Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Egyéb


Francnak feljelenteni? Kinevezni!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nekünk bealkonyult. Szép estét mindenkinek. Ma feljelentős nap volt. Deutsch Ennyike Bulika Tamás fel óhajtja jelenteni Gyurcsány Ferencet az OLAF-nál, mert Altus, uniós projekt, Czeglédy Csaba, kölcsön. Jó. Sok szerencsét a feljelentéshez. Mindjárt ezután esetleg el lehetne számolni a beléptetőkapukra kibaszarintott közpénzekkel, illetve azzal, hogy hol is vannak ezek a soha be nem épített, de legalább megvásárolt eszközök.

A Jobbik meg feljelentette Soros Györgyöt az országos rendőrfőkapitánynál alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete, alkotmányos rend elleni szervezkedés, rombolás bűntettének előkészülete és lázadás miatt. Mondjuk a lázadást nem igazán értem. Lehet, hogy lázítás akarna lenni, bár sok értelme annak sincs. Igaz, a többinek se sok értelme van demokráciában, de nem baj. A feljelentés célja – a Jobbik szerint -, hogy amennyiben valóban van Soros-terv, ahogy a kormány állítja, akkor történjenek meg a megfelelő jogi lépések. Amennyiben meg nincs Soros-terv, az derüljön ki.

Éljen! Most látom, hogy Gyurcsány Ferenc meg feljelenti Deutsch Tamást. Hajrá, fiúk! Én szurkolok mindenkinek.

És igen! Megtörtént, amire oly régen várunk! Ha minden jól alakul, hamarosan az összes bíró elmehet átképzésre és a továbbiakban üvegfúvó, valamint csipkeverő szakmunkásként kereshetik a kenyerüket. Ugyanis feleslegessé válik a munkájuk. De nem csak az övék, a nyomozó hatóságé is. Ugyanis – mindenki kapaszkodjon meg valamiben, én a pálinkásüveget javasolnám – mához egy hétre tárgyalja a baromira tisztelt ház azt a javaslatot, hogy országgyűlési határozatban nevezzék ki bűnösnek Czeglédy Csabát. Na? Milyen jó lesz már, ha nem kell szöszölni mindenféle nyomozással és perekkel, hanem egyszerű többséggel megszavazza a Fidesz-frakció az illető bűnösségét és kész! Mert ez egy ilyen ország. A tehetség, az üzleti véna és a szerencse cseppfertőzéssel terjed politikusról rokonra-szomszédra, a bűnösöket pedig egyszerűen kinevezik. Királyság!

A nap kommentje Lászlótól:

Amúgy a magyar- és európai keresztényüldözést abban a kontextusban kell értelmezni, hogy bigott- és/vagy business-keresztények hitük elleni erőszaktételnek fogják fel azt, ha valaki nem akarja az ő dogmáik szerint látni a világot.

Ilyen se volt még, na de most. Pót nap-kommentje Péter Attilától:

 Az ép eszük körvonalát védjék …bazz meg ha ezek normálisak, akkor én is az vagyok .

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.