Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egyenbugyi, egyenagybaj

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt, vagy csúnyát, vagy valamit. A fenti fotón egy zsiráf látható abban a pillanatban, amikor megtudta, hogy országunk fénylő csillaga erősen készül Putyin barátja fogadására és ezért egyáltalán nem tudni, jelen állás szerint hol is van ő a munkahelye helyett.

Szijjártó Péter (apropó, visszafizette már vajon anyuciéknak azt a néhány tízmilliós kölcsönt, amiből a harmadik ingatlant is sikerült megvásárolni?) új szintet lépett a hisztérikus toporzékolásban. Hobbi teremfocistához méltón – külügyminiszterhez méltóan soha életében nem tudott viselkedni, szóval ez nem meglepő – cirkuszolt egy jókorát. Jelenleg a volt magyarországi holland nagykövet tiport bele a hímes lelkébe, amennyiben azt mondta, hogy elég gáz a magyar kormány. Szó esett bizonyos hazudozásokról, uniós pénzekről és uszításokról, ettől aztán Petike jól berágott és azt hörögte, hogy menjen haza a csúnya bácsi és ő nem is fogadja a külügyminisztériumában. Jól van drága, nyugodjál meg. Attól megnyugszol.

Már az égvilágon semmi baj nincs ebben az országban, úgyhogy az Országos Bírósági Hivatal unalmában rendelt egy kézikönyvet arról, hogy kellene kinézniük a bíróság dolgozóinak. A hölgyeknek minden nap új bugyit kell felvenniük (kínos lesz pénteken öt bugyiban mozogni), az urak járhatnak egy gatyában is, mert erről nem esik szó. Ámde. Nem javasolják a nők számára a műkörmöt, a rikító csatokat és a kócos hajat.

Hát én akkor nagy szeretettel ide pakolom Handó Tündét, az OBH elnökét.

Fotó: Marjai János MTI

Fotó: Marjai János MTI

Fotó: Honéczy Barnabás MTI

Fotó: Honéczy Barnabás MTI

A fotók néhány évvel ezelőtt készültek, azóta rászabadult egy fodrász. Nem a külsejét óhajtom minősíteni (és kérnék is mindenkit, hogy ne tegye, mert nem ez a cél), hanem azt kérdezném, hogy amikor ilyen volt a frizurája, ekkora bizbaszok lógtak a fülében és a nyakában, akkor butább volt? Kevésbé értett a szakmájához? És még egy kérdésem lenne. Ő mit szólt volna, ha egy ilyen bugyuta, ovisoknak való kis füzetecskével alázták volna meg, ahogy ő tette most a munkatársaival? Nem a dressz-kóddal van baj, az sok munkahelyen létezik. A formával és a móddal van baj, de azzal nagy.

Közben – hogy mindenki megnyugodjon – megjött a főnök. Úgy tűnik, mostanság szelfik formájában kommunikál az alattvalókkal. A fotó szerint hazaért a nyaralásból, jó szarul néz ki, de azért elugrott a kert végében lévő magánstadionba megnézni, ahogy a szerb Partizan rommá veri (0-4) a Videotont.

#football #vidi #?? #miniszterelnőkÚr

A post shared by Fogarasi Gergely (@fogarasigergely) on

Az van – a fentieken túlmenően – hogy a Vastagbőr blog megkérdezte Miniszterelnöki Kabinetirodát (Rogán Antal), hogy mennyibe fájt nekünk eddig a kormány nemzeti konzultálása. Erre azt a választ kapta, hogy 25 408 forintért megmondják. Szeva, Tóni!

Kezdődjön a hét utolsó munkanapja (mondtam, hogy már péntek van?), jönnek a beszólások, a hőség és a hétvége.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.