából ez ment 12 percen át (ennyi volt az időkeret), majd rátértek arra, amiről eredetileg is beszélni óhajtottak (nem Szijjártó tért rá, mert ő hallgatott, hanem az egybegyűltek). A civilek vegzálásáról és a sajtó fideszesítéséről volt szó. A hozzászólásokban érintették a migrációt, konkrétan azt, hogy egyrészt olyan marhára nincsenek megvédve a határok, hiszen százezrével zúdultak át Magyarországon az emberek, másrészt nem kellene következetesen összemosni a migránsokat és a menekülteket, harmadrészt pedig micsoda dolog az, hogy magyarországi menekülttáborokból megbilincselve visznek terhes nőket orvosi vizsgálatra – ha baj van, mert alapellátás nem jár nekik, csak sürgősségi – és kizárólag akkor kapnak orvosi segítséget, amikor már megindult a szülés. Itt sem az volt a fő motívum, hogy menekültek, vagy migránsok ezek a nők, hanem az, hogy emberek és elméletileg mi is azok lennénk.

Mindebből mostanra propagandáék annyit hajlandóak a rajongók tudomására hozni, hogy megtámadták Magyarországot, de a jó kormány megvédi őket a migránsoktól, Soros Györgytől, valamint a gonosztól. Jelzem, nekem nem tűnt fel, hogy egyszer is elhangzott volna Soros György neve a meghallgatás során. Bárkinek a szájából.

Ehhez képest a komplett bérmédia sorozatlövésről és Soros befolyása alatt álló Brüsszelről jajveszékel. A civil szervezetek és a független média földbe döngöléséről egy árva hangot nem szólnak. Ja, jó. Biztosan van annak valami értelme, ha valaki megpróbál úgy hazudni, hogy közben bárki élőben követhette az eseményeket – mióta feltalálták az internetet, ez nem túl bonyolult feladat – csak még én nem tudom az értelmét. Alszom rá egyet, hátha reggelre megvilágosodom. A nap kommentje Pétertől:

Most kellene nagyon felháborodni…de úgy mindenkinek….aki nem szimpatizál a jobbikkal annak is mert jön az „amikor másokat vittek el nem szóltam aztán amikor engem vittek el már nem volt aki szóljon” helyzet.

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.