Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Értem én, de annyira röhejes, hogy egyszerűen nem akarom elhinni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

 A diaszpóra magyarsága egységesen, kőkeményen kiállt Magyarország mellett, köszönjük a nemzethűséget!

Ezt nem én mondtam, hanem külön Semjén Zsolt. Annyiban újdonság számomra a dolog, hogy amikor nemrégiben számbavettem, mely szavakat sikerült a Fidesznek végletesen megutáltatniuk velem, a nemzethűség nem jutott eszembe. Pedig elég hátborzongató kifejezés ez, bár magyarkodóék biztosan elégedett mosollyal verdesik a tulajdon vállukat fenenagy örömükben.

Nemzethűség. Vajon ez semjénzsoltul, vagy inkább fideszül mit jelenthet? Azon túl persze, hogy rájuk szavaznak diaszpóráék, ha már szavaznak egyáltalán valakire. Mert itt hűségesnek nem a nemzethez kell lenni – bár bevallom, azt sem igazán értem, hogy kell hűségesnek lenni egy egész nemzethez -, hanem természetesen az egypárthoz.

Tudom, támadják drágaszép hazánkat kívülről is, belülrül is. Kívülről leginkább Soros Brüsszel, belülről meg az elfajzott liberálisok. Megmondta Deutsch Tamás is azzal az okos szájával, hogy meg vagyunk támadva, de nagyon.

Elég volt az intézményessé vált politikai zaklatásból, amelyet az Európai Unió Magyarországgal szemben gyakorol – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője szombati, budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus kifejtette: folyamatossá és gyakorlattá vált, hogy az uniós támogatási források megvonásában testet öltő fenyegetéssel, támadásokkal, politikai hisztivel akarják Magyarországot arra ösztönözni, hogy változtassa meg a bevándorlással kapcsolatos elutasító álláspontját. A zaklatásnak az élet egyetlen területén, így a politikában sincs helye – hangsúlyozta.
Deutsch Tamás azt mondta, hogy az Európai Unió szabad és szuverén országok együttműködése, nem egy részvénytársaság, amelyben főrészvényesek – Soros György és az unió vezető politikusai – utasításokat adnak a többieknek. (MTI)

Jó, ez feltétlenül túlzás. Mármint az, hogy a közlemény politikusnak nevezi Deutsch Tamást. Attól, hogy valaki a politikából él, még nem lesz szükségszerűen és főleg automatikusan politikus.

Politikai hisztivel, Tomika? Itt egyedül ti hisztiztek, immár nyolcadik éve. De legalább folyamatosan. Egyébként értem én, de annyira röhejes, hogy egyszerűen nem akarom elhinni.

Orbán Viktor úgy tervezte, hogy ő lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Aztán amikor egyetemre járt, kiderült, hogy nem lehet, mert nem ott született. Nem baj – gondolta – akkor majd ő lesz az Európai Unió vezetője. Ez sem jött össze, mert a látszat ellenére a tagországok többségében normális emberek élnek és eszükben sincs egy alulművelt, küldetéstudatos hatalommániást követni. Akkor majd a V4-ek, annak áll az élére. Az meg közben V másfelek lett, mert még a lengyelek sem akarják minden hülyeségben követni őfényességét. De akkor legalább Magyarországon meg kellene tartani a hatalmat, mert még egy kis ország mini elnökének is jobb lenni, mint a mentelmi jogot elveszíteni és bíróság elé állni. Na, itt tartunk most.

De még ez sem biztos, hogy menni fog, mert nem sikerül sehogy bővíteni a szavazók táborát. A győzelemhez szükség lesz a külhoniak szavazataira, amit most elneveztünk nemzethűségnek. És persze kell az is, hogy a magyarországi magyarok kellőképpen gyűlöljék az Európai Uniót, ehhez van szükség a migránshisztire és Soros Györgyre.

Jelen állás szerint ezen dolgozik mindenki, akinek az egzisztenciája és a mentelmi joga Orbán Viktor győzelmétől függ. Ezt látjuk most. Akkor is, ha nem akarunk hinni a szemünknek.adomany-1