Szeptember 30,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Álláshirdetés: Külügyminiszter kerestetik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,016,490 forint, még hiányzik 983,510 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Álláshirdetés: Külügyminiszter kerestetik, paranoiás, kleptomániás kormány és megvezetett ország képviseletére.

A jelöltnek nincs szüksége idegen nyelv ismeretére (majd legfeljebb „tolmácsotkér”), protokoll és etikett alapok elsajátítása szintúgy mellékes (a vezérnek is folyton zsebben a mancsa, és rendszeresen leharapja a nőnemű politikusok kacsóját), továbbá teljesen mindegy, hogy képes –e felmutatni bármiféle szintű diplomáciai készséget (az is elég, ha nem ténylegesen, csak verbálisan… izé… tojik a tárgyalóasztal közepére).

A jelölt tegyen eleget a következő feltételeknek: most ide illene írni valamit, de lényegtelen, tulajdonképpen bármilyen senkiházi, ostoba kis mitugrász megteszi, csak legyen gyomra vécépapírnak használni a nemzetközi diplomáciát, és közismerten véreskezű diktátorokkal parolázni.

A jelentkezésnél előny a kispályás foci és a kispályás gondolkodás, valamint a hátborzongatóan dilettáns és pofátlan hozzáállás.

Önéletrajzokat „Kacsavalag-frizura” jeligére az Országházba kérjük. Ha a jelentkező esetleg nem tud írni-olvasni, egy szép rajzocska is megteszi.

Goitein Vera

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!