Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Peti huszár nagyot ment ma is, egyem meg a zuzáját

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Elrohant ez a nap is, megint sötét van. A két sötét között volt világos és meleg, úgyhogy szavam nem lehet. Hiába van szombat, ma sem pihentek a pihentek. Orbán Viktor lassan misét fog tartani és megáldja a híveit. Ideje lesz vallást alapítani, csak ne anglikánt, mert az már van. Manglikánt, vagy orbikánt, vagy ilyesmi. Jöhetnek a tippek, ne kíméljetek.

Najó. Én hülye, nem benéztem a Fideszhez? Erre mit látok? Ezek ünneplik a két évvel ezelőtti röszkei balhét. Melegítik felfele, hogy hóderoszvóóóóóóttttttt! Majnemmindmeghaltunk! Képzelem azt a nyomort, ami ott van. Mármint fideszéknél. Hogy a nyomorék migránsok jönni se akarnak, merényelni se, márpedig az egész kormányzást (mármint amit helyette csinálnak) erre építették fel. Sorost már Soros is unja, az egybitesek is (a többiek sokkal régebben), mit lehet csinálni? Megemlékezni. Két évvel ezelőttre. Hát, nem mondom, hogy nem szánalmas. Mert de. Nagyon.

Peti huszár nagyot ment ma is, egyem meg a zuzáját. Nyilatkozott a szájával. Ilyeneket:

Magyarország rendkívüli mértékben szolidáris Németországgal, hiszen a magyar emberek adóforintjaiból védjük a határainkat, így Németországot is az illegális bevándorlással szemben – reagált Szijjártó Péter Angela Merkel nyilatkozatára, melyben a migránskvóta elutasításának következményeivel fenyegetőzött.

Mi van, két csodacsatár? Kezd kínosodni a helyzet? Van az úgy, hogy még a kezesbárány is fellázad. Amúgy meg rendesek vagytok nagyon, hogy a mi adóforintjainkból véditek a határt (apropó, hol a tételes elszámolás arról, hogy mi a búvalcseszett élet került annyiba a kerítésen?), a német adófizetők adóforintjait meg zsebre vágjátok. Így legalább mindenki boldog, mi? Otthon jól szuperál a delfines medence, vagy már sikerült kicserélni carrarai márványra? Hm? Jól keresnek mifelénk a külügyminiszterek. Meg a propagandaminiszterek. És a gázszerelők.

Éééééés! Na, kik még? Hát a sofőrök! Pontosabban Farkas Flórián, Orbán Viktor és Lázár János kispajtásának és védencének volt sofőrje tutifix jól keresett. Mert volt neki a párnacihában 300 millió forintocskája, Matolcsy Rómeó uncsitesója hozzá tolt még 200 millát és sofőrbácsi máris megvehette a XII. kerületi Tündérhegyi Pszichoterápiás és Pszichoszomatikus-rehabilitációs Osztályának épületét, ami nyilván nem ennyit ér, de ki törődik vele? Hát nem? Hát de. A lényeg, hogy az elvtársak boldogok, elégedettek és gazdagok legyenek.

Rohadjak is meg, ha van még egy ilyen ország. Megyek aludni, csá. A nap kommentje Ferenc Gábortól (nem tudok dönteni, melyik a keresztnév):

Don’t be Szily! It’s not your cup of tee…

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.