Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha manapság ennyit tesz nemzetinek, magyarnak lenni, akkor mára a szégyen országává váltunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A napokban megjelent egy cikk a német Süddeutsche Zeintungban László Petráról, és a Röszkénél gyermekével eleső családapáról. Egy történet, amely majd két évvel ezelőtt, a tényleges bevándorlási hullám közepén nagy port kavart, és amely később az újságíró kirúgásával járt. A férfit – családjának egy részével – Spanyolország befogadta és munkát, valamint segítséget biztosított számára. Azonban időközben a férfi elvesztette állását, mivel nehezen megy neki a spanyol nyelv elsajátítása. Két, szintén az ország által befogadott fia már beilleszkedett Madridban illetve Barcelonában, a spanyol nyelv elsajátítása mellett.

A történetben az érdekes nem is igazán maga a cikk, vagy annak múltja, hanem az átlag olvasók véleménye, mely már nem először mutatja meg kicsiben, mi is az egyik legnagyobb probléma idehaza. Lehet vitatkozni a videóval, László Petra gáncsolt, nem gáncsolt. A bíróság ítélete és a videofelvétel alapján is kiderül, valóban nem az ő kitett lába miatt esett el a gyermekét a kezében tartó apuka. Azonban az a nagy helyzet, hogy ez nem László Petrán múlt, a szándék ugyanis megvolt. Az viszont a bíróság által is kimondott tény, hogy két esetben is menekülő emberekbe, konkrétan egy fiatal férfiba és egy gyerekbe rúgott.

Mentsége, miszerint sokkot kapott, és csak a rendőröknek akart segíteni, valamint magát védte, a bíróság által is megalapozatlannak vélt állítás. Mint ahogy az is, hogy több száz migráns tört volna László Petra életére. Az, amit tett felháborító, kirúgása is teljes mértékben jogos volt, ugyanis aki képtelen hasonló esetekhez alkalmazkodni – a videón jól látszik, hogy az ott lévő többi operatőr higgadtan végezte munkáját – annak ez a munka nem való.

A német újság cikkére a hvg.hu hívta fel a figyelmet, a cikkhez érkezett kommentáradat azonban nagyobb port kéne hogy felkavarjon, mint maga a cikk. Bemutatja ugyanis mi a következménye a hazai gyűlöletkampánynak. A kérdés már csak az, miért gyűlölünk mindent és mindenkit ilyen kegyetlenül? Valóban az orbáni politika a hibás, vagy ez a hozzáállás amúgy is az emberek lelkében szunnyadt? Hova vezet ez a mérhetetlen gyűlölet?

„Veled vagyunk Petra! Ki kell űzni ezeket az idegeneket hazánkból.”

 

„Védte a hazáját ! Gratulálok neki és előttem többet ér mint 100 Merkel”

 

„Pedig ő is csak magyarországot védte a migránstól !!”

 

„Lejáratta ? Mivel? Állampolgári kötelesség a terroristagyanus határsértő feltartóztatása..”

Vajon hány, magát az állam által felhatalmazottnak vélt, elvakult, nemzetvédő van idehaza? Az, aki egy gyermek megrúgását hősies tettnek nevezi, az inkább ne legyen büszke nagy magyarságára. Ugyanis ha manapság ennyit tesz nemzetinek, vagy éppen magyarnak lenni, akkor mára a szégyen országává váltunk.

Az országos kampányok  csak előhozták az emberekben már amúgy is meglévő gyűlöletet. Gyűlöletet az idegenek, a bevándorlók, a feketék, a melegek és a libsik ellen. Foteljaikban, habzó szájjal ülve várnak egy parancsszóra. A gyűlölet évek, talán évtizedek óta a társadalom legmélyén rejtőzött, amit ez a kormány hívott életre. Azonban az, amit a választások megnyerése érdekében hoztak a felszínre, 2018 után nem fog visszakerülni a palackba. A gyűlölet a mindennapi élet része lett, erre megoldást kell találni.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.