Propagandáék elmagyarázzák, hogy a magánpénz lényegében közpénz, amennyiben a párt érdeke ezt kívánja

Fotó: sasint Fotó: sasint

Gyönyörű dolog az, amikor a kormányhű média frontálisan belehazudik az olvasók arcába. Vagy azért, mert az adott cikk szerzője arra is lusta, hogy ellenőrizze az általa leírtak valóságtartalmát, vagy azért, mert annyira korlátozottak a képességei, hogy nem is érti, amiről ír, vagy pedig tudatosan hazudik, mert a pártérdek és az ő személyes érdeke ezt követeli. Lényegében az indíték mindegy, mert az ordas hazugság az ordas hazugság marad.

A Magyar Idők néven futó micsodánál is teszi a dolgát mindenki, akit azért fizetnek, hogy tegye a dolgát. A dolga pedig a kormány mindenáron való fényezése, az ellenzék fikázása. Ha ehhez rohadtul nagyokat kell torzítani, lódítani, akkor torzítanak és lódítanak, mint a szél. Most éppen az van, hogy márpedig a kormány rohadtul jól kezeli az egészségügyet, megy minden, mint a karikacsapás, mert a Fidesz és külön Orbán Viktor sem időt, sem pénzt nem kímél azért, hogy a magyar embereknek jó legyen. Erre bizonyíték is van! Pilhál György, aki abból él, hogy bizonyos sorrendben leütöget bizonyos billentyűket a számítógépén, amely tevékenység eredményeként az általa ismert nagyjából ezer szó valamilyen variációja áll elő, megtalálta a bizonyítékot arra, hogy márpedig az Orbán-kormány anyatigrisként küzd a magyar egészségügyért és ezt sikerrel csinálja, mert már Nagy-Britanniából is ide jönnek gyógyulni a népek.

Pilhál bizonyítékkal is szolgál. Azt írja, hogy lámcsak, a 168 óra is beismeri, hogy Magyarországra menekülnek a külföldi betegek a várólisták elől! Naugye! Ő ugyan nem tett be linket a hivatkozott cikkhez, nehogy a drága olvasó átkattintson, így növelve az ellenséges lap olvasottságát, én azonban nem leszek ilyen prosztó, mert az olvasónak elemi joga ellenőrizni, hogy miről beszélek. ITT olvasható a hazudozás. Idézek belőle néhány mondatot.

„Tessék?

Miközben kiderül, nálunk egyre rövidülnek a várólisták, miközben a szigetországban már kivárhatatlanok, az ellenzék továbbra is az kommunikálja, hogy a hazai egészségügybe már csak hálni jár a lélek. Másról sem szóltak arról az oldalról a hírek, mint lerohadó kórházakról, elvándorló orvosokról, méltatlan koszton sínylődő betegekről… Néhány hónapja a 24.hu, amely a Health Consumer Powerhouse alapján közölte: «Sajnos egészségügyben sereghajtók vagyunk Európában»”.

Pilhál úr! A 168 óra cikke arról szólt, hogy a brit egészségbiztosító szerződést köt a Duna Medical Centerrel és ezért a brit egészségbiztosítás terhére Magyarországra is jöhetnek gyógyulni az ottani betegek.

Itt hívnám fel a figyelmét a propagandista úrnak arra, hogy ez NEM a Fidesz, NEM a magyar kormány, NEM Orbán Viktor érdeme. Hanem a Duna Medical Center érdeme, amely NEM állami intézmény. Hanem teljes egészében MAGÁNINTÉZMÉNY. Elmagyarázom, hátha gondot jelent ennek megértése.

A Duna Medical Centert magánbefektetők, magánpénzből hozták létre, magánpénzből működtetik, magánpénzből vásárolták a diagnosztikai és egyéb berendezéseket, magánpénzből fizetik az alkalmazottakat. A magyar kormánynak az égvilágon semmi köze nincs hozzá. Ha a berendezések ebben az intézményben modernek, ha a szolgáltatás magas színvonalú, az a tulajdonos érdeme, nem a magyar kormányé, nem az egészségügyi rendszeré, nem Balog Zoltán minisztériumáé. Pont.

Ezzel hencegni, vagy ennek ürügyén fikázni az ellenzéket, amiért kritizálják a szar magyar egészségügyi rendszert, pont akkora baromság, mintha azt állítaná valaki, hogy a magyar közétkeztetés világszínvonalú, mert Kovácsék saját tulajdonú családi házában jól berendezett konyha van és a Kovács család tagjai jól keresnek, meg tudják és meg is akarják venni az egészséges alapanyagokat és ráadásul istenien főznek.

Tehát. A Magyar Idők hazudik, Pilhál György hazudik. A Duna Medical Center magánintézmény, ahová nem csak a brit, a magyar betegek is bármikor mehetnek gyógyulni. Pénzért. Ugyanis fizetős. Akinek van rá pénze, az Nógrádkövesdről is bejelentkezhet és nem kell kivárnia a sorát az egészségügyi rendszerben, hanem pillanatok alatt kap időpontot, udvariasan és kedvesen ellátják, a fenekét is kinyalják, úri körülmények között gyógyulhat.

Ezzel szemben a közegészségügyben marad a várólista, az elavult berendezések, a túlterhelt, alulfizetett, kimerült, türelmetlen személyzet, a lepusztult kórterem és az ehetetlen moslék.

Tetszik tudni, Pilhál úr? Ha nem tetszik tudni, akkor nem kellene irkálni. Ha tetszik tudni, akkor meg nem kellene hazudozni. Még a Magyar Idők rendszeres olvasói sem síkhülyék, nem is kellene így kezelni őket.adomany-1