Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kurvára nem a mi dolgunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A hazai ellenzéki lapok (az a néhány, ami még maradt) előszeretettel, azaz teljesen jogosan foglalkoznak közpénzből meggazdagodott politikusok, barátaik és családtagjaik életével. Ez rendjén is van minden olyan esetben, amikor az adófizetők pénzét valóban saját életszínvonaluk emelésére használták, ahelyett hogy arra használták volna, amire azokat a támogatásokat valóban kapták.

Vajna Timi meseszerű meggazdagodása vagy épp Hornyák Tibor luxusvillában eltöltött hónapjai valóban a közre tartoznak, és valóban felháborítóak. Azonban az, hogy a német Hertha BSC edzője, Dárdai Pál milyen luxusvillát épít fel a Balaton parton… na, az pont nem tartozik ránk. Kurvára nincs közünk ahhoz, mire költi, a kemény munkával megszerzett euró millióit.

A 444 megülve ezt a sokszor használatos lovat, kifordult a nyeregből. Szily László ugyanis úgy ment neki Dárdai Pálnak, mintha minimum az ő eddig befizetett összes adóforintját az új nyaralójára költötte volna. Szily egy jó újságíró, ezért is szomorú, hogy tehetségét az ilyen és hasonló, teljesen indokolatlan lejáratókampányokra használja. Nem bocsánatos bűn az, hogy mindenkit előveszünk, aki jó pénzért magas életszínvonalat biztosít magának és családjának.

Nem az első eset hogy túltolták a biciklit. Hogy ennek oka a kattintás hajhászat, vagy az egyszerű irigység volt, az maradjon Szily titka. Véleményemmel a kommenteket olvasva messze nem vagyok egyedül, ugyanis többségük nem érti a támadás okát. Ugyanis Dárdai Pál válogatott focistaként, majd mellette 14 éven keresztül a Hertha BSC futballistájaként rúgta gólok tucatjait. Ha valaki, hát ő megdolgozott azért, amiből ma gazdálkodik. Két éve vette át egykori csapatát, hogy edzőként sikert sikerre halmozzon, amit klubja érthető módon honorált.

Kurvára rossz irány az, ha bárki aki megteheti, hogy egy villát vagy épp egy sportkocsit vegyen magának, arra azonnal, a bulvármédia legalja színvonalát meghazudtoló módon lecsapunk. Különbséget kéne tudni tenni adófizetők pénzéből élő és nagyzoló senkik, és eredményeket elért, pénzükért keményen megdolgozó emberek között. Ugyanis ha a két dolog közé egyenlőségjelet teszünk, akkor ugyanott tartunk, ahol a kormánymédia. Semmivel nem leszünk különbek.

Értem én, hogy van akit zavar, ha másnak nem csak löncshúsra meg tesco vodkára telik, de vannak ilyenek is. Amikor Dárdai a magyar csapat szekerét tolta, és pontokat hozott a válogatottnak, nem győztük ajnározni edzői képességeit, azonban amikor az ezért a munkáért jogosan kapott pénzt elkölti egy luxusvilla felépítésére, azonnal felháborodunk. Ez a kicsinyes irigység és kétszínűség az, aminek nincs helye egy portál hasábjain. Ez még csak nem is egy olyan vélemény, mellyel éppeszűen lehetne vitatkozni. Egyszerű faszság az, amibe Szily László belement.

Jó lenne leállni az  értelmetlen, hatásvadász cikkek gyártásával, ugyanis az emberek nem hülyék. Nem először és nem is utoljára tettek erről tanúbizonyságot. Mint ahogy a barcelonai terrortámadás idején Facebookra posztolt, halottakról készült videó is ellenszenvet váltott ki az olvasókból, úgy ez, a Dárdia Pált lejáratni kívánó cikk is hasonló sorsra jutott. A kattintás és lájkszám nem minden, jó lenne ezt észrevenni.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.