Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Felcsút prófétái

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ismét este van, ráadásul szombat is. De már ez is alig számít, mert a történelmet ezentúl magyarul írják, ráadásul a nemzeti büszkeség kora következik a Kárpát-medencében, meg amúgy is, mi fogjuk fújni a Passzát-szelet is ezentúl. Ez hangzott el Kolozsvár közepén, mert ott járt a felcsúti csodacsatár. Remélhetőleg románok nem hallották, mert ez a nemzeti büszkeség cucc nem sokat használna a kint élő magyaroknak.

Azt is ma lehetett megtudni – ezt már Gulyás Gergelytől – hogy a kisszámú, de hangos magyar ellenzék durvaságban felülmúlhatatlan. Amúgy igaza is van neki, a Bayer Zsolttól Németh Szilárdon át Orbán Viktor szemöldökcsipeszéig terjedő kormányzati megnyilatkozások vetekszenek a hímes réttel. Nyeh.

A kormánymédia gyakorlatilag naponta leváltja Merkelt. Az van, hogy már meg is bukott, csak még nem tudja. Mert vélhetőleg nem olvassa a 888.hu-t. Lesz majd meglepetés.

Szokásom szerint végigtúrtam a propagandamédiát és meg kellett állapítanom, hogy döbbenetesen lerohadt a színvonal. Még az eddigiekhez képest is. Bayer Zsolt írását kivételesen el sem bírtam olvasni, pedig ma eresztette meg a heti egy cikkét a fizetéséért. Ezzel szemben a PestiSrácok újságírónője – Jurák Kata – Felcsúton járt, mert a rohadtlibsik már annyi szörnyűséget jajveszékeltek össze a kisvasútról, hogy kénytelen volt sajátszeműleg megtekinteni. Azt látta ő, hogy egy gárdonyi turistacsoport pezsgett fel-alá a túlzsúfolt csühösön. Azt is sikerült kiderítenie a szemfüles újságírónőnek, hogy Felcsúton nem kevesebb, mint kettő darab próféta van. Az egyik Orbán Viktor, a másik Mészáros Lőrinc. Én annyira örülök ennek, de tényleg. Menjünk aludni.

A nap kommentje Csabától (az újságírót a klotyóba záró polgármesterről):

Ez az új illiberális „fülke forradalom”…

adomany-1