Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Propagandáék elmagyarázzák, hogy a magánpénz lényegében közpénz, amennyiben a párt érdeke ezt kívánja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gyönyörű dolog az, amikor a kormányhű média frontálisan belehazudik az olvasók arcába. Vagy azért, mert az adott cikk szerzője arra is lusta, hogy ellenőrizze az általa leírtak valóságtartalmát, vagy azért, mert annyira korlátozottak a képességei, hogy nem is érti, amiről ír, vagy pedig tudatosan hazudik, mert a pártérdek és az ő személyes érdeke ezt követeli. Lényegében az indíték mindegy, mert az ordas hazugság az ordas hazugság marad.

A Magyar Idők néven futó micsodánál is teszi a dolgát mindenki, akit azért fizetnek, hogy tegye a dolgát. A dolga pedig a kormány mindenáron való fényezése, az ellenzék fikázása. Ha ehhez rohadtul nagyokat kell torzítani, lódítani, akkor torzítanak és lódítanak, mint a szél. Most éppen az van, hogy márpedig a kormány rohadtul jól kezeli az egészségügyet, megy minden, mint a karikacsapás, mert a Fidesz és külön Orbán Viktor sem időt, sem pénzt nem kímél azért, hogy a magyar embereknek jó legyen. Erre bizonyíték is van! Pilhál György, aki abból él, hogy bizonyos sorrendben leütöget bizonyos billentyűket a számítógépén, amely tevékenység eredményeként az általa ismert nagyjából ezer szó valamilyen variációja áll elő, megtalálta a bizonyítékot arra, hogy márpedig az Orbán-kormány anyatigrisként küzd a magyar egészségügyért és ezt sikerrel csinálja, mert már Nagy-Britanniából is ide jönnek gyógyulni a népek.

Pilhál bizonyítékkal is szolgál. Azt írja, hogy lámcsak, a 168 óra is beismeri, hogy Magyarországra menekülnek a külföldi betegek a várólisták elől! Naugye! Ő ugyan nem tett be linket a hivatkozott cikkhez, nehogy a drága olvasó átkattintson, így növelve az ellenséges lap olvasottságát, én azonban nem leszek ilyen prosztó, mert az olvasónak elemi joga ellenőrizni, hogy miről beszélek. ITT olvasható a hazudozás. Idézek belőle néhány mondatot.

„Tessék?

Miközben kiderül, nálunk egyre rövidülnek a várólisták, miközben a szigetországban már kivárhatatlanok, az ellenzék továbbra is az kommunikálja, hogy a hazai egészségügybe már csak hálni jár a lélek. Másról sem szóltak arról az oldalról a hírek, mint lerohadó kórházakról, elvándorló orvosokról, méltatlan koszton sínylődő betegekről… Néhány hónapja a 24.hu, amely a Health Consumer Powerhouse alapján közölte: «Sajnos egészségügyben sereghajtók vagyunk Európában»”.

Pilhál úr! A 168 óra cikke arról szólt, hogy a brit egészségbiztosító szerződést köt a Duna Medical Centerrel és ezért a brit egészségbiztosítás terhére Magyarországra is jöhetnek gyógyulni az ottani betegek.

Itt hívnám fel a figyelmét a propagandista úrnak arra, hogy ez NEM a Fidesz, NEM a magyar kormány, NEM Orbán Viktor érdeme. Hanem a Duna Medical Center érdeme, amely NEM állami intézmény. Hanem teljes egészében MAGÁNINTÉZMÉNY. Elmagyarázom, hátha gondot jelent ennek megértése.

A Duna Medical Centert magánbefektetők, magánpénzből hozták létre, magánpénzből működtetik, magánpénzből vásárolták a diagnosztikai és egyéb berendezéseket, magánpénzből fizetik az alkalmazottakat. A magyar kormánynak az égvilágon semmi köze nincs hozzá. Ha a berendezések ebben az intézményben modernek, ha a szolgáltatás magas színvonalú, az a tulajdonos érdeme, nem a magyar kormányé, nem az egészségügyi rendszeré, nem Balog Zoltán minisztériumáé. Pont.

Ezzel hencegni, vagy ennek ürügyén fikázni az ellenzéket, amiért kritizálják a szar magyar egészségügyi rendszert, pont akkora baromság, mintha azt állítaná valaki, hogy a magyar közétkeztetés világszínvonalú, mert Kovácsék saját tulajdonú családi házában jól berendezett konyha van és a Kovács család tagjai jól keresnek, meg tudják és meg is akarják venni az egészséges alapanyagokat és ráadásul istenien főznek.

Tehát. A Magyar Idők hazudik, Pilhál György hazudik. A Duna Medical Center magánintézmény, ahová nem csak a brit, a magyar betegek is bármikor mehetnek gyógyulni. Pénzért. Ugyanis fizetős. Akinek van rá pénze, az Nógrádkövesdről is bejelentkezhet és nem kell kivárnia a sorát az egészségügyi rendszerben, hanem pillanatok alatt kap időpontot, udvariasan és kedvesen ellátják, a fenekét is kinyalják, úri körülmények között gyógyulhat.

Ezzel szemben a közegészségügyben marad a várólista, az elavult berendezések, a túlterhelt, alulfizetett, kimerült, türelmetlen személyzet, a lepusztult kórterem és az ehetetlen moslék.

Tetszik tudni, Pilhál úr? Ha nem tetszik tudni, akkor nem kellene irkálni. Ha tetszik tudni, akkor meg nem kellene hazudozni. Még a Magyar Idők rendszeres olvasói sem síkhülyék, nem is kellene így kezelni őket.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.