Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Olyankor kiszedegetem a tetveket a hajából

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jól vagytok? Minden rendben van? Itt sok a migráns. Veszélyesek, azt mondják. Védekeznünk kell. Nem, én még nem láttam egyet sem, de pont ezért olyan veszélyesek. Láthatatlanul ott vannak mindenhol. Azt mondod, ott nincsenek? Csak más bőrszínű emberek? Tényleg, a zöldséges indiai, a pizzásfiú pakisztáni, a kőműves lengyel? Ijesztő lehet. Nem félsz tőlük? Hogyhogy te is idegen vagy, éppen úgy, mint az indiaiak, vagy a pakisztániak? Már hogy lennél idegen? Hiszen te magyar vagy!

Az ott idegen? Migráns? Hogy mondhatnak ilyet rád, hogy migráns? Gyűlölnek ott téged? Nem? Elfogadnak? Dolgozhatsz? Élhetsz? Biztonságban vagy? Nem félsz a holnaptól? Mert biztosan ott nincsenek liberálisok. Meg buzik.

Vannak, csak senkit nem érdekel? Hogy lehet az? Hiszen az nagyon fontos. Ott nem fontos? Nem ügy? Nem háborodnak fel az emberek, nem gyűlölik őket? Mindenki úgy gondolkodik a világról és a politikáról, ahogy akar? Magánügy? Meg az is magánügy, ha férfi férfival, nő nővel él együtt? De az undorító! Mert csak!

Szörnyű lehet ott élni. Mi van, ha felszállsz a buszra és melléd ül egy fekete? Vagy egy buzi. Semmi? Vannak ilyen munkatársaid? Szörnyű lehet, komolyan. Nem félsz tőlük? Együtt szoktatok néha bulizni? Összejártok? Buzikkal és feketékkel? Hogy kedvesek és műveltek? Tanítjátok egymást? Mire taníthatnak téged azok? Az ő ételeikre? Zenéjükre? Szokásaikra? Egymás tiszteletére? Elfogadására?

Mi az, hogy ők is elfogadnak téged? Hiszen te magyar vagy. Téged nem kell elfogadni. Főleg nekik nem. Örüljenek, hogy ott lehetnek. Hogy te is örülsz, hogy ott lehetsz? Hogy ott te is idegen vagy? Te nem vagy idegen! Neked jogod van ott lenni. Mert csak.

Mi jól vagyunk. Itt biztonságos. Nagyapád meghalt, mert nem tudott időben jelezni, hogy rosszul van. Igen, volt jelző a karján, de nem működött. Nem volt rá pénze a kormánynak, hogy működtesse. Két nap múlva találták meg. Nagyanyád még élt, ő agyvérzést kapott. Kórházban van. Elfekvőben. Már nem húzza sokáig, teli van felfekvésekkel. Nincs speciális ágy. Speciális matrac sincs. Ápoló sincs, aki forgassa. Én megyek be hozzá, amikor tudok, olyankor kiszedegetem a tetveket a hajából. Ritkán tudok, nem minden buszra bírok felszállni. Igen, a csípőm. Majd valamikor rám kerül a sor, akkor talán jobb lesz. De pénzem sincs, fizetnem kell nagyanyád ellátását. Nem olcsó.

Nem is tudom, mi lesz velem, ha apád meghal. Meg fog. Rákos. Ő már nem kapja a modernebb gyógyszert, mert a régebbi olcsóbb. Attól meg csak hány és fogy, már alig van ereje. Hogy miért nem kapja? Mert nincs pénze rá a kormánynak. Ezt a sok migránst el kell tartani, mindet. Meg védekezni kell ellenük, kerítéssel és mindenhogy. Rengetegbe kerül. Meg az előző kormány elköltötte a pénzt és hitelt vett fel, azt is vissza kellett fizetni.

De már jó lesz, mondták. Van, akinek már jó is. Csak még nekünk nehéz, de mit csináljunk? Áldozatot kell hoznia mindenkinek, hogy majd a fiataloknak könnyebb legyen. Érted teszem! Hogy érted ne tegyem? Te jól vagy? Te ide többé nem jössz vissza? Azt nem lehet! Vissza kell jönnöd, gyereket kell szülnöd. Kötelességed! Mi az, hogy te nem vagy tenyészállat? Rabságban nem szaporodsz? De hát itt nincs rabság! Itt fejlődés van, teljes foglalkoztatottság, biztonság és keresztény szeretet. Ezt mind a kormánynak köszönhetjük. Most is rájuk fogok szavazni, mert különben elszabadulnak a migránsok, buzik és liberálisok. Csak ők tudnak megvédeni.

Gyere haza! Hogyhogy nem  jössz? Mindent érted teszek. Hülye buzi. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.