Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mondom, ami első körben eszembe jutott erről: ezek hülyék

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét mindenkinek, aki ma nem volt kénytelen Budapesten közlekedni. Persze a kényteleneknek is jó estét, csak szerintem rajtuk most egy ütős pálesz inkább segíthet, mint az én kívánságaim. Kitartás, majdcsak elmennek a kínaiak. Vagy ide költözik az összes. Akkor aztán lehet migránsozni orrvérzésig.

Miközben fénylő csillagunk boldogan szorongatja a külföldi kacsókat és mancsokat, a frakciója sem tétlenkedik.

Fidesz: Szél Bernadett futószalagon tárgyal Soros embereivel.

A Fidesz ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Szél Bernadett találkozott és megbeszélést folytatott Philippe Lamberts-cel, az Európai Zöldek frakcióvezetőjével, ezen az európai szociális pillérről, valamint Magyarország és az Európai Unió közeledésének útjairól is egyeztettek.
A nagyobbik kormánypárt közlése szerint Philippe Lamberts „Soros György megbízható szövetségeseként minden lehetséges alkalommal támadta Magyarországot”, korábban uniós vizsgálatot követelt a magyar bevándorlás-politika miatt.
Felidézték, hogy Szél Bernadett brüsszeli útján azzal a Věra Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozgat Soros Györggyel és elismerte, az „EU lépéseinek szívében” a Soros-hálózat értékei állnak. A politikus ugyancsak Magyarország büntetését követelte a Fidesz közleménye szerint.
Közölték továbbá, egyre világosabb, hogy az LMP is kész a Soros-terv végrehajtására, azt is nyíltan elmondták, hogy nem tudják máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével. Az LMP európai parlamenti képviselője eddig minden migránspárti brüsszeli jelentést meg is szavazott – írta a Fidesz. (MTI)

Mondom, ami első körben eszembe jutott erről: ezek hülyék. Mondjuk másodszor és harmadszor is ez jutott eszembe. Egyrészt Szél Bernadett parlamenti képviselő. Valakik oda küldték, szavaztak rá és elvárják, hogy képviselje őket. Ugyanis egy képviselőnek NEM az a dolga, hogy a saját pártjának fejeseit szolgálja. Tudom, hogy fideszék ezt érteni sem fogják, de azért leírtam, hátha mégis.

Szél Bernadett politikus. Ő nem azzal tárgyal, akivel a Fidesz szerint szabad neki, ugyanis nincs szüksége egy másik párt engedélyére. Az a gyanúm, a kormánypártnak irgalmatlanul elmentek otthonról és még további hanyatlás várható. Egyszóval kutya közük nincs hozzá, kivel tárgyal kicsoda. Ezzel szemben egy országot érdekel, Orbán Viktor miről tárgyalt Putyinnal, pontosan miben állapodtak meg. Ugyanis azt a számlát mi fizetjük és közünk van hozzá. Aztán mindjárt lehet mesélni a mindenféle gyanús üzletemberekkel folytatott kis tárgylásokról is. Végezetül: soha, senki nem támadta Brüsszelből Magyarországot. A MAGYAR KORMÁNYT bírálták, teljes joggal. Én is szoktam, sőt, a kollégáim is. És az állampolgárok is. Mi legalább egészen pontosan tudjuk, hogy az ország és egy politikai tömörülésnek tűnő bűnbanda nem egy és ugyanaz.

A nap kommentje Esztertől (annak örömére, hogy ezúttal az éjjel hazaérkező vízilabdázókra hívott rendőrt a nép rettegő gyermeke, mert migránsoknak nézte őket):

Éberség elvtársak, éberség 😀

És extrába Bud James:

rendes ember nem buszozik.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.