Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem azért akarok jó fej lenni, mert milyen fasza, hogy együtt utáljuk Orbánt és vizslatjuk a köldökünket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó estét mindenkinek! Az udvariaskodási köröket hagyjuk most kivételesen, a kollégától átvettem a jóestét poszt megírásának lehetőségét, ugyanis mondanivalóm van, és nem várhat holnapig.

Nem a magánügyeimmel fogok fárasztani senkit, de még a nap történéseit sem fogom összefoglalni, ennél sokkal fontosabb az a jelenség, amit a gyurcsányos cikk felszínre hozott a magukat demokratának tartó, nem fideszes szavazók/olvasók egy részéből.

Jellemzően azokból, akik soha egyetlen milliméterrel nem támogatták a munkánkat, de akiknek elvárásai és önérzetük vannak, akik minden orbános cikkünk alatt repesni szoktak a boldogságtól, akik minden szavunkkal egyetértenek, amikor a rezsimet bíráljuk, de akik most, hogy kivételesen Gyurcsány Ferenc került célkeresztbe (egyáltalán nem öncélúan), nem bírják elviselni. Ellentmondást nem tűrően jelentik ki, hogy parasztvakítás esete forog fenn.

Márpedig ez egy eléggé kiábrándító jelenség és ilyenkor az ember elgondolkodik azon, hogy mi értelme van annak, amit csinál, egyáltalán van-e értelme. A magam részéről egész biztosan elmondhatom (és nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel), hogy nem a lájkok miatt, nem a minden szavammal egyetértés miatt, és nem is azért csinálom ezt, mert milyen fasza, hogy megint valaki jól megmondta Orbánnak.

Én már nem akarom jól megmondani Orbánnak, a Fidesznek, az elnyomó, közpénzlopó geci tolvajoknak, nem azért akarok jó fej lenni, mert milyen fasza, hogy együtt utáljuk Orbánt és vizslatjuk a köldökünket.

Én azt akarom, hogy Orbán ténykedése ne indulatok által vezérelt szektákba szakítsa az országot, én nem akarom, hogy az Orbánt leváltani akaró, általam értelmesnek vélt, gondolkodó emberek ugyanolyan zárt, ökölbe szorult agyú szektákba tömörüljenek, mint a Fidesz által zsibbasztott/megvásárolt hívők. Ahol az egyetlen dicsőséges vezér bármilyen nemű cselekedete bírálhatatlan.

Annál nagyobb szart nem tudok elképzelni, mint azt, hogy a magát demokratikusnak, ellenzékinek tartó, a Fidesz országlásából kiábrándult oldal pontosan ugyanolyan reakciókat produkál, amikor a bálványát valaki bírálni merészeli, mint amit a mélyen lenézett, birkáknak titulált fideszes szavazók. Milyen alapon birkázza bárki Orbán híveit, ha nem hajlandó elfogadni sem azt, hogy némelyek szerint saját istenkirálya sem tökéletes?

Nem állítottam soha sehol, hogy nálam van a bölcsek köve és én nem tévedhetek, de aki nem hallgatja meg az ellenérveket, az semmiben nem különbözik azoktól, akiket lenéz. Mi itt ezen a felületen soha nem leszünk politikai pártok szócsövei, soha nem fogunk seggeket nyaldosni azért, hogy népszerűek legyünk és a kedves gyurcsányista, molnárista, szélbernadista, akármilyenista Orbán-fóbiás hívők szellemi kielégülését szolgáljuk.

A saját lelkiismeretünkön kívül senki másnak nem akarunk megfelelni. Aki most mélységesen csalódott és érvek nélkül jelenti ki, hogy hát ez most mellément, hangulatkeltés, parasztvakítás, az én anyám picsája, annak nem kell itt szenvednie. Aki azért jár ide olvasni, hogy mindig mindenben egyetértsen velünk, és nem tudja megérteni, hogy a világ akkor lesz jobb, ha nem értünk mindenben egyet, de elfogadjuk egymás véleményét, annak tényleg semmi értelme itt lennie.

Amúgy csak szólok, hogy a szavazókorú lakosság 48 százaléka jónak értékelte az Orbány-kormány teljesítményét, és 44 százalék átalánosságban jónak tartja azt az irányt, amerre az ország halad – írja a HVG. Egy olyan országban, amelyet már minden tekintetben földbe döngöltek, kizsigereltek és csak éppen a szó szoros értelemben vett úthengerek nem mentek át rajta, a szavazókorú lakosság közel fele elégedett Orbánnal, Gyurcsány pártja meg a parlamenti küszöb körül szédeleg. Biztos csak a véletlen műve lehet, hogy nem úgy vannak a számok. De majd most ezután, csak várjuk ki a végét.

A nap kommentje Margittól, amúgy mindentől is függetlenül béke és szeretet mindenkinek!

Soros Terv: Belga csapatkapitány a nemzeti válogatott élére … Ha kudarcot vall, ott szúrta a Főnököt, ahol a legjobban fáj! ?

 

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.