Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem kobra ez, hanem gyáva nyúl

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hát nem megint cicamacska? De. Na, nem baj. Legközelebb majd jobban odafigyelek. Meg ha már velem kezdődött a nap, tegyek én pontot a végére is.

A nap hőse, vagy provokátora, vagy gaztevője (kinek mi) Husi kutya, aki miatt a metró helyett (a legendás 3-asról van szó) néhány órán keresztül pótlóbuszok közlekedtek ma Kőbánya irányából a Deák térig. Husi kutya egyesek szerint az Árpád-hídi metrómegállóban szökött el a gazditól, mások szerint egy az Árpád-hídhoz közeli panelház egyik lakásából szökött el, és nem a gazdája, hanem annak egy ismerőse vigyázott rá. Mindenesetre berohant a metróalagútba, ahol a pályát feszültségmentesítették, majd állatvédők, kutyás rendőrök és a gazdi próbálták utolérni. A kistestű kutyust végül a Dózsa György úti megállónál kapták el. Ha nem fakocka, akkor Husi kutya. Hogy Soros keze mindenhova elér, ez valami hihetetlen.

Szőcs Géza aranykalászos, vagy izé babérkoszorús költő a kormányülésről szóló döbbenetes verse után megmagyarázta a miérteket. Sokkal rosszabb volt, mintha én mesélnék egy viccet, amin senki nem röhög, de utána nagylelkűen elmagyarázom a poént. Na, szóval Bálint faszparaszt (nem, nem a földművelőkről van szó), Orbán azért kobra, mert mágikus az ereje. Értve vagyok? Hát ja, így magunk között szólva, tényleg megértünk a pusztulásra. Már megint. Enyhén vigasz, hogy Gálvölgyi el is szavalta a förmedvényt. Ide bepakolni sincs kedvem, de van annyira jó, mint a Túlélték, mégis meghaltak örökbecsű. ITT nézzétek meg, ha van hozzá gyomrotok.

Orbán pécsi provokáló, mindent alulmúló egyetemi évnyitó beszédét azért nem citálom ide, mert éppen eleget beszéltünk erről az egyre szánalmasabb, nagyon kisemberről (nem kobra ez, egy gyáva nyúl), és mert holnap bővebben is lesz szó róla. Annak ellenére, hogy szánalmas és kiszámítható és fárasztó. Az egyik leghatalmasabb érdeme talán az, hogy mint kiderült, a Fidesz szavazói mára a Jobbik szavazóinál is szélsőségesebbek lettek. Köszönjük szépen, ez kemény munka volt.

A nap híre azon kívül, hogy Demeter Márta ex-MSZP-s képviselő az LMP parlamenti csoportjában találta meg a helyét (köhömm) az, hogy a Jobbikon kívül szinte az összes értelmezhető ellenzéki párt képviselője jelen volt a Közös Ország Mozgalom Agórájának megnyitóján az Alkotmány utcában péntek este. A Közös Magyarország Mozgalom a választási rendszert tenné igazságosabbá, ehhez csatlakozott szinte az összes ellenzéki párt. Az egyeztetésnek helyt adó Agóránál megjelent a Fidelitas, és elhangzott a név: Soros!

A nap kommentjét mindettől függetlenül Gabriellának köszönjük:

Én csak azt nem értem,hogy honnan jött ez a mérhetetlen gyűlölet?És hogy lehet az,hogy az eredetileg teljesen normális embereket annyira fel lehet tüzelni,hogy más emberek halálát kívánják?Miért van az,hogy magyar embereket egymás ellen lehet ugrasztani,valami mondvacsinált ellenségképpel?És mindig más az ellenség!Soros,Gyurcsány,a hollandok,a cigányok,a menekültek,a fiatalok,a nyugdíjasok,a tanárok,stb.!Arra azért vigyáznak,hogy még véletlenül se legyen két célcsoport egyszerre a gyűlölendők között!Pedig csak egyszer kellene úgy istenigazából együtt kimenni az utcára!

Magam sem írhattam volna helytállóbban, szép álmokat, holnap szombat, aludjatok ameddig jólesik. Reggel jövünk minden mással, ami még fontos. Csáóóó!

 

adomany-1