Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Bözsi néni disznain kívül ki a fene hiszi el

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nabakker! Már nem csak a rohadék liberálfasiszták, migránssimogatók, baloldali hazaárulók akarják lebontani a magyar határkerítést, hanem a német belügyminiszter is. Ő is Soros György katonája és magyar honfivérre szomjazik.

Írtam már erről de hátha valakinek kimaradt.

 Ha Magyarország a migrációs válságban továbbra is ragaszkodik a konfrontációhoz, akkor szükség esetén meg kell vonni Magyarországtól uniós pénzeket – szögezte le a dpa német hírügynökség szombat hajnalban megjelent interjújában Heiko Maas szociáldemokrata német belügyminiszter.

Semmi meglepő nincs abban, hogy a fideszesek azonnal elkezdtek rettegni a pénzükért és haladéktalanul nyivákolásba kezdtek.

   Maas német baloldali politikus, aki azért támadja Magyarországot, mert a német és az európai baloldal bevándorláspárti. A Soros terv végrehajtásán dolgoznak, le akarják bontani a magyar határkerítést és migránsokat akarnak betelepíteni Európába.

Kiadó: Fidesz-frakció
(MTI-OS)

Aha, szerintem is így van. Sőt! Maas ijesztgeti a békés magyar nyugdíjasokat, el akarja venni a kéményen dolgozó kisemberek tizennyolcadik havi bérét, le akarja rombolni a magyar templomokat, üldözi a keresztényeket és merényletet akar megkísérelni Orbán Viktor ellen, valamint utcai rendbontásokat, forradalmat, majd háborút akar kirobbantani Magyarországon.

Csak én találom végtelenül szánalmasnak, primitívnek és röhejesnek a fideszes gagyogást, vagy más is? Nem izgat ez engem különösebben, egyáltalán nem sajnálom, amiért szemmel láthatóan, napról napra rohad le a kormány kommunikációja.

Azonban azok, akik őszintén hittek valamikor a Fideszben és úgy gondolták, hogy ők majd jó irányba mozdítják az ország szekerét, azok mit gondolhatnak? Nem a keménymagra gondolok, nekik tök mindegy, bármit elhisznek és bármire képesek együtt hörögni a megélhetésiekkel, hanem az értelmes rétegre, akik saját fejjel gondolkodnak és átlátják a dolgokat.

Ahogy én látom, a fanatikus hívők tábora többségében volt – akkor éppen fanatikus – MSZMP tagokból áll. A fiatalabbak inkább személyes érdekből ragadtak a pártra. Mostanra tanulatlan, bármiféle élettapasztalat nélküli, dolgozni lusta, piaci körülmények között életképtelen megélhetésiekkel töltötte fel Orbán a kormányát és az utánpótlás még gyengébb eresztésnek tűnik.

De a kezdetekkor sokan azért csatlakoztak a párthoz, vagy azért szavaztak rájuk, mert látták bennük a jó kormány lehetőségét. Na, ők mit érezhetnek most, amikor ilyen legalja, ócska, kétsoros hülyeségekkel akarják etetni őket? Hogy aki kritizálja az egypártrendszer működését, az ellenség, azt Soros György fizeti, az le akarja bontani a kerítést.

Mit érezhetnek ezek az emberek, akik látják a feneketlen korrupciót, a mohó harácsolást, az uniós pénzek szétlopását, az eszetlen beruházásokat? Akik pontosan tudják, hogy a felcsúti kisvasút egy eszelős nagy baromság és kizárólag Orbán soha ki nem heverhető frusztrációját hivatott kompenzálni (sikertelenül), mint a focistadionok? Ők mit érezhetnek akkor, amikor Lázár Jánossal az élen jajveszékel az egész kormány, hogy nehogy már ellenőrizze az Unió a kisvasutat, ne is menjenek oda, rá se nézzenek, mert amennyiben mégis, akkor megint támadják az országot?

Bözsi néni disznain kívül ki a fene hiszi el, hogy kizárólag az a jó, amit a nem kicsit zavaros fejű miniszterelnök és az ő beosztottjai kitalálnak és mindenki ellenség, aki mást gondol, mást mond?

Már csak az a kérdés marad a végére, hogy mikor jön el az a perc, amikor a gondolkodni képes tömeg elfordul mindattól, amit a kormány képvisel és ami semmi másról nem szól, mint Orbán mentális problémáiról, a rengeteg ellopott és ellopható pénzről, hazugságokról, primitív vádaskodásokról és a saját szavazóik hülyének nézéséről? Mert bármennyire nem úgy tűnik, elvakult, meggyőzhetetlen, fanatizálható hívük távolról sincs annyi, amennyi szükséges a győzelemhez.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.