Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kormánynak nincs pénze egy kurva szendvicsre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,209,341 forint, még hiányzik 790,659 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Két éve több tízezer menekült próbált meg országunkon átutazva Németországba eljutni. Erre az – akkor váratlanul érkezett – embertömegre nem volt felkészülve egyik európai ország sem. Noha a helyzet egy-két európai országban a mai napig nagyon súlyos (tengeri kapcsolat Afrikával), addig idehaza normalizálódott a helyzet. A napi szinten hazánkba érkező menekültek száma lecsökkent a két évvel ezelőtti szintre, így nincs szükség sem pánikra, sem riogatásra. De a kormány – annak ellenére is, hogy a számok már hónapok óta nem támasztják ezt alá – mégis menekült áradatról beszél. Az országot rettegésben tartva uszítanak az idegenekkel szemben.

Pár nappal ezelőtt a kormány 2018 márciusáig, a választások előestéjéig meghosszabbította a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, mely a hivatalos számok tükrében teljesen indokolatlan. Ez azonban a kormányt nem érdekli, ugyanis a választási győzelem múlhat azon, hogy képesek-e az embereket megtéveszteni menekültügyben. A kormány minden fronton támad, országos agymosást végrehajtva. Idősek és fiatalok egyaránt áldozatai a hazug uszításnak.

97%-al kevesebb menekült érkezett

97%-al kevesebb menekült érkezett az előző év azonos időszakához képest

Jó példa erre a napokban a Pesti Srácokban megjelent interjú, ahol az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség két budapesti vezetőjével beszélgettek. Korábban a Fidelitas bizonyította, mennyire vevők a propagandára, ezúttal a fiatal kereszténydemokraták tettek erről tanúbizonyságot:

 …amit a magyar kormány azzal tett, hogy felhúzta a kerítést, azzal nemcsak Magyarországot védi, hanem egész Nyugat-Európát. Ha nem lenne az a kerítés, akkor el sem tudjuk képzelni, hogy milyen invázió lenne itt a menekültáradatból.

 

Magyarország egy biztonságos ország, ellenben a nyugat-európai szomszédjainkkal, ahol az utóbbi időben jelentősen nőtt a terrorcselekmények száma. Velük ellentétben, nekünk, Magyarországon nem kell félnünk. A kerítéssel nem csak nemzetünket védjük, hanem egész Európát is.

A kerítés megépítésére a kormány eddig már legalább 270 milliárd forintot költött el, mely összeg felét szerette volna, ha az Unió kifizet Magyarországnak. A kérésből, mit kérésből, követelésből persze pofáraesés lett. Mely az elmúlt hónapok Európai Unióval történt csatározásainak nem az első csúfos veresége volt. Noha abban egyetértenek az Uniós országok, hogy valamit ki kell találni a menekültek ügyében, abban viszont nem, hogy kerítések építésével zárjuk el az unió területét. Így a hülye ötletnek a magyar adófizetők isszák meg a levét, az a 270 milliárd forint ugyanis soha az államkasszába visszakerülni már nem fog.

A tljes Európát védő kerítésszakasz

Az a kis piros vonal jelöli a teljes Európát védő kerítésszakaszt

Az eszetlen kerítésépítés és határvadász kiképzés mellett azonban arra már nem jutott pénz, hogy az ott szolgáló fiatal rendőrök élelmet is kapjanak. Az atv.hu információi szerint ugyanis a hónap elején 300 próbaidős rendészeti iskolás hallgatót küldtek úgy a déli határra, hogy sem ennivalót, sem semmilyen más plusz juttatást nem kaptak a fiatalok. A határon elvégzett munka után a szálláshelyükön közölték velük, semmilyen élelmezésben nem fognak részesülni.

Ez történt azután, hogy mindenfajta előzetes tájékoztatás nélkül a déli határra vezényelték a fiatalok többségét, 4 hónapos gyakorlat címszóval. Tehát szakképzetlen, éhes és tapasztalatlan fiatalok százai védik Magyarország határait a gaz betolakodóktól. A kormánynak van több milliárd forintja Soros vagy éppen a menekültek elleni uszításra, de nincs pénze egy kurva szendvicsre azoknak a fiataloknak, akik napi 8-10 órában a határ mentén teljesítenek szolgálatot.

A magyar kormány a nyugdíjasok, fiatal pályakezdők, szegények és elesettek után már a saját hazáját védeni hivatottakat is páros lábbal rúgja az út széli árokba. Egy dolog fontos Orbán Viktor és a Fidesz számára: a látszat. Erről a látszatról pedig gondoskodik a parancsszóra működő hazai sajtó, melynek bekebelezésével elhárul minden akadály a kormány hazug, romboló politikája elől.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.