Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Dübörög az izé, mossák a kutyákat, Szájer meg nem szavaz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Még mindig péntek van és tizenharmadika, tehát csakis a szerencse vigyoroghat ránk. Meg Orbán Viktor, aki jelen állás szerint nem a magyar kultúrát, az ezeréves keresztény gyökereket, a munkánkat, az identitásunkat és az ereszcsatornánkat védi, hanem Schengent. És az európai gazdaság kötőanyaga a bizalom. Az. Meg a pacalpörkölt.

Egyre izgisebb a helyzet a Fidesz honi lerakata és az általuk az Unióba delegált politikusok és/vagy/de leginkább pártkatonák között. Ugyanis a választás sikere érdekében nagyobb fordulatszámra kapcsolt a sorosozás és azt itthon már minden jóravaló, hithű szavazó tudja, hogy a komplett Uniót Soros rángatja. Mióta sikerült a kormánynak megállítania Brüsszelt, ez még tisztábban látható. Csak az nem látja, aki ott van. Például Navracsics Tibor, aki úgy gondolta, hogy visszaszólhat Semjén Zsolt lovaskereszténynek, aki úgy le hazaárulózta, mint a szél. Navracsics túl sok időt töltött távol, azt hitte, lehet neki önálló véleménye. Pedig nem.

Szerencsére Szájer Józsefnek nincsenek ilyen elfajzott gondolatai. Ő odakint is úgy szavaz, ahogy a főnöke megengedi. Ha meghasonlás van, mert máshogy kellene szavaznia, mint ahogy az Orbán Viktor érdekében áll, akkor meg nem szavaz sehogy. Jó az úgy is.

Hogy minden kedves Szalonna olvasó kellő módon tájékozott legyen, ide teszek két frissensült MTI fotót:km2

Egy gazda törli a kutyáját az éjjel-nappal nyitva tartó új pécsi önkiszolgáló kutyamosóban 2017. október 13-án. MTI Fotó: Sóki Tamáskm1Egy gazda fürdeti a kutyáját az éjjel-nappal nyitva tartó új pécsi önkiszolgáló kutyamosóban 2017. október 13-án. MTI Fotó: Sóki Tamás

Akkor én most segítséget szeretnék kérni a kedves pécsi olvasóktól. Tényleg adnak minden gazdinak egyenruhát a kutyamosáshoz? Azt mondjuk meg sem kérdem, miért nem lehet ugyanezt megcsinálni a fürdőkádban, mert nem az én dolgom. De a tappancsmintás cucc érdekelne.

Térjünk nyugovóra, mert állítólag holnap is lesz nap. A mai (nap) kommentje Jánostól:

Kikérem magamnak a pacal nevében!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.