Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rémusz bácsi államtitkai

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vidám estét! Ha szomorkodunk is pont annyi a fizetés, mint ha nem. Kivéve persze a siratóasszonyokat, mert azokat nem röhögésért fizetik. Lázár János, a kormány Rémusz bácsija ma is mesét mondott. Ifjak és a szenilitás hímes mezején járók kedvéért: Rémusz bácsi egy néger cipész, aki cipőtalpalás közben tanulságos meséket mond a gyerekeknek. Miután  Magyarországon ötven évvel ezelőtt (ekkor készült a mesesorozat magyar változata) viszonylag kevés néger élt – feltételezéseim szerint nagyjából egy sem, vagy ha igen, ők nem voltak mesélős kedvükben -, ügyesen feketére políroztak egy színészt és onnantól ő volt Rémusz, a néger cipész. Mai szemmel elég vicces, de ha belemosom a politikát, akkor megállapíthatjuk: az ötven évvel ezelőtti egypártrendszer normálisabb, felvilágosultabb és sokkal kevésbé rasszista volt, mint a jelenlegi egypártrendszer. De eltekeredtem az eredeti témától, ami nem más, mint Lázár János verbális ejakulációja.

Természetesen ma is Sorosozott, mert a kéményen dolgozó kisember nevű projektkezdemény egy hét alatt röhögésbe fulladt, a civil szervezeteket nagy általánosságban – ahogy kezdték – nem praktikus ócsárolni, mert közben valószínűleg rájöttek, hogy sok lelkes hívük gyakorta valamilyen civil szervezettől kap ételt, cipőt, tüzelőt és esetleg maguktól rájönnek ezek a hívek, hogy át vannak baszva. A Soros-szervezet az mindjárt más. Azt lehet nagyon utálni.

Indult is mindenféle vizsgálat, de sajnálatos módon senki nem tudta alátámasztani Soros György veszélyes mivoltát, de még a Soros-terv létezését sem. A mai sajtómagömlésen elmesélte Rémusz János, hogy igen, volt nemzetbiztonsági vizsgálat, de azt nem mondhatja meg, hogy mi lett az eredménye és pontosan mit tárt fel, mert államtitok. Jó.

Mindeközben Kövér László, a kapuk őrzője lesújtott Szél Bernadettre és Hadházy Ákosra, amiért azok állítólag megzavarták Németh Szilárd Soros György sátáni mivoltát ecsetelő nagymonológját. Szerintem több okból is jogtalan a bírság. Egyrészt már mindenki ötvenhatszor hallotta, hogy létezik a Soros-terv, felesleges újra elmondani. Másrészt – és ez a fontosabb – láttam a csodás jelenetet, amikor a két képviselő Németh Szilárd háta mögött feltartott két papírlapot, hazudik felirattal. Németh Szilárdot ez semmiben nem zavarta meg. Egyrészt, mert a háta mögött történt, tehát nem is látta, másrészt annyira lefoglalta az agykapacitását a papírján lévő szöveg felolvasása, hogy az ülést vezető elnök sem tudta ebben megzavarni. Legalább háromszor próbálta félbeszakítani Szilus monológját, sikertelenül. A rezsiben és birkózásban verhetetlen pacalkirály meg sem hallotta a levezető elnököt és rendületlenül darálta tovább a szövegét. Szerintem az sem zavarta volna meg ebben, ha egy zebra vágtat be a terembe.

A nap kommentje Edittől (egy cikkünk elolvasása után):

Most akartam meginni a második kávémat. Kiöntöttem. 🙁

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.