Kibaszottul nagy ár ez ennek az országnak és az egész magyarul beszélő, huzatos Kárpát-medencének

Az Orbán nevű Viktor és Semjén, a legszervilisebb magyarok egyike, főállásban Orbán-helyettes a parlamentben 2016. október 3-án, a dicsőséges, 98%-os népszavazás másnapján (MTI Fotó: Máthé Zoltán) Az Orbán nevű Viktor és Semjén, a legszervilisebb magyarok egyike, főállásban Orbán-helyettes a parlamentben 2016. október 3-án, a dicsőséges, 98%-os népszavazás másnapján (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

… ezek az emberek egyre frusztráltabbak, mert nincs munkájuk és nem ismerik a nyelvet, egyre több lesz a bűncselekmény. Ha egy ilyen migráns “megerőszakol egy tízéves német kislányt, az apja agyonlövi, erre lázadás lesz a bevándorlók között”, megtámadnak egy német falut, az megvédi magát. “Ezt fogják nézni Malmőtől Marseille-ig, és égni fognak a külvárosok”.

Navracsics Tibor hűségét és lojalitását, a migrációs válság okát képező szabadkőművességet, annak jakobinus és bolsevik verzióját, a Soros-féle szélsőliberálisokat, a keresztény hagyományokat, és a nemzetállamokat elnyomó földönkívülieket, az elszámoltathatatlan brüsszeli bürokratákat, Európa magyar védőpajzsát és Merkelt, meg a geci német politikát is ünnepélyesen kihagyom a 0 (azaz nulla) százalékos társadalmi támogatottsággal rendelkező KDNP első emberének, nem mellékállásban miniszterelnök-helyettes vasárnap reggeli közszolgálati epét hányásából.

A kolléga korábban reflektált a napi stratégiai elmebajra, én jó leszek és megemlégszem a fenti passzus ide citálásával. Igaz, hogy vasárnap este megkímélhetném saját magamat is, meg a kedves olvasót is attól, hogy egy alufóliasisak alá beszorult fejű, dühöngő politikai kalandor gyűlöletbeszédét elemezgessem; igaz, hogy a gyomromat és a lelkierőmet is kicsit kevésnek érzem ahhoz, hogy tisztán tudjak gondolkodni; igaz, hogy a társadalom húsbavágó problémái nem ezek, Semjén Zsolt ma mégis történelmet írt. A velünk élő történelem egyik legsötétebb lapjára kívánkozik az, amit Orbán legszerelmetesebb alattvalója szalagról előadott a Kossuth nevű, közpénzből propagandarádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Mióta tudjuk, hogy – Török Egyrésztmásrészt Gábor hozzáértő politikai elemző szerint – Németh Szilárd a maga műfajában egy kétségtelen zseni, kicsit nehezebb a jelzőket és a definíciókat a helyükre rakni, de azért mégis próbáljuk meg. Semjén Zsolt, a Fidesz uszályán élősködő műanyagkeresztény, aki doktori dolgozatát is lopta, aki ájtatos-szerelmes pofával köszöni meg minden egyes nap a főnökének, hogy tehetségtelen, rosszindulatú, gonosz senki jellege ellenére (vagy éppen ezért) olyan magasra jutott, hogy azóta is szédül, a legnagyobb magabiztossággal uszít a közszolgálati rádió hullámain.

Engem a fenti mondatokért bárhol, ahol nem dühöngő elmebetegek irányítanak egy országot, kényszerzubbonyban hurcolnának el. Ez az erkölcsi hulladék viszont következmények nélkül fullba nyomhatja a köznyugalom megzavarására alkalmas disznóságait. Vizionál. Erőszakot, mindenhova erőszakot. Mert, ha erőszak van, ha retteg a hülyemagyar, akkor csak a Fidesz. És a KDNP.

Megerőszakolás, agyonlövés, égő városok, gyilkolás, vandalizmus, Semjén? Mi ez, te undorító, kártékony élősködő? Hol van a vége, amikor már önmagadat is lehányod ezért a véres gyűlöletbeszédért, ezekért az általánosító, hamis tényállításokért és híresztelésekért? Csak azért, mert a rajongóitokat az alufóliasisak, a tenyérjóslás és a napi horoszkóp szintjére butítottátok, és az ordas eszmék nyelvén kívül mást nem beszélnek, kibaszottul nagy ár ez ennek az országnak és az egész magyarul beszélő, huzatos Kárpát-medencének.

Azt most hagyjuk, hogy az elveszik a munkánkat típusú csatakiáltástól hogy jutottak el két év leforgása alatt oda, hogy nincs munkájuk, ezért erőszakolják meg a tíz éves kislányokat. Ez nem egyszerűen butaság, vagy felelőtlenség, ez gonoszság. Szándékos, háborús hergelés, amire nincs mentség. Egyáltalán nem lett volna baj, ha az ellenzéki pártok – amelyek pontosan tudják, hogy a Fidesz legnagyobb bűne az, hogy a lakosság elsöprő részét nemzeti egységbe kovácsolta az egyedüli közös nevező, az ostoba, rettegő gyűlölködés mentén – nem akarnák megúszni, hogy annak ellenére nekiálljanak felvilágosítani a nemzetet ebben a kérdésben, hogy az nem népszerű. Mert az, hogy ma Semjén ilyen gyalázatos beszédeket engedhet meg magának, az azért is van, mert az ellenzéki pártok nem voltak hajlandóak szembefordulni a pártállástól függetlenül meghülyített választóval. Migránsügyileg.

Engem nem nyugtat meg, magasról teszek rá, hogy mindez a helyzet azért állt elő, mert Semjén Zsolt és a dísznemzeti csürhe be van tojva. Nem érdekel! Többek között azért sem érdekel, mert egy hete nincs, hogy az egyik pedagógus barátom arról mesélt, a magyar határ túloldalán, egy picsányi zsákfaluban 9-10 éves kislányok és kisfiúk, akik – és akiknek szülei – soha nem találkoztak idegenekkel, akik meg tudják számolni egy kezükön, hogy hányszor tették ki a lábukat a településükről, az iskolában egymás között migránsoznak, és már ők is tudják, hogy a migránsok azok a rossz, gonosz emberek, akiktől félni kell.

9-10 éves gyerekek! Nem a 10 ezer forintos Erzsébet-utalvánnyal lekenyerezhető fideszes kisnyugdíjas, nem a Magyar Művészeti Akadémia titkárnője, nem a 888.hu félanalfabéta szalagmunkása, nem a kormányhivatalban dolgozó László, nem Tállai András sajtófelelőse. Hanem zsenge, ártatlan gyerekek, akik most ismerkednek a világgal, baszd meg, Semjén! Akik ezt szívják magukba, akiknek a szülei ezt hallják mindenhol, akik arra tanítják a gyerekeiket, hogy félni kell, és gyűlölni kell azokat a büdös migránsokat, akiket életükben nem láttak.

Soha nem lehet megbocsátani ezt a gyalázatos agymosást. Soha. Ezek előtt a gyerekek előtt – határon innen és túl – egyszer el kell számolni ezekkel a gusztustalan gyűlöletbeszédekkel. Ha a saját gyerekeik nem is köpik le ezeket a rasszista, fundamentalista keresztényeket. Ha ma itt sötét közpékor lenne (lassan röhejessé válik a feltételes mód is) a Semjén-féle aljadékok egészen biztosan inkvizítorokként mérgeznék az amúgyis dohos, áporodott levegőt. De mert nincs sötét középkor és van sajtószabadság, hiszen még én is leírhatom ezeket a gondolatokat anélkül, hogy lerúgnák a vesémet, leírom még egyszer: undorodom tőletek! Képmutató, számító, elvetemült, gonosz senkik vagytok, és nem tudom hány generációnak kell megszületnie és kihalnia ahhoz, hogy ezt a mentális rombolást, amit itt nyélbe ütöttetek pár év alatt, helyre lehessen hozni. Nincs a pokolnak olyan sötét bugyra, ahol a kamukeresztény Semjén Zsolt és bűntársai elég jó helyen lennének.

És akkor arról egy szó sem esett, hogy ebből az országból nem a szabadkőművesek, a szélsőliberálisok és a Soros zsebében lévő, elszámoltathatatlan brüsszeliták miatt vándorolt ki 800 ezer ember, nem miattuk szívnak az idősek, az elesettek, a rákbetegek, nem miattuk rezzen össze a végeken az éhező, leszakadó, szegregált, reménytelenségre ítélt magyarok százezres tömege. A munkátokat nem végzitek, helyette erőszakkal riogattok. Ez a gyalázatos beszéd akkor is megengedhetetlen volna, ha egyébként igaz lenne, hogy itt bárki azt szeretné, hogy elárasszanak minket a bevándorlók. De még ez sem igaz, te lelki-szellemi nyomorék!

adomany-1