Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Soros-bérenc, az ellenséges haderő

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gulyás Márton egy hülye. Sőt, ő nem is Márton, hanem egyeseknek Marcika, mert annyira kis debil. A baloldal is debil, az ellenzéki pártok egytől egyig idióták, erőtlenek, széttagoltak, szarok, esélytelenek. Vágó Gábor is agyaroggyant, Juhász Péter nem százas, Gyurcsánytól mindenki hány, Botkát még a szomszédja is gyűlöli. Meg amúgy is esélytelenek, szánalmasak, fújfújfúj.

Nagyjából ezekkel van pukkadásig tömve a pártmédia. Mindegy, melyiket nyitjuk meg, tokától bokáig ezt nyomják. Valamelyik Századvéges öt percenként előránt a láda fiából egy legeslegfrissebb tanulmányt, amiből kiderül: a lakosság 289 százaléka a Fideszt támogatja, ők vannak többségben, ők fognak győzni, senki másnak esélye nincs.

Csak azt tudnám, hogy amennyiben ez így van – és biztosan így van, mert a kormány, a Századvég és a pártmédia soha, véletlenül sem hazudik -, akkor mit görcsölnek ennyit? Az egyedül esélyes nyugalmával miért foglalkoznak olyan pitiségekkel, mint Gulyás Márton gúnyolása, Gyurcsány leköpése, Botka földbe taposása, az ellenzéki pártok ócsárlása? Bár most – pontosabban tegnap, mert ezekre az objektív újságírókra valamiért mindig egyszerre jön rá az érzelem, egyszerre utálták Alindát és egyszerre utálják Gulyás Mártont – egyértelműen Gulyás a főmumus. Holnap alighanem Juhász Péter lesz az.

De miért foglalkoznak ezzel folyamatosan, amikor amúgy is a Fidesz győz? Miért nem járják a vidéket és miért nem tudósítanak a fejlődésről? Hiszen hetedik éve Orbán uralkodik, jótettet jótettre, sikert sikerre halmoz. Be lehetne járni a falvakat és megmutatni, mennyire boldog az istenadta nép. Hogy mennyivel jobban élnek, mint hét éve, vagy tizenhét éve. Tele lehetne pakolni a pártmédiát interjúkkal a jólétben fürdőző családokról, az oktatás szárnyalásáról, a csilli-villi kórházakról, a boldog diákokról, elégedett betegekről, vidáman csacsogó orvosokról, nővérekről.

Mekkora sztorit lehetne már írni arról, hogy bővült az idősotthoni ellátás, hogy nem rettegnek az egyedül élő öregek, mert tudják, hogy gondoskodik róluk az állam. Vagy remek riportot lehetne forgatni a bérlakás programról, ami lehetővé teszi, hogy a munkaerő mobil legyen az országban.

Ehhez képest minden energiájukat arra fordítják, hogy Soros-bérencezzenek ezerrel. Ebben a műfajban a 888.hu viszi  el az ünnepi kupát, az biztos. Mutatok a kedvenc cikkemből egy részletet, szerintem ez irodalom-, valamint sajtótörténeti tananyag lesz hamarosan a suliban:

„Gulyás már a gimnáziumi évek alatt is szervezett az igazgató ellen tüntetést. Az érettségi után a Színház- és Filmművészeti Egyetemen próbált szerencsét, de mivel nem felelt meg az intézmény követelményeinek, pár hónap után otthagyta az egyetemet. Ezután a Soros György által pénzelt Krétakörben megismerkedett a liberális rendezővel, Schilling Árpáddal, aki hamar a szárnyai alá vette az ifjú Gulyást. A fordulópontot Gulyás életében 2008-ra teszi a műsor, amikor is Schilling kiadta »Tessék politizálni« jelszót.

Első Orbán-ellenes fellépése 2012-ben történt, amikor is a Humán Platform vezetőjeként felszólalt a Bajnai-féle Hallgatói Hálózat tüntetésén. Egy évvel később, 2013-ban a Soros-bérenc anarchista Markó Iván társulatának táncszínházi előadását zavarta meg, majd 2014-ben a Holokauszt Emlékközpontban rendezett botrányt – éppen a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján. Szintén ebben az évben a gyurcsányista Demokratikus Koalíció Ellenállás napja! c. rendezvényén jelent meg Gulyás Márton, ahol a »cigányozás helyett baloldali megoldást« feliratú táblával tiltakozott”.

Hát nem gyönyörű? De. Bár lehetett volna ütősebben indítani. Például így: Gulyás Márton születése után nem sírt fel, mint más csecsemők, hanem azt kiabálta: Soros! Az óvodában Soros György volt a jele és bárki kérdezte, azt mondta: Soros György a kedvenc óvónénije. Az általánosban Soros György megbízásából fellázította a társait, hogy azok ne egyék meg a vastagon megcukrozott képosztás cvekedlit.

Komolyan, olyan pitiáner dolognak tűnik a földön fekvő, esélytelen ellenfél rugdalása. Erre egyetlen egy magyarázatot találok: fosnak a srácok. Nem kicsit, hanem nagyon. Gulyás Mártontól, de leginkább és főleg a civilektől. Hogy végre kimászunk a fotel kényelméből és oda találunk csapni az asztalra. Ez lehet szegény kormánypárt és az ő médiájának a baja. Hogy én se hagyjam ki Bajnai Gordont, végezetül egy idézet tőle:

Fájni fog

adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.