Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


„Szabadságot a Soros-bérencektől, Európa már a Viktoré!”

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbánistának lenni szerintem, nemzeti érzelműként, nemzeti nagyságért tenni és kiállni annak a megvalósítása mellett és hát ezt a konzervatív vonalat képviselni. Ezt jelenti szerintem orbánistának lenni. Azt látom, hogy igazából mi lehetünk, ti lehettek az első olyan politikai generáció, ami magát az orbánizmust, mint a sikerre épülő, siker konjunktúrára épülő eszmerendszert tovább viszitek. A nemzeti nagyság pártján, a nemzet oldalán. Együtt az ország. Megyünk előre sportban, gazdaságban, politikában, mindenhol.

(Horváth József György – 888, újságíró)

Ezek az emelkedett gondolatok a Fidelitas nyári szabadegyetemén hangzottak el abban a kontextusban, hogy a 888 nevű izét azért hozták létre, hogy megvédje a kormányt a különféle nemtelen támadásoktól. Az alábbi elképesztő anyagot az N1 TV egyik beépített riportere hozta nyilvánosságra:

Azt persze láttuk, hogy a választásokhoz közeledve a Fidelitas már több ízben sikeresen bemutatta hogyan is kell egy pártot teljes mértékben – még az amúgy alapvetően is szánalmas kategória – alá vinni. Ebbe az összehangolt erőlködésbe illett a szánalmasabbnál szánalmasabb feliratokat tartó fiatalok biodíszletként való felhasználása egy-egy sajtótájékoztatón, a beszédképtelen, kérdésekre választ adni legtöbbször alkalmatlan nyilatkozók tucatjainak felvonultatása. Az orbánizmus vak követői sokszor még csak fel sem fogják mi az, amit képviselnek, mégis szó nélkül beállnak a nyájba. Fiatalok ezrei döntöttek úgy, hogy csatlakoznak az orbánizmus hitvallásához.

Amit ma Orbán képvisel Magyarországon, azt – akár tetszik, akár nem – milliók fogadják el és követik. Magukat a nemzet büszke polgárainak gondolva, csatlakoznak az imádott uralkodó hordájához. Egy irányelvet vakon követve gyűjtik tagjaikat az ország különböző pontjain. Idősek és fiatalok egyaránt csatlakoznak az ország pusztításáért nagy mértékben felelős Fideszhez.

A Fidesz-KDNP elérte, hogy a nemzeti szó idehaza elvesztette tényleges jelentését. Szerintük nemzetinek lenni annyit tesz, hogy a Fidesz táborát gazdagítjuk. Az nemzeti, aki a kormánypárttal egyetértve, és annak mindent alárendelve éli nemzethű, keresztény életét. A kerítésekkel határolt, világtól magát elzáró Magyarországot teleszülve, Soros ellen harcolva, a keresztény értékeket maga előtt tolva, fennhangon hirdetve tesz országáért és magáért a hős vezetőért, Orbán Viktorért.

A Fidelitas nyári egyetemén elhangzott, fent idézett magvas ideák lehetnének akár egy fanatikus szekta gyűlését megnyitó ember szavai is. A cél a minél fiatalabb generáció megnyerése egy olyan ügyért, mely a hívőkön kívül mindenki szerint egy elhibázott, romboló szemléletet testesít meg. A nyilvánvaló hazugságok gond nélküli mantrázása tűnik a kormányhű fanatikusok egyetlen fegyverének.

Ha a fiatal generáció már most képes boldogan a vak sötétbe menetelni parancsszóra, akkor a Fidesz előtt még sikeres jövő áll. Ugyanis ha van elég olyan fiatal, aki az egzisztenciája felépítését a politikai korrupció fertőjében látja, akkor a Fidesz által megálmodott és idővel kiépített világ még évtizedekig jelen lehet Magyarországon. Ha a fiatalságban nincs meg az igény a változásra és gondolkodásra, ha számukra elegendő egy vezető által beléjük táplált gondolkodásmód követése, akkor megpecsételődött az ország sorsa. Gondolkodni képtelen fiatalsággal egy jövő nélküli ország polgárai leszünk.

adomany-1