Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kinyílik az ember zsebében a kapanyél

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Riadó! Már csak egyet kell aludni és itt a szombat. Aki nagyon várja már, az most azonnal feküdjön is vissza, hogy előbbre hozza az eseményt. A többiek meg csinálják, amit az én okoskodásom nélkül is csinálnának egyébként is.

Igaz, hogy ez még tegnapi (éjjel a fű se nő), de ez szerintem az idei év legviccesebb fideszes közleménye, úgyhogy szeretném megosztani mindazokkal, akik egyébként nem olvasgatják sem az MTI-t, sem az Országos Sajtóirodát. Ímelám:

Mit keresett Szél Bernadett a Soros-katonáknál? – Reagálás Szél Bernadett (LMP) brüsszeli találkozóira

 Szél Bernadett Brüsszelben két olyan biztossal is találkozott, akiket Soros György megbízható szövetségeseiként tartanak számon és Magyarországot támadták. Felszólítjuk Szél Bernadettet, hogy tisztázza, valójában mit keresett a Soros-katonáknál!
Az LMP elnöke – aki maga is Soros-katona és korábban migránspárti Soros-szervezetnél dolgozott – most azzal a Věra Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozgat Soros Györggyel és elismerte, az „EU lépéseinek szívében” a Soros-hálózat értékei állnak. Jourová Magyarország büntetését követelte, és bírálta a migránspárti Soros-szervezeteket érintő átláthatósági törvényt is. Szél Bernadett Soros egy másik szövetségesével, Corina Cretuval is találkozott. Mivel Brüsszelben épp felgyorsították a Soros-terv végrehajtását és a Magyarország elleni támadásokat, ezért Szél Bernadettnek tisztáznia kell brüsszeli találkozóit!

Kiadó: Fidesz-frakció

Ez most hogy lesz? Mindenkinek be kell számolni a Fidesznek arról, hol járt és mit csinált, vagy csak Szél Bernadett köteles egy másik pártnak elszámolni? Amúgy mi a köze egy pártnak (a Fidesz minden ellenkező híreszteléssel szemben nem a Világegyetem Ura – mert az a poszt eleve is foglalt párton belül -, hanem egy párt) ahhoz, hogy más párt tagjai kivel és miről tárgyalnak Brüsszelben? Ismétlem: Brüsszelben. Európai uniós politikusokkal tárgyalni ezek szerint felér egy hazaárulással.

Most mondhatnám azt is, hogy vicces egy párt ez a Fidesz, de ez már nagyon régen nem vicces. Szánalmas, primitív, elképesztően pofátlan, de nem vicces. Kinyílik az ember zsebében a kapanyél, esküszöm.

Ebben csak az a nagyon ijesztő, hogy ezek nem tudnak leállni, ha akarnának, már akkor sem menne. Márpedig egyszer elérünk a falhoz, vagy a szakadék széléhez, ahol egészséges életösztönnel rendelkező emberek, de még pártok is meg szoktak állni. A Fidesz nem fog. Már nem tud.

Jut is eszembe erről, vagy teljesen másról! Az amerikai külügyminisztérium meghirdetett a honlapján egy pályázatot. Magyarország számára. Olyan sajtótermék pályázhat, mely nem Budapesti, független és vállalja az objektív tájékoztatást. A pályázható összeg minimum 500 000, maximum 700 000 dollár. Ez nem kevés pénz, csak szólok. Remélem, jó helyre megy az az összeg. Olyan laphoz, ahol tényleg érdemi munkát végeznek, ahol nincs gazdag tulajdonos a háttérben és valóban fontos a fennmaradása. Ja, és ahol tényleg becsületes újságírók a köz érdekében dolgoznak, nem pedig a megélhetésért tekernek. Szóval, hajrá! Itt lehet pályázni.
adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.