Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Jobb helyeken órák leforgása alatt bukna bele az egész korrupt kóceráj egy ilyen ügybe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rendületlenül hullanak kifele a csontvázak a nemzetmentő szabadságharcos kormányzásának és selejtes emberi mibenlétének szekrényéből anélkül, hogy bármi történne. Pedig a nemtörődömség, az igénytelenség hamarosan fájni fog. Ezt szögezzük le minden alkalommal már csak azért is, hogy amikor a legmegveszekedettebb Fidesz-rajongók szembesülnek azzal, hogy az elmúlt nyolc év utáni elmúlt nyolc év nem csalás volt és nem ámítás, hanem tényleg megtörtént; hogy velük is pont ugyanúgy megtörtént, mint azokkal, akiknek a torkát is képesek lettek volna átvágni csak azért, hogy a szakadt mundér becsületét tűzön-vízen át védjék, legyen rajta a listán.

A nem létező Soros-tervre felfűzött, terrorizmussal riogató kormányzati agymosás közepette minimum nevetséges, de leginkább riasztó azzal szembesülni, hogy nem az ellenzéki handabanda, hanem véres valóság: az Orbán família és külön Orbán Viktor körül sertepertélő, Magyarországon évtizedek óta seftelő kőgazdag arabok (igen, az iszlám a barátunk és a tisztelet hangján beszélünk vele/róla, ameddig a családi üzlet úgy kívánja) még a háromutcás zsákfaluban eltévedni képes TEK terrorátvilágítását sem voltak képesek abszolválni.

Miközben a Fidesz legújabb agybajának szellemében napestig arról vinnyognak az urak, hogy egy parlamenti párt képviselője a magyar parlamentben nem képviselheti egy külföldi cég érdekeit, és hogy Hadházy Ákos olyan gazdasági lobbitevékenységgel hozható összzefüggésbe, ami elfogadhatatlan, kiderült, hogy az Orbánnal és Tiborczzal is bizalmas haveri kapcsolatokat ápoló, a címlapképen is látható Zaid Naffa, Jordánia tiszteletbeli konzulja elhasalt a TEK ellenőrzésén. Szándékos memóriakiesésben szenvedő, a hatalom minden gazemberségét kimagyarázók kedvéért: Naffa segítette a nemzetközi körözés alatt álló, időközben elhalálozott, ám Orbánnal szintén hetyegő viszonyban álló szaúdi milliárdos, Ghaith Professzor Pharaon magyarországi beutazását. Tudjuk, ő az ujjlenyomattalan áldott jó ember volt, aki Mészároslőrinc luxusyachtja mellett parkoltatta a sajátját tavaly nyáron, amikor még életben volt, és amikor Orbán Viktor is pihenőszabadságát töltötte valahol.

Tiborcz, miniszterelnöki vő balra, Zaid Naffa aranycsempész középen, háttal meg a körözött Ghaith Pharaon jordán ügyvédje egy tavalyi fotón, amint elkávézgatnak a Greshem-palota teraszán (Fotó: Németh Dániel/Magyar Narancs)

Tiborcz István, miniszterelnöki vő balra, Zaid Naffa aranycsempész középen, háttal meg a körözött Ghaith Pharaon jordán ügyvédje egy tavalyi fotón, amint elkávézgatnak a Greshem-palota teraszán (Fotó: Németh Dániel/Magyar Narancs)

Tehát miközben az Orbán-kormány két éve politikai hisztériát és mindenféle érdemi kormányzást kiiktató tömegpszichózist generál a bevándorlási hullámmal összemosott terrorizmusból, a Magyarországon Tiborcz Pityuval együtt lencsevégre kapott Zaid Naffa,

  • aki a ’80-as évek óta üzletel az országban,
  • akinek egy olyan aranycsempészési ügy is kapcsolódik a nevéhez, ami miatt majdnem kiutasították az országból (aztán mégsem),
  • aki az utóbbi években a kormány keleti nyitás nevű népnemzeti átverési játék egyik kulcsfigurája volt,
  • aki szorosan együttműködött (és ez valószínűleg elbeszélő jelen idő) a Szijjártoporzékolási Péter vezette külüggyel,
  • aki a szánalmasan veszteséges kereskedőházasdiba is bele van folyva a Közel-Keleten,
  • aki Pharaonnal karöltve magyar állampolgárságért folyamodott,

még a fideszes TEK terrorátvilágításán is megbukott. Tehát mi a jutalma egy nem közönséges bűnözőnek kinéző arab aranycsempésznek? Kulcsszerepet kap a kormány keleti nyitásnak becézett közpénzből kufárkodásában.

Valaki meg tudja magyarázni, hogy amennyiben csak ezt a két tényállást ismernénk Naffáról, és nem tudnánk, hogy terrorista-gyanús is a figura, és még magyar állampolgárságért is folyamodott, miként lehetett ez az ember a kormány partnere?

Akkor ki képviseli valójában az idegen érdekeket? Ez már a Soros-terv része? Vagy akkor Soros meghekkelte a TEK terrorátvilágító készülékét? Netán ő szivárogtatta be az országba Pharaont Naffával? Ő ültette egy asztalhoz a miniszterelnök pereputtyával? Soros tartotta az Orbán-família fejéhez a fegyvert, hogy gazdag bűnöző jó bűnöző, gazdag terrorista jó terrorista alapon sefteljen vele/velük? Akkor most hogy is van ez az éktelen, hazug demagóg átverés azzal, hogy mi akarjuk eldönteni, hogy kivel akarunk együtt élni? Hát pontosan így.

Hogy miután pillanatnyilag kábé semmi mást nem tudnak felhozni a mentségükre a dicsőséges kormányzás túlságosan számos, de annál keservesebb évei után (attól még persze nem szégyellnek felhozni bármit és bárminek az ellenkezőjét is), és miután gyakorlatilag a verbális megvédésen, a migráns-terroristákkal való riogatáson kívül nem futotta a nemzet felemelésének izzadságszagából, tényszerűen bizonyítható (nem először legalább), hogy az Orbán-rezsim arab terroristaszerű egyéneket engedett be az országba és üzletelt velük vígan, dalolva.

Ne szépítsük, ennyiről van szó. És nagyon jó lenne, ha valamelyik nagyon intelligens szócső, vagy fizetett pártfogó hihetően megideologizálná és megnyugtatóan elmagyarázná, mit keresnek az ilyen Zaid Naffa-szerű alakok a terroristaverő Orbán és pereputtya körül. Vicceltem, mielőtt valaki komolyan akarná venni, és tényleg elmagyarázná. Ezt nagyon nem kéne, ez védhetetlen.

Akinek nem világos még ezek után sem, hogy ez a kormány semmitől nem fogja megvédeni, legfeljebb a saját józan eszétől, annak mindegy is. Jobb helyeken órák leforgása alatt bukna bele az egész büdös, korrupt kóceráj egy ilyen ügybe, konkrétan már az ujjlenyomattalan Pharaonba bele kellett volna. Itt viszont Budai Gyula kenegeti a tejfölt a gazdag arab terroristaszerű, Orbán-családdal bizniszelő aranycsempész lángosára és kiröhögik az egész országot. Najó, 2012-ben még ők sem gondolták, hogy 2017-ben politikai üzletet csinálnak a terrorizmusból. Sikerült.

Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára tejfölt tesz Zaid Naffa tiszteletbeli jordán konzul és terroristagyanús alak lángosára 2012-ben (Fotó: Illyés Tibor/MTI)

Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára tejfölt keneget Zaid Naffa tiszteletbeli jordán konzul és terroristagyanús alak lángosára 2012-ben (Fotó: Illyés Tibor/MTI)

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.