Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Mi itt állunk hosszú évszázadok óta, vérzünk megállás nélkül, mert szenvedni jó

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,314,946 forint, még hiányzik 685,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága barátaim, híveim és rajongóim!

Szeretettel köszöntök mindenkit ezen a jeles napon, amikor végre én is kinyalhatom a saját seggemet. Már végtelenül untam, hogy mindig csak mások tehetik meg ezt, de egy sikeres jógatanfolyam lehetővé tette, hogy magam is elérjem azt a pontot, amiért annyian tülekednek.

Barátaim! Külön köszöntöm az itt megjelent sajtó munkatársait és egyben szeretném kiosztani közöttük ezt a kis füzetet, melyben megtalálják, hogy mit kell írniuk. Mancika, lesz kedves kiosztani, aztán indulás gyereket szülni, vagy ahová akar. Köszönöm.

Drága hívek! Annyi mindent felavattam már az elmúlt években, hogy magam sem tudnám felsorolni, ha nem lenne leírva ide, egy papírra. Adtam én már át disznóólat, bár ahhoz legalább volt valami közöm, szemben a jelenlegi esettel, amikor semmi közöm nincs semmihez, mert egy családi vállalkozás bővítését avatom felfelé, amely vállalkozás akkor alakult, amikor én ellenzékben duzzogtam és be sem jártam a munkahelyemre. A világon semmi közöm nincs hozzá sem nekem, sem másnak, de attól még jöttem és pofázok teljes erőből, ahogy szoktam.

Tisztelt uraim – nőügyekkel nem foglalkozom -, ez itt a nemzeti siker győzelme! A keresztényi gyökér végre virágba borult és megtermette az ő döglött dakota lovát, amelyik egyből át is ment a szivárványon, hogy hírünket vigye a nagyvilágba. Főleg az identitásválságban fetrengő, genderőrülettől kettőig sem látó, migránssimogató Európába.

Miközben Soros György füttyszavára táncol egész Brüsszel, mi megállítjuk. Mert mi itt állunk kétezerötszáztizenhét éve és vérünket ontjuk. Védjük Európát tiszta erőből. Sőt, mi már akkor is védtük Európát, amikor még Ázsiában nézegettük egymás seggén a piros pöttyöt, ezt már a Nemzet Közgazdásza is megmondta. Mi itt állunk hosszú évszázadok óta, vérzünk megállás nélkül, mert szenvedni jó. Mi nem engedjük be a rohadt migránsokat, hanem eltereljük őket más országokba, hogy szívjanak azok, ha már ilyen hülyék.

Mi, a tisztavérű félázsiai agyafúrtak, akik már akkor is keresztények voltak, amikor Jézus még meg sem született (erről hamarosan megjelenik majd egy tanulmány, Mariska már szorgosan írja), megvédjük az izét!

Elnézést, kissé elkanyarodtam a tárgytól, de valamelyik idióta összekeverte a szónoklataim leiratait, de majd megkapja méltó büntetését. Kivégeztetem, mert egy illibeláris demokráciában ez így szokás.

Tehát, drága barátaim, helló röfik! Most itt állok teljes pompámban és fogalmam sincs, mi a retkes lófaszt keresek itt, de nem baj. A lényeg, hogy sok mindent adjak át és ezt az én szorgos kis tollforgatóim megörökítsék, mert majd az idióta szavazók fejében az fog megmaradni, hogy mindent nekem köszönhetnek. Azt is, amit nem. Hát nem nagyszerű? Zseni vagyok!

A jelszavam: minden az enyém! A hatalom, a dicsőség és persze az ország. Mármint annak vagyona, mert a nyűg meg a gürc nem kell, azzal vesződjön, akinek hat anyja van. Szóval felavatok, átadok, megvédek, emelek, ha úgy vannak a számok – és elhiszik, drága barátaim! Ennyi hülyét én még nem láttam egy rakáson -, hirdetem a saját nagyszerűségemet.

Itt járok köztetek a lezabált ingemben, a gyűrött gatyámban, egy vagyok közületek, csak a közelembe ne gyertek, mert fosok tőletek és egyébként is utálom a prolikat. Az a lényeg, drága barátaim, híveim és rajongóim, hogy minden fejlődés motorja én vagyok a saját lábammal és jól jegyezzétek meg, hogy mindent én adok át és vissza, de el is vehetek mindent, ha nem rám szavaztok. Basszátok meg!adomany-1

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.