Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az milyen köpnivaló kultúra, hogy felgyújtod a szomszéd házát?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ameddig a saját tehetetlenségében fetrengő, foltokban megélhetési ellenzék a sajtón keresztül üzengetve, finnyáskodva, ujjat eltartva, a sarokba köpve, utálkozva, elzárkózva, vagy éppen öklöt rázva és nem létező elvekre hivatkozva eldönti, hogy milyen zseniális húzással akarja újabb kétharmadhoz segíteni a Fideszt, az ország változatlanul rohad. Egyik sarkától a másikig. Az elbutulás, tájékozatlanság és az elemi, állati, sötét ösztönök gyilkos háromszögében.

Széttrancsírozza, felzabálja, a maradék józan eszétől is megfosztja az a mocsok és szenny, amit két éve nagykanállal lapátol befele annak köszönhetően, hogy a Fidesznek nem maradt más hátra, mint előre.

-Takarodj innen, vagy felgyújtjuk a házadat!

-Bármit mondasz, ide nem jöttök!

-A törökök is úgy foglalták el Budát, hogy szépen lassan beszivárogtak.

-Ott van a panzióval szemben az iskola, hogyan fogjuk megvédeni a lányainkat?

A fenyegetéstől, a hajthatatlan, ellentmondást nem tűrő kinyilatkoztatásokig, a buta történelmi asszociációktól a halálfélelembe csomagolt rettegésig mindenféle okosság elhangzott azon a hétfő esti falugyűlésen, ahol az volt a szörnyűlködés tárgya, hogy egy-két menekült család a falu panziójában pihenne. Helyszín: az alig 2500 lelket számláló Őcsény, Tolna megye.

A panzió tulajdonosa, valamint a Migration Aid helyszínen jelen lévő képviselője igencsak alulmaradt a migráns-terroristáktól rettegő, se migránsokat, se terroristákat életében nem látott helyi populáció agresszív gyűlölködésével szemben.

Pedig ők nem rasszisták állítólag – állítják hangosan is -, de ide senki ne jöjjön. Zoltán, aki vendégül látná a Magyarország területén legálisan tartózkodó, háború és terrorizmus elől menekülő családokat, egyelőre megúszta. Nem gyújtották fel a házát, igaz, ma reggelre virradóra kiszúrták az autója kerekét. Hálás is lehet, nem igaz? Ilyen a világszerte híres magyar vendégszeretet és tolerancia.

És akkor most lehet megint azzal jönni  (jönnek is vadul minden irányból), amivel két évvel, egy évvel ezelőtt is, és azóta minden egyes áldott nap végső érvként előállnak az illetékesek, hogy aki olyan nagyon odáig van ezekért az idegen kultúrájú, büdöstalpúakért, az faszért nem viszi haza őket; hogy nehogy már nekünk kelljen rettegnünk a saját hazánkban ezektől a kecskebaszó muszlim aljadékoktól (más helyütt egyszerűen sivatagi cigányokként emlegetik őket).

Csakhogy nevetséges ez Orbán Viktor bátor magyarjaira nézve. Akiket az illiberális agymosással, a jogállam kinyírásának megkerülhetetlenségével, a mindenféle kisebbségekkel (beleértve a menekültek plánehogy!) szembeni intoleranciával, a mélyen EU-ellenes, homogén nemzetállamozó, bezárkózó, populista propagandával zabáltatnak sikerrel.

Mekkora bátorság kell ahhoz, hogy az önmagukra, mint a törökverő magyarok büszke utódaira, mint Európa hős bástyáira hivatkozók olyan szintjére jutottak el a rettegésnek, hogy képesek más magyar emberek házait felgyújtani, de legalábbis ezzel fenyegetőzni?

Nem hasad a tudatotok még mindig, ti gyáva, ostobaságotokra, korlátoltságotokra, tájékozatlanságotokra oly nagyon büszke emberek?

Nem látjátok, hogy saját honfitársaitok ellen fordít a vak agresszió, amit egy korrupt bűnszervezet önző hatalmon maradása céljából felkorbácsolt bennetek?

Nem érzitek, hogy kihasználnak benneteket is, hogy azt akarják, essetek neki a másik embernek a keresztényi, emberbaráti szeretet nevében, hiszen ő – veletek ellentétben – nem fordít hátat a nála elesettebbeknek?

Nem érzitek szégyenteljes, undorító hányadékoknak magatokat azért, hogy néhány TERRORIZMUS ELŐL MENEKÜLŐ (!) családot (család=anya, apa, gyerekek) képesek vagytok potenciális veszélyforrásnak tekinteni és lefosni a bokátokat félelmetekben?

Nem zavar össze, hogy ezeknek az embereknek a magyar állam adott menedéket, akiknek akkor is joguk van itt lenni, ha ti nem szarjátok össze magatokat, hogy elveszik a kultúrátokat és itt maradnak a nyakatokon?

Az milyen istentelen kibaszott kultúra, hogy felgyújtod a szomszéd házát, vagy kárt teszel a tulajdonában? És ha ez a kultúra, akkor mi az, amit félteni érdemes ezek után? A ragacsos, bűzös gyűlölet hányását esetleg, amit évtizedek múltán is kapirgálhatunk a körbedrótozott, plakátokkal idomított, kreténnek nézett, bezárkózó ország falairól?

Frissítés: Őcsény európai (!) falu polgármestere időközben lemondott tisztségéről.

adomany-1