Figyelj, Fidesz!

Fidesz/Facebook Fidesz/Facebook

A Kacagó Magyarország nevű titkos program keretében haknibrigádok járják a vidéket és igyekeznek felderíteni a nagyérdeműt. Fene tudja, én Hofit sokkal jobban szerettem. Ebből is látszik, hogy mennyire silányul a közélet, ha már a Semjén-Bayer duónak kell mosolyt fakasztania. Már amennyiben a kínvigyor mosolynak számít.

Ez a két félresikerült humorzsák utoljára Vác városában bohóckodott, egy Magyar Magyarországot! Európai Európát! nevű rendezvényen. Már a cím is vicces. Ettől megihletődve javaslom a kormánynak, hogy amennyiben a hívek már leszarják Sorost is, a migránsokat is, indítsanak új háborút. Hopp, micsoda remek gondolatok jönnek! Mondom, mit találtam ki.

Figyelj, Fidesz!

Olyan ötletem van, hogy a néhai Finkelstein és a sajnos nagyon is jelenkori Habony a fasorban nincs hozzám képest! Elmesélem, mit találtam ki. A számlaszámomat biztosan tudod, oda kérem a hálanyilvánítást. Hátha egyszer nekem is telik Ibizán szipogásra. Mert most legfeljebb az influenzaszezonban szoktam, azt is itthon. Na tehát.

Szabadságharcot kell hirdetni a – dobpergés! – napfelkeltéért. Gondolj bele, Fidesz! Ez olyasmi, amit mindenki lát – kivéve, aki semmit nem lát, de az legyen az ő baja, ha már egyébként is magára van hagyva minden fogyatékkal élő -, nem úgy, mint a migránsokat. Ez atombiztosan minden reggel megtörténik, a migránsok meg egyáltalán nem jönnek atombiztosan. Ha esetleg teljesen nem jönnek, akkor mit fogsz csinálni? Mit mondasz a híveknek? Vagy Nógrádi és Bakondi beöltözik migránsnak és ők ketten fogják riogatni Becskén az öreglányokat? Na, ugye! Ez a migráns-dolog necces és kiszámíthatatlan, a napfelkelte meg nem az.

Sorosra sem lehet az idők végezetéig számítani. Egyrészt nem fiatal ember, mi van, ha meg talál halni? Vagy nem hal meg – innen is hosszú életet kívánok neki -, hanem mondjuk kipakolja valaki a bizonyítékokat arról, hogy marhára nincs is Soros-terv és szó sincs arról, hogy az öreg rá akar szabadítani Európára tizenszázezermillió migránst. Jó, ezt most is tudjuk, de mi van, ha eljut a hívek agyáig is? Az már ciki lenne.

Na, ezeket kell lecserélni. Mondom a menetrendet. Bayer Zsolt ír egy publicisztikát, amelyben felveti, hogy nem is biztos, hogy holnap fel fog kelni a nap. De ha holnap fel is kel, holnapután már nem. Ezt átveszi az Origo és egy névtelen cikkben hosszan fejtegetik, hogy az nem is úgy van, ahogy eddig tudtuk, a napfelkelte nem egy természetes dolog és veszélyben vagyunk. Innen cifrázza tovább a Ripost, a Demokrata, a Magyar Idők, a PestiSrácok, a 888.hu. A köztévé ezekre hivatkozva csinál egy drámai riportot A Szakértővel (Földi-Bakondi-Nógrádi lejátszott, erre a feladatra találjatok valaki mást), aki könnyek között vallja bele a kamerába, hogy bizony holnaptól sötét lesz. Mindörökkön-örökké. Mindmeghalunk.

Ezen a ponton lép színre a CÖF. Fénymenetet kell szervezni! Hatalmas molinókat kell csináltatni – persze milliárdokért én meg kérem a fent említett számlaszámra a részemet Rogán szomszédjától -, ilyen feliratokkal: Fényt akarunk! Harcoljunk a napfelkeltéért! Csak a Fidesz védheti meg a Napot!

Na, ezekkel kell éjféltől reggel hatig körbe-körbe masírozni országszerte. A sok hülye meg csak áll majd tátott szájjal és lassan megérti: tényleg minden reggel felkel a nap. Ezt Orbán csinálja, megvédi őket a sötétségtől! Minden nap. És azt is megértik majd, hogy a Fidesz és főleg Orbán nélkül soha többé nem kel fel a Nap, örök sötétség, hideg és dögvész vár az országra. Ezért mindenki rátok fog szavazni.

Na, mekkora eszem van? Nem kell itt a bizonytalan migránsokkal és a láthatatlan Sorossal vesződni! A napfelkelte a kulcs. Használjátok nyugodtan az ötletemet. Nektek már úgyis fogyóban van, ami van, az is szar.

Nincs mit.adomany-1