Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Vessünk véget a Fidesz-tervnek!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Noha csak október 2.-án kezdi meg hivatalosan frakcióvezetői munkáját  Fidesz élén, Gulyás Gergely máris megnyilatkozott a Soros–tervvel kapcsolatos nemzeti konzultáció ügyében. Mint elmondta, szeretné ha a kormány által ismét életre hívott nemzeti konzultáció minél nagyobb támogatottságot szerezne, ugyanis céljuk, hogy a magyar emberek érdekeit képviselő kérdésekben egyetértés legyen. Az, hogy ezt milyen módszerrel kívánják felmérni, az titok, ugyanis az, hogy hasraütésszerűen benyögnek számokat a nemzeti konzultáció sikerességét illetően, még semmit nem jelent. A kormány nyilván magát fogja kihozni győztesnek bármiből, amit ő maga kezdeményezett. Így lesz a vereségből győzelem, a pofáraesésből pedig hőstett.

Úgy látszik a kormány egy dolgot tart fontosnak, ez pedig Soros György. Az éhezők, az egészségügy helyzete, az oktatási rendszer csődje nem érdekli őket. Számukra egy dolog a lényeges, a gyűlölet szítása a fejekben, amivel – úgy érzik – megnyerhetik a választásokat. Nehéz is lenne másra építeni a választási kampányukat, ugyanis igen kevés pozitívumot tudnának felmutatni, az elmúlt négy vagy akár nyolc év kormányzásából. Úgy tűnik, a látszatintézkedések és hazugságok még mindig képesek meggyőzni az embereket arról, hogy a Fidesz egy kormányzóképes erő. Arról, hogy ők a jó választás, csakis a Fidesz, mint azt sok szavazó mantrázza.

A menekültkérdés a Fidesz malmára hajtja a vizet, ugyanis azt meglovagolva elterelhetik a figyelmet a tényleges problémákról. Ha az ember megnézi a kormány kommunikációját, a kiadott közlemények majdnem fele Soros Györgyről szól, még olyan kérdésekben is Soros a válasz, melyeknek abszolút semmi köze nincs a milliárdoshoz. Ahelyett, hogy programot hirdetne a Fidesz fél évvel a választások előtt, harcra szólít és két kézzel mutogat.

Egy dolog van, amitől valóban meg kellene védeni hazánkat, ez pedig a Fidesz-KDNP romboló, káros, országot szétlopó politikája. Az, hogy a Fidesz propagandájára sokan vevők, az nem kérdés. Azonban az sem kérdés, hogy sokan nem értenek egyet az uszítással, és pénzüket nem gyűlöletkampányra szeretnék költeni. Kurvára elég volt egy kreált, valóságban nem létező terv elleni felkészülésből, inkább tegyétek azt, ami a dolgotok lenne.

Valós problémák akadnak ezer számra, csak azt már nem olyan könnyű megoldani, ugyanis nem elég egy jó erőset sorozosni, vagy épp a migránsokra fogni. Nemigen láttam még statisztikákat arról, hogy a Soros–terv hány ember haláláért felelős, arról azonban  annál többet, ahol a kormány elbaszott politikája volt felelős emberéletekért. A kórházi fertőzések megléte a mai napig egyik szégyenfoltja a hazai egészségügynek. Semmi más nem kellene annak visszaszorításához, mint pénz, melynek sorsáról a kormány dönt.

A magyar kormány a saját népén élősködve, annak pénzéből uszít egy nem létező ellenséggel szemben. Az uniós forrásokat elherdálva teszi lehetetlenné egy normális élet lehetőségét ebben a gyönyörű országban, miközben mindent és mindenkit felelősségre von a saját szándékos hibáiért. A magyar kormány egy élősködő, mely a magyar polgárok és az Európai Unió pénzét szipolyozza. Ha valóban lenne Soros- terv, még akkor sem lehetne olyan borzalmas, mint az országot már egy évtizede pusztító Orbán Viktor vezette Fidesz terve.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.