Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Én nem állok sehová, az biztos

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Riadó, itt a hétfő és még a reggel is! A posta megkezdte az Erzsébet-utalványok kézbesítését és állítólag mindent megtesznek azért, hogy a nyugdíjasok gyorsan megkapják ezeket. Ami szép és jó, de ugye a postásnak kell kihordania, nem a nyilatkozó kormánytagnak. Nem is a posta vezérigazgatójának.

Éééés – jó, tegnapi, de még korán van – megszületett a csoda! Tessék:

Fidesz: az Országgyűlés tárgyalja meg az EP Soros-tervet előrevetítő állásfoglalását!

Halász János, a kormánypárt frakciójának szóvivője, országgyűlési képviselő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: „Soros György szövetségesei és a magyar baloldal” támogatásával egy minden eddiginél veszélyesebb „migránspárti” határozat született.
A brüsszeli döntésben ugyanis benne van a kötelező felső korlát nélküli betelepítési kvóta, az EU-ba lépő migránsok automatikus elosztása, a gazdasági migráció legalizálása, a kiszélesített és felgyorsított családegyesítés, a „Soros-féle NGO-k” bevonása a nemzetközi eljárásokba, a nemzeti hatáskörök szűkítése és a betelepítést elutasító országok megbüntetése – sorolta, hozzátéve: az állásfoglalás ezen elemei egy az egyben visszaköszönnek a Soros-tervben is.
A Fidesz-frakció szóvivője hangsúlyozta: az is nyilvánvaló, hogy ezt a határozatot át akarják verni a brüsszeli döntéshozatalon és a tagállamokon is.
Halász János szerint vannak olyan EP-képviselők, akik úgy gondolják, ha egy tagállam mindezzel nem ért egyet, azt egyszerűen nem kell figyelembe venni, rá kell kényszeríteni a határozat végrehajtását.
„Brüsszel és Soros szövetségesei már nyíltan is felvállalták, hogy migránsokkal akarják betelepíteni Európát” – fogalmazott a kormánypárti politikus, aki megjegyezte, ők „mindent meg fognak tenni, hogy Magyarországot eltávolítsák a Soros-terv útjából”.
Kiemelte, példátlan támadás indult Magyarország és a nemzeti szuverenitás ellen, „most már nyíltan is, a magyar emberek akarata ellenére és feje fölött akarnak bevándorlóországot csinálni hazánkból”.
Ezért a magyar emberek által választott Országgyűlésnek joga van erről véleményt alkotnia – szögezte le Halász János, aláhúzva, minden parlamenti képviselőnek állást kell foglalnia az EP határozatáról. (MTI)

Nem fogom most felhúzni magam vadhajnalban.

Szerencsére nem csak tömegével, hanem egyesével is harcolnak a fideszesek. Például Deutsch Tamás. Már pár napos a poszt – gondolom jelenleg kínaiul tanul két ennyike és három bulika között a nagyszerű politikus – de azért:

Facebook/Deutsch Tamás

Facebook/Deutsch Tamás

Gyuri bácsi… az, Tomika drága. Az van, hogy az idő nem állt meg. Rendkívül szánalmas dolog, amikor egy öregedő, kissé szétcsúszott megélhetési politikus 52 éves korára oda jut, hogy lebácsiz egy üzletembert, aki – vele ellentétben – a saját eszének és munkájának köszönhetően vitte valamire. Függetlenül attól, hogy valaki kedveli, nem kedveli, vagy egyenesen kártékonynak tartja Soros Györgyöt, nem ártana belenézni a tükörbe. Onnan bizony már nem a profilképnek bepakolt ifjú fog visszanézni, hanem egy erősen szétcsúszott arc. Egy olyan idősödő ember arca, aki egész eddigi életében abból élt jól, hogy mindig megtalálta a húsosfazekat. Egy önmagát európai politikusnak tartó, semmihez nem értő, meglehetősen kártékony, a hazájához soha, Orbán Viktorhoz minden körülmények között lojális figura az én nevemben aztán ne hirdessen harcot senki ellen.

Ja, és erkölcs kötelességünk kiállni Lengyelországért. Mondta a Fidesz, meg a KDNP. Jó, álljanak ki ők, én nem érzek kényszert. Ők se álltak ki értünk, amikor a drága kormánypárt elkezdte lebontani a demokráciát. Ja, hogy az ottani kormány is olyan, mint ez itt? Akkor pláne nem állok ki.

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.