Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lehet, hogy Kósa Lajos lesz a miniszterelnök-jelölt?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy izgulok, hogy talán még aludni sem fogok tudni az éjjel! Holnap tartja tisztújító kongresszusát a Fidesz. Akkor fog eldőlni, hogy ki lesz a párt elnöke az elkövetkező két évben és még arról is döntenek, hogy ki lesz a miniszterelnök jelöltjük. Vajon kire szavaznak? Lehet, hogy Kósa Lajos lesz a pártelnök? Vagy a miniszterelnök-jelölt? Ki sem győzöm várni, de komolyan.

Miközben a kormánypropaganda acélos gépezete másodszor is rácuppan a zaklatási botrányok keltette hullámverésre, Deutsch Tamás, a beléptetőrendszerek és a digitális jólét szakértője új színt vitt a történetbe is, a politikába is. Ugyanis sikerült megragadnia a lényeget és szexuális zaklatásként megélni azt a szörnyűséget, hogy az Európai Unió tagságával nem csak jogok, hanem kötelezettségek is járnak.

Ennyike Bulika Tamáska valamikor úgy lett elkönyvelve a Fideszben, mint egy jóképű, szemtelenül fiatal srác, akiért bomlanak a csajok. Nem egy szellemi nehéztüzérség, de megvannak az előnyei. Csak hát közben múltak az évek, sőt, évtizedek, Tamáska meg úgy maradt. Hogy ő a jóképű, szemtelenül fiatal srác. Holott már legfeljebb a nénik bomlanak utána, ami nem is lenne baj, de szemernyit sem okosodott az eltelt évek alatt.

Komolyan kíváncsi leszek, hogy ha ezek a nem fiatal, nem demokraták egyszer arra kényszerülnek, hogy a munkaerőpiacon találjanak munkát, mi a fenét fognak csinálni? Mihez ért például Deutsch Tamás, az Unió zaklatásának áldozata, vagy mihez ért Kövér, Németh Szilárd, Balog, Rogán, Szijjártó, Orbán? És még hosszan sorolhatnám. Ha másért nem, már ezért érdemes lesz megbuktatni őket, hogy megtudjuk, mi van akkor, ha a valóságban kell helyt állni.

A nap kommentje Jánostól:

a majmok szociális lények!
a magyarok aszociális birkák!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.