December 7,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Egyéb


Kakaóval a gyűlölet ellen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 383,820 forint, még hiányzik 2,616,180 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Fischer Iván, világhírű karmester kakaó koncertre invitálta az őcsényieket, ezzel is segítve a feszültségek enyhítését a tolnai faluban. Mint mondja, egy közös koncert csodát tehet.

Fischer Ivánt – mellette a magyar társadalom nagyját is – elszomorították az Őcsényben látottak, mely pontosan megmutatta hova vezet az országos gyűlöletkampány. Mi az eredménye annak, ha plakátok és fizetett hirdetések százai mondják meg, hogy is gondolkodjunk.

október 22.
vasárnap
14:30
és
16:30
BFZ székház
1034 Budapest, Selmeci u. 14.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!