Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Kibaszottul nagy ár ez ennek az országnak és az egész magyarul beszélő, huzatos Kárpát-medencének

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

… ezek az emberek egyre frusztráltabbak, mert nincs munkájuk és nem ismerik a nyelvet, egyre több lesz a bűncselekmény. Ha egy ilyen migráns „megerőszakol egy tízéves német kislányt, az apja agyonlövi, erre lázadás lesz a bevándorlók között”, megtámadnak egy német falut, az megvédi magát. „Ezt fogják nézni Malmőtől Marseille-ig, és égni fognak a külvárosok”.

Navracsics Tibor hűségét és lojalitását, a migrációs válság okát képező szabadkőművességet, annak jakobinus és bolsevik verzióját, a Soros-féle szélsőliberálisokat, a keresztény hagyományokat, és a nemzetállamokat elnyomó földönkívülieket, az elszámoltathatatlan brüsszeli bürokratákat, Európa magyar védőpajzsát és Merkelt, meg a geci német politikát is ünnepélyesen kihagyom a 0 (azaz nulla) százalékos társadalmi támogatottsággal rendelkező KDNP első emberének, nem mellékállásban miniszterelnök-helyettes vasárnap reggeli közszolgálati epét hányásából.

A kolléga korábban reflektált a napi stratégiai elmebajra, én jó leszek és megemlégszem a fenti passzus ide citálásával. Igaz, hogy vasárnap este megkímélhetném saját magamat is, meg a kedves olvasót is attól, hogy egy alufóliasisak alá beszorult fejű, dühöngő politikai kalandor gyűlöletbeszédét elemezgessem; igaz, hogy a gyomromat és a lelkierőmet is kicsit kevésnek érzem ahhoz, hogy tisztán tudjak gondolkodni; igaz, hogy a társadalom húsbavágó problémái nem ezek, Semjén Zsolt ma mégis történelmet írt. A velünk élő történelem egyik legsötétebb lapjára kívánkozik az, amit Orbán legszerelmetesebb alattvalója szalagról előadott a Kossuth nevű, közpénzből propagandarádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Mióta tudjuk, hogy – Török Egyrésztmásrészt Gábor hozzáértő politikai elemző szerint – Németh Szilárd a maga műfajában egy kétségtelen zseni, kicsit nehezebb a jelzőket és a definíciókat a helyükre rakni, de azért mégis próbáljuk meg. Semjén Zsolt, a Fidesz uszályán élősködő műanyagkeresztény, aki doktori dolgozatát is lopta, aki ájtatos-szerelmes pofával köszöni meg minden egyes nap a főnökének, hogy tehetségtelen, rosszindulatú, gonosz senki jellege ellenére (vagy éppen ezért) olyan magasra jutott, hogy azóta is szédül, a legnagyobb magabiztossággal uszít a közszolgálati rádió hullámain.

Engem a fenti mondatokért bárhol, ahol nem dühöngő elmebetegek irányítanak egy országot, kényszerzubbonyban hurcolnának el. Ez az erkölcsi hulladék viszont következmények nélkül fullba nyomhatja a köznyugalom megzavarására alkalmas disznóságait. Vizionál. Erőszakot, mindenhova erőszakot. Mert, ha erőszak van, ha retteg a hülyemagyar, akkor csak a Fidesz. És a KDNP.

Megerőszakolás, agyonlövés, égő városok, gyilkolás, vandalizmus, Semjén? Mi ez, te undorító, kártékony élősködő? Hol van a vége, amikor már önmagadat is lehányod ezért a véres gyűlöletbeszédért, ezekért az általánosító, hamis tényállításokért és híresztelésekért? Csak azért, mert a rajongóitokat az alufóliasisak, a tenyérjóslás és a napi horoszkóp szintjére butítottátok, és az ordas eszmék nyelvén kívül mást nem beszélnek, kibaszottul nagy ár ez ennek az országnak és az egész magyarul beszélő, huzatos Kárpát-medencének.

Azt most hagyjuk, hogy az elveszik a munkánkat típusú csatakiáltástól hogy jutottak el két év leforgása alatt oda, hogy nincs munkájuk, ezért erőszakolják meg a tíz éves kislányokat. Ez nem egyszerűen butaság, vagy felelőtlenség, ez gonoszság. Szándékos, háborús hergelés, amire nincs mentség. Egyáltalán nem lett volna baj, ha az ellenzéki pártok – amelyek pontosan tudják, hogy a Fidesz legnagyobb bűne az, hogy a lakosság elsöprő részét nemzeti egységbe kovácsolta az egyedüli közös nevező, az ostoba, rettegő gyűlölködés mentén – nem akarnák megúszni, hogy annak ellenére nekiálljanak felvilágosítani a nemzetet ebben a kérdésben, hogy az nem népszerű. Mert az, hogy ma Semjén ilyen gyalázatos beszédeket engedhet meg magának, az azért is van, mert az ellenzéki pártok nem voltak hajlandóak szembefordulni a pártállástól függetlenül meghülyített választóval. Migránsügyileg.

Engem nem nyugtat meg, magasról teszek rá, hogy mindez a helyzet azért állt elő, mert Semjén Zsolt és a dísznemzeti csürhe be van tojva. Nem érdekel! Többek között azért sem érdekel, mert egy hete nincs, hogy az egyik pedagógus barátom arról mesélt, a magyar határ túloldalán, egy picsányi zsákfaluban 9-10 éves kislányok és kisfiúk, akik – és akiknek szülei – soha nem találkoztak idegenekkel, akik meg tudják számolni egy kezükön, hogy hányszor tették ki a lábukat a településükről, az iskolában egymás között migránsoznak, és már ők is tudják, hogy a migránsok azok a rossz, gonosz emberek, akiktől félni kell.

9-10 éves gyerekek! Nem a 10 ezer forintos Erzsébet-utalvánnyal lekenyerezhető fideszes kisnyugdíjas, nem a Magyar Művészeti Akadémia titkárnője, nem a 888.hu félanalfabéta szalagmunkása, nem a kormányhivatalban dolgozó László, nem Tállai András sajtófelelőse. Hanem zsenge, ártatlan gyerekek, akik most ismerkednek a világgal, baszd meg, Semjén! Akik ezt szívják magukba, akiknek a szülei ezt hallják mindenhol, akik arra tanítják a gyerekeiket, hogy félni kell, és gyűlölni kell azokat a büdös migránsokat, akiket életükben nem láttak.

Soha nem lehet megbocsátani ezt a gyalázatos agymosást. Soha. Ezek előtt a gyerekek előtt – határon innen és túl – egyszer el kell számolni ezekkel a gusztustalan gyűlöletbeszédekkel. Ha a saját gyerekeik nem is köpik le ezeket a rasszista, fundamentalista keresztényeket. Ha ma itt sötét közpékor lenne (lassan röhejessé válik a feltételes mód is) a Semjén-féle aljadékok egészen biztosan inkvizítorokként mérgeznék az amúgyis dohos, áporodott levegőt. De mert nincs sötét középkor és van sajtószabadság, hiszen még én is leírhatom ezeket a gondolatokat anélkül, hogy lerúgnák a vesémet, leírom még egyszer: undorodom tőletek! Képmutató, számító, elvetemült, gonosz senkik vagytok, és nem tudom hány generációnak kell megszületnie és kihalnia ahhoz, hogy ezt a mentális rombolást, amit itt nyélbe ütöttetek pár év alatt, helyre lehessen hozni. Nincs a pokolnak olyan sötét bugyra, ahol a kamukeresztény Semjén Zsolt és bűntársai elég jó helyen lennének.

És akkor arról egy szó sem esett, hogy ebből az országból nem a szabadkőművesek, a szélsőliberálisok és a Soros zsebében lévő, elszámoltathatatlan brüsszeliták miatt vándorolt ki 800 ezer ember, nem miattuk szívnak az idősek, az elesettek, a rákbetegek, nem miattuk rezzen össze a végeken az éhező, leszakadó, szegregált, reménytelenségre ítélt magyarok százezres tömege. A munkátokat nem végzitek, helyette erőszakkal riogattok. Ez a gyalázatos beszéd akkor is megengedhetetlen volna, ha egyébként igaz lenne, hogy itt bárki azt szeretné, hogy elárasszanak minket a bevándorlók. De még ez sem igaz, te lelki-szellemi nyomorék!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.