Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Akkor végre béke lesz Döbrögifalván

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jogászkormány, az. Sufnijogász. Plebejus kormány, szakértői kormány, a tisztesség, a becsület, az átláthatóság és a nemzeti érdek kormánya, az. Hogy a jóisten tartsa meg nekünk erőben, egészségben őket, hogy minden egyes napon harsányan beleröhöghessenek a pofánkba. Nem baj, majd Lázár ezt is rókavigyorral elmagyarázza csütörtökön. Hogy természetesen megint mi értünk félre valamit, mert olyan nagyon hülyék vagyunk, hogy annyit is érünk.

Mivel senkit nem érdekel, mondom. Igaz, csak röviden, a kiválóan részletes magyarázatot mindenki olvassa el, aki szerint fontosabb kérdés ez, mint hogy a Szulejmán következő részében mi fog történni. A tisztesség és a becsület kormánya úgy gondolta, hogy a magyar embereket nem sikerült elég kreténbarmoknak nézni eddig, úgyhogy majd most. Orbán Viktor és mindig éhes zenekara egyik legnagyobb disznóságáról van szó, emlékeztetőül, előszó gyanánt iderakom, erről:

 

Tehát miután az első számú személyiségzavar már 2014-ben is szimpla kommunista retardáltnak tartott mindenkit (mer’ a zsigeri kommunistázás még akkor is menő húzás volt, naná, hogy nemzeti érdekből), aki szerint a tao-pénzek igenis közpénznek minősülnek, három évecske leforgása alatt az általa távvezérelt jogászok, szakértők és közönséges alattvalók feljutottak a szakmaiság és az erkölcsiség újabb lefosott csúcsára: a kibaszottul unalmas adóeljárási salátatörvénybe dugdosták el – nem precedens nélküli akció ez, számos ilyet láttunk már – azt a rövid egymondatos görénységet, amely lehetővé teszi, hogy a kéményen dolgozó a büdös életben ne ismerhesse meg a tao-pénzek vándorlásának útját. Az állam pedig a büdös életben ne veszíthessen el olyan adatigénylési pereket, amelyeket eddig elveszített.

Merthogy a még földbe nem döngölt bíróságok a fényességes személyiségzavar kommunistázó handabandái ellenére rendre kimondták: hiába minősül esetleg adótitoknak a tao-s támogatás, az mindenképpen közpénz. Márpedig ha közpénz, akkor a köznek joga van megtudni, hogy azzal mi lett.

Akkor is, ha Felcsúton jogerős bírósági ítéletek ellenére nem hajlandóak ezeket az adatokat nyilvánosságra hozni. Azért, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő – mármint, hogy az elvtársakat ilyen pitiáner szarságokkal basztassák a tudjukkik -, sufnijogászék alkotmányellenes baromságukat elrejtették paragrafusok százai közé, hátha senki nem veszi észre, és akkor senki nem fárasztja majd Lölö zseni akadémiáját, hogy mire kúrt el milliárdokat és kinek csorgatta vissza. Mert ha a tao-t kivonják a közérdekből megismerhető adatok köréből – ahogyan az a másfélsoros (höhh), jól elrejtett mondat előírja -, akkor végre béke lesz Döbrögifalván.

Az, hogy kisstílű, pitiáner, útszéli, szarrágó… szerintem elcsépeltük ezeket a szavakat. Is. Ezért csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az állampárt totálisan elveszítette az önkontrollt: a lopni, még többet lopni, és lehetőleg titokban lopni keresztényi szentháromságban fogant igyekezet visszafordíthatatlanul átvette a kormányzás helyét. Igaz, hogy nem tegnap, és igaz, hogy kellett hozzá egy hülyének nézhető ország, de ez itt pontosan az a jogszabály-módosítás, ami szentesíti a célt.

És értem én, hogy ha nem lopnak el milliárdokat, ha nem titkolják el a polgárok elől, hogy mennyit loptak el mire, akkor a migránsok elveszik a kultúránkat, a munkánkat és a kereszténységünket, de még meddig? Meddig gyalázzák még az általuk fércelt alaptörvényt (közérdekű adatok megismerése alapvető jog, előrébb való az adótitoknál)? És meddig szarhatja le büntetlenül a nagyon keresztény, nagyon nemzeti érzelmű hívő, hogy aki állandóan titkolózik, miközben már számtalanszor nyilvánvalóvá tette, hogy a korrupció a politikája része, az csaló gazember?

Ezért kell átláthatóan működniük a civil szervezeteknek, ugye? Ezért kell a civilek gazdálkodásán forgatni a szemünket? Mert ebben az országban senki nem állhat a törvények felett? Ezért kell kizsigerelni, lejáratni, közellenséget gyártani, Sorossal mocskolni a civileket, és a nem a kormány seggét nyaldosó újságírókat? Mert ők azok, akik előássák a salátából az éjszaka leple alatt oda véletlenül, suttyomban becsempészett geciségeket. Ha annyira rendben van, annyira törvényes és tisztességes, hogy Felcsútra már legalább 10 milliárd tao-támogatás vándorolt, akkor miért kell titkosítani, elvtársak? És nem csak az a kérdés, hogy mennyi vándorolt oda, hanem hogy ott mi történt vele.

És még mindig van élő ember, aki azzal vigasztalja magát, hogy ennek a kormánynak nincs alternatívája? Ennek a kormánynak, amelyik főállásban azon izzad, hogyan tudna még többet lenyúlni a másokéból? Hogy miként tudnák úgy módosítani a törvényeket, hogy azok kiskapuk százait nyissák meg a gusztustalan harácsolás és annak eltitkolása előtt? Ezért van ennek az országnak kormánya? Hogy amikor mégis kiderül valami hasonló feneketlen görénység, akkor lehessen kommunistázni, migránsozni, sorosozni, balliberálisozni, hazaellenségeit kiáltani, és minden szart elkenni?

Aki fél, fosik a nyilvánosságtól, az becsületes, tisztességes, arra érdemes rábízni egy ország irányítását? Aki nem lop, annak van oka aggodalomra, annak azzal kell foglalkozni, hogyan tüntesse el a nyomokat? Aki lop, azt megilleti a lopás joga? Nekik ez jár? Hogy ők ne veszítsenek pereket, miután telibefosták a saját törvényeiket és a közösben turkáltak könyékig? És ha holnap majd nemzetbiztonsági okokból, a terrorveszély, vagy a főnök gyomorrontásának veszélye miatt száz évre titkosítják, hogy mire költenek minden egyes adófillért, akkor az is jó lesz úgy? Mert nincs kire szavazni, mert amúgyis mindenki ezt csinálja, mert mi így szeretjük? Mindig lesz kifogás arra, hogy miért tekintjük normálisnak, ha meglopnak és beleröhögnek a pofánkba? Hogy pillanatnyi (soha nem ér véget ez a pillanat) érdekeik miatt megint a pártpolitikval rúgják szájba az igazságszolgáltatást?

És még van pofája bárkinek erre ráhúzni, hogy az elvakult Orbán-fóbiások sivalkodnak? Hányingerem van ha arra gondolok, mivé lehetett volna ez az ország, ha nem a frusztrált, gátlástalan suttyóság és erkölcstelenség jelenti a követendő példát két millió ember számára.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.